Érthetetlen a spot rendszeretek.
Néhány méterre tőlem a burzát miért nem derítem fel vajon??
wot-record.com/...ndszer
Az ágyús telibetalál a bozótban menet közben... az is érdekes...
Megnéztem a replayt, először az "értetlen" dolgokra reagálnék:
Első:
"Néhány méterre tőlem a burzát miért nem derítem fel vajon??"
Ha jól figyeltél amikor mozgott/áthaladt és nem volt a bokrok takarásában akkor spottoltad, amint eltakarta a bokor onnantól nézhetted volna meccs végéig is akkor sem látod meg hacsak nem lövi el magát. Utoljára pedig az St. Emil spotolta az 50 méteres kör miatt.Azt a 92 assistot is amiatt kaptad mert kitolatott a bokorból ahol már te is spottoltad.
Második:
"Az ágyús telibetalál a bozótban menet közben... az is érdekes..."
Teljesen lényegtelen hogy bokorba voltál, 08:19-kor lőtted ki a Burzát 08:07-kor kaptad az "ágyú" (ARTY) lövést kb 5-600 méterről.
10 másodpercig minimum spotton voltál,
bocs de nem vagyok egy nagy "ágyú" játékos de 2 másodperc kb. kell hogy a lövése célbaérjen ilyen távról, szépen becélzott amíg spotton voltál és kiszámolta hogy hová lőjjön, pechedre épp eltalált és még át is ütött.
Bár ez nem volt kérdés de ha jól tudom ha nincs TELJESEN lefestve a tankod nem kapod meg az álcát.
+1 én LEHET hogy felcserélném a távcsőt és a kipufogórendszert, inkább az álcára adjon bónuszt. Az ALAP 390-es látótáv amúgy is kiemelkedő tier6-ban.
Ez nem a MI spotrendszerünk, hanem a játéké így a tiéd is amennyiben játszol a játékkal...
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...