1 éve 5 hónapja#309845Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Megválaszolva: wot.replays.bagó.wot.replays
Mikroby érti, dabolina meg megsértődik (amit nem szeretnék), mert mindent magára vett, noha csupán a korra utaltam, mert nem hinném, hogy van olyan tiknó tizenéves, aki ezt a nevet adja magának.
Mikroby érti, dabolina meg megsértődik (amit nem szeretnék), mert mindent magára vett, noha csupán a korra utaltam, mert nem hinném, hogy van olyan tiknó tizenéves, aki ezt a nevet adja magának.
Nem, Mikroby gecire nem érti, csak díjaztam Dabolina beszólását, elvégre azon röhögtem egész nap.
Köszönöm még egyszer Dabolina, komám, és cimborám!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina
1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja#309847Írta: bulbasaur55
Megválaszolva: bulbasaur55
Az elmúlt 3 napban 63 csatát mentem összesen. 46% winrate. Ebből az elmúlt 24 órában 45 csata 40% winrate, szar átlag sebzés.
Nem fújt az "ellenszél", nem büntetett a program amiért előtte 60% körül voltam pár napig.
3 oka van a visszaesésnek:
-Éjszakás vagyok a héten, hiába alszok valamennyit,sokkal fáradtabb vagyok lassabban reagálok stb.
- Megjött az új laptopom 4 évig max 27 fps-el játszottam minimum beállítással. Most meg olyan mintha teljesen másik játékkal játszanék esküszöm néhány tanknak még a formája is más.
-tankokat váltottam vissza vettem pl az amx 30b-t, hát tudjátok milyen tank az, nagyon nehéz bármilyen helyzetben is nyomást gyakorolni vele, nem is találtunk még egymásra,viszont az egyik legszebb a játékban szerintem. Valaki adhatna tippet mit használ rajta, nekem most töltés gyorsító, stabilizátor meg az a kísérleti edzés, vagy mi a neve a cuccnak(több HP+modul védelem) van rajta.
Szóval a lapos a föld, elraboltak az ufók és jól megdugtak mert az én Ip cimemet dobta nekik a gép típusú kifogások helyet tessék szépen saját magunk háza táján körülnézni mert valahol ott lesz az a hiba amiért nem jönnek az eredmények.
1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja#309848Írta: EnuresisNocturna
Megválaszolva: EnuresisNocturna
A kis rejtett 9-es prémium 8-as bundában... balanszolt az a lényeg
Csak HESH-t lőttem és még így sem értem be. (SkodaT50 alvázába csak 410 sebzés megy frontból)
Körbe tankoltam a közepes oldalt.
Ez meg csak bement a nehéz dühöngőbe és kijön onnan majdnem full hp-n....vicc
Mellékletek:
Last edit: 1 éve 5 hónapja by EnuresisNocturna.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69
De miért visszavonulni és türelmesnek lenni, mikor nyomhatod a W-t is és akcióba lendülhetsz?? Vagy miért visszavonulni, amikor már a csata elején is kinézhetsz egy szép bokrot, hogy ott várd meg míg a csapatot lemészárolják??
Köszi, látom ügyes vagy te is!
Norton parancsnok elemzést várt, túloz, annyit még nem tanultam, de azért megragadt bennem e mondásod:
"mondjuk 540 méterre van, szóval, szóval, mit várok ettől a gun-tól?"
Erre egy videóválasz:
A szövegelésed hagyjuk.
Abban igazad van, hogy én, a páncélos, ezt kapom a játéktól.
Mostanában az nem lövi át a páncélerődjeim, a pálya túlvégéről, menet közben, alaplőszerrel, aki nem akarja.
(mert bünti van)
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...