Mintha 266 nem lenne elég szemből mindenre T8-ban... Nem mintha ezek után weakspotot kellene lőni vele, szóval nem értem a hisztit.
Ha csak T8-ban menne egy szavam nem lenne, de elég gyakran rak T9-10-be. Látótáv szar, camo szintén, ha ellövöm magam még az is lát aki nem is abban a csatában van, lomha, lassú, pontatlan, lassan céloz, lassan tölt, de most már legalább pattogni is fog. Na ezért megy a hiszti.
Jelenleg az alap ágyúval játszok, repesszel szoktam lőni, alap skuló nincs is benne(135 pen

), goldot(250 pen) ellőttem eddig kb. 5-öt, 1 mellé 4 pattant. Szerintem hasonló képpen fog pattogni a BL-10 266-os átütéssel is. Azért kezdtem el ezt az ágat, hogy legyen végre egy olyan tankom amivel a 10-es heavyket is át tudom lőni símán szemből is. Erre tessék! Persze, lőjek gyenge pontot, azzal a marha pontos ágyúval mi? Ahhoz hogy el is találjam közel kell menni, páncél semmi, camo semmi, marad a hátulról lövöldözés, ahhoz viszont pontosság vagy átütés kell. Most már a BL-10-nek nem lesz egyik sem.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...