Filler, az egyik kedvenc és legtöbbet játszott osztályom a TD, így hát tudom miről beszélek. Egyébként a videó nem illik ide, hiszen ott az E100-nak az a baja, hogy mindig kilövik és állandóan nyafog, hogy a többi osztályt tüntessék el, esetünkben korántsem ez a helyzet, nem kérem, hogy mindent tüntessenek el, sőt még azt se kérem, hogy bármit is nerfeljenek, nem ezt mondtam, csak te kiforgatod a szavaimat, mert így kioktathatsz, igazából nem is tudom miért. Pusztán kicsit soknak érzem a TD-ket sújtó nerfmennyiséget az utóbbi időkben.
Ott van példának az E4, régen nagyon szerettem, az volt az első 10-esem, elfogadtam minden előnyével és hátrányával eggyütt, aztán egyszer csak levettek az alfájából, pontatlanabbá tették, növelték a menet közbeni szórását, leszedték a látótávját és most az penjét sem hagynák meg. És ez szerintet komolyan rendben van? Vagy másik példa ott a Foch 155, régen egy jó TD-volt, jó páncél, jó ágyú, féltek tőle, aztán nerfelték, annyira, hogy randomban már alig látni, idáig azt mondom,hogy háát oké, de most megint kitalálták, hogy még így is OP. Mióta is van benn a játékban az ISU, a BL-10-el? Hosszú évek óta, ha annyira OP lenne, már akkor leszedték volna a penjét, éveken keresztül nem zavart senkit, mert a hátrányai kompenzálták az előnyeit.
Némi racionalitást várnék a WoT fejlesztőitől és tőled is, amennyiben ez kivitelezhető.
UI: A "vicces" szót direkt olyan szókörnyezetbe raktam, hogy süssön róla az irónia, úgyhogy kinek is nem jött le és mi?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...