Unatkoztam és elolvastam az utolsó 20 oldalt. Ez így egyben elég tanulságos.
Ha Bago ennyi időt tölt a játékkal, akkor nyilvánvalóan szereti valamiért, de az is látszik, hogy fejlődni nem fog.
Az mindegy, hogy azért nem mert valójában nem is akar (csak azért írogat ide, mert figyelemre vágyik) vagy azért nem, mert túl magas neki (logikus / taktikai / stratégiai gondolkodás, ok-okozati összefüggések megértése).
Valószínűleg mindkettő igaz, de az eredmények szempontjából irreleváns, hogy melyik.
Nem fogja fel az egészségügyi csomag jelentőségét, TOG-ra álcázást tesz, nem érti és nem is szimpatikus neki a spot rendszer és nem is akarja megérteni, de azért kéne a 2000 spot sebzés.
A tanácsaitok falra hány borsó, halottnak a csók, stb.
A replay elemzéseket magatoknak/egymásnak csináljátok, de nem neki.
Ő a következő csatában ugyanazt és ugyanúgy fogja csinálni, ahogy eddig, aminek ugyanaz lesz az eredménye, mint eddig és ugyanúgy értetlenkedni fog, mint eddig.
Ha azért reagáltok rá, mert jót nevettek rajta, azt értem, de inkább ne tegyétek, mert nem szép dolog.
Ha azért válaszoltok neki, hogy szociálisan ne érezze egyedül magát, az rendes tőletek.
Ha azért foglalkoztok vele, hogy tudjon fejlődni, az teljesen felesleges, mert igazából egyik fülön be, másikon ki és csak az időtöket vesztegetitek.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...