Én azért szeretem az ISU-t, mert gold lőszer nélkül meg lehet küzdeni a Tier 10-es tankokkal. Nagy átütés, nagy sebzés, utána meg menekülés, mert 1010 HP-val nem élünk sokáig, ha észrevettek.
Azért a 63500 XP, hogy kifejlesszünk egy új csövet nem kevés. Elég sokat kellett küzdeni azért, hogy végre kapjunk egy ütős csövet, ami ennek az egész tanknak a lényege! Ha csökkentik a pen-t, akkor jó lenne kicsit javítani a pontosságon, de valószínűleg nem fogják. 
Én a BL-9et az object 704 után fejlesztettem ki. Felesleges a tankhoz, csak az elit státuszhoz jó.
Remélhetőleg a saját tankjaikat (orosz ág) nem szivatják annyira, mint a többit, így talán még használható lesz. De a hírnek nem örülök.
Még mindig a legnagyobb átütéssel és sebzéssel fog rendelkezni, baromira nem T8-ba való az az ágyú...
Erre annyit mondanék, hogy a T29 tornya sem tier 7-be való. Sőt a KV2 ágyúja ugyanez a kategória tier 6-ban! Egy lövésre elvisz! Ilyen a WOT. Igazságtalan. Vagyis ezek a WOT szabályai, ehhez kell alkalmazkodni.
A Wargaming végülis felkészít az életre. Ha függő vagy, és tolod a játékot, akkor küzdened kell. Az élet nehéz!

Kinézel egy ütősnek tűnő tankot. Kifejleszted, játszol vele, megszereted. Nerfelik, keresel egy másik tankot, ami erősnek látszik, és azt is nerfelik. És ez folytatódik. A végére megszerzed az összes tankot, és mindig azzal játszol, amit buffoltak, és nem azzal, amit nerfeltek. Vagy letörlöd a játékot, ha már nem bírod!
Amúgy az object 704 mennyivel jobb az ISU-nál? Még nem vettem meg, de úgy képzelem, hogy a magasabb HP miatt 1 lövéssel többet bírok, így kicsit tovább maradok életben, és 1 lövéssel többet tudok leadni. Kinek van tapasztalata?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...