...és a faterok feleségeiről sem feledkezzünk me...
Hmmm, lehet - sőt szinte biztos -, rémesen, sőt rémmesésen ódivatú valék, de ebből a felhozatalból az eredetik 92%-a - na jó, lehet, h. csak 91% - énnékem jobban tetszett, mint a stylistok alkotta klón.
...és a faterok feleségeiről sem feledkezzünk me...
Hmmm, lehet - sőt szinte biztos -, rémesen, sőt rémmesésen ódivatú valék, de ebből a felhozatalból az eredetik 92%-a - na jó, lehet, h. csak 91% - énnékem jobban tetszett, mint a stylistok alkotta klón.
Öt smink nélkül is vállalható, hat még azzal sem...
Vigyasztaljon a tudat, Őrmester Úr, hogy Karel Gott, a „Kelet Sinatrája”, ki az idén harminckilencedszerre lett a Csehek Csalogánya (eddig ötvenszer szavaztak a díjról), még mindig közöttünk van...
Azért neki ércnél maradandóbb emléket állított az Irigy Hóaljmirigy a Huncut Karnevál című, részben magyar nyelvű feldolgozással!
10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja#86631Írta: Thothem
Megválaszolva: Thothem
@pitzen
Másfél órás programot szereztél nekem.
Az Interstella 5555 volt amit először véggi hallgattam tőlük egyben... (A német nagypapák meg gimnáziumi időkből maradtak kedvenceim )
Közbe itt egy másik francia banda
Last edit: 10 éve 9 hónapja by Thothem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pitzen, Szete58, PanzerGrey
@pitzen
Másfél órás programot szereztél nekem.
Az Interstella 5555 volt amit először véggi hallgattam tőlük egyben... (A német nagypapák meg gimnáziumi időkből maradtak kedvenceim )
Közbe itt egy másik francia banda
Örülök, hogy előhúztam egy-két emléket Nekem 97-98 tájékán vésődött a nevük a fejembe, még a parabolás Music tv-s időszakból, ott láttam/hallottam először az Around the world-öt, azóta nagyon szeretem őket... 2015-ös tervünk a párommal, hogy elmegyünk egy Daft Punk showra, ha lesz a közelben.
és hogy maradjak az elektro vonalnál:
ezt is szeretem, és az elmúlt egy hónapban voltunk két olyan buliban is (Ellen Alien (D)+Joris Voorn (NL) bulijain), ahol felcsendült ez a 20 éves zaj természetesen végigugráltam
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: HUNlaca
10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja#87046Írta: HUNlaca
Megválaszolva: HUNlaca
Nemrég találtam rá erre a bandára, de azóta rongyosra hallgatom az eddig megjelent 2 albumukat, (ez a szám talán a legjobb, zeneileg is meg szövegre, mondanivalóra) + érdekes ez a műfaji párosítás, nem is tudom, tán electro-rock, punk-rock szerűség lehet, habár nem biztos de lehet hogy fogalmam sincs
Last edit: 10 éve 8 hónapja by HUNlaca.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Thothem
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...