Azért, mert mint mondtam, a mozgó célpont is csípni fog, és aki egy helyben áll, és villan, az halott. Őszintén szólva, aki eddig campelt, az nem igazán tudott mozgó célpontra lőni, és a pontosság növelésével ugyanúgy nem fogja eltalálni a rohangáló tankokat. Ráadásul, ha nem lesz arty nerf, akkor duplán nem fogja megérni campelni, sőt triplán, ha a trackelésért is xp jár (hiszen akkor a scoutok a megnövelt pontosság segítségével tracken fogják tartani a tankot ameddig csak bírják, és le nem fognak azzal tökölni, hogy mást is lőjjenek a tankon...)
Egyébként engem szeretnek az artyk. Tökmindegy hol vagyok, tökmindegy mit csinálok, amint valaki megvillant, rögtön jön a 4000+ sebzés. Biztos van a tankomon egy naaaaaaaagy kövér IDE LŐJJ felirat.
Komolyra fordítva a szót, valszeg a statom tesz célponttá. Amilyen szar csapatokba berak a játék egy ideje, még az 1200-as wn-nel is kilógok a sorból, és mindenki rám vadászik, mintha én lennék az antikrisztus. Ha van pár lila a csapatban, akkor azért inkább ők kapják az áldást fentről.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...