Idézet folytatása: "Mikor az Úr az embert választotta szeretete tárgyául, én voltam az első, aki meghajolt a döntése előtt. A szeretetem, a hitem az emberben akkora volt, mint az övé. Láttam, ahogy eltékozoljátok ezt az ajándékot, láttam, hogy ölitek egymást kapzsiságból, hogy háborúztok földért és kőért vagy régi könyvek igazáért, és ebben a szörnyű sötétségben még láttam olyanokat, akik nem törtek meg. Még láttam olyanokat, akik nem adták fel, akkor sem, amikor minden remény elveszett."
Idézet folytatása: "Mikor az Úr az embert választotta szeretete tárgyául, én voltam az első, aki meghajolt a döntése előtt. A szeretetem, a hitem az emberben akkora volt, mint az övé. Láttam, ahogy eltékozoljátok ezt az ajándékot, láttam, hogy ölitek egymást kapzsiságból, hogy háborúztok földért és kőért vagy régi könyvek igazáért, és ebben a szörnyű sötétségben még láttam olyanokat, akik nem törtek meg. Még láttam olyanokat, akik nem adták fel, akkor sem, amikor minden remény elveszett."
Tudtam,hogy ismerem valahonnan. Ez a film az egyik "kedvencem".Köszönöm a segítséget ,így már minden kerek. Isten tartsa meg jó szokásod.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144
10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja#83571Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Kedvenc dalom a Nightwishtől. Majdnem annyi érzelem van benne, mint a Földvár felé félúton-ban. Kár, hogy Tarja kiválása óta nem találják magukat. Túl magasra tették a lécet, ezt a szintet nagyon sokáig nem fogja megütni senki. Sajnos az új Nightwish sem.
Remélem nem lesz igazam
Aztán beférnek még az ilyenek is:
Last edit: 10 éve 9 hónapja by rejkov.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: lucha_nDall, Katjaton
Kedvenc dalom a Nightwishtől. Majdnem annyi érzelem van benne, mint a Földvár felé félúton-ban. Kár, hogy Tarja kiválása óta nem találják magukat. Túl magasra tették a lécet, ezt a szintet nagyon sokáig nem fogja megütni senki. Sajnos az új Nightwish sem.
Remélem nem lesz igazam
Remélem én is, bár szvsz, a wackeni koncert nem volt semmi, nagyon úgy tűnik, h a rajongók nagy részének tetszik, a megújított banda által prezentált előadásmód és látható volt végre a zenészek arcán is a felszabadult öröm. Az előző énekesnő, Anett szerintem nem igazán volt szerencsés választás, bár vele is készült pár jó nóta, nekem személy szerint, nem tetszettek a koncertek. Tarja Turunen-t nem pótolhatja senki, ez nyilván való. Floor képes ugyan hasonló módon előadni az Ő dalait, hiszen szoprán énekesként Puccini áriákat is eltud énekelni, de nem is szándékszik a nyomába lépni, saját stílusa van. Nekem am kifejezetten bejön és nagyon várom, h mit alkotnak az új albumon.
Last edit: 10 éve 9 hónapja by lucha_nDall.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...