Nekem jó eredményeim vannak az IS-7-tel

Csak tudni kell kezelni az amúgy állandóan bevodkázott legénységet. Ennyi. Nekem egyáltalán nem kínszenvedés vele a játék, tekintve hogy elég sokoldalúan lehet használni. Van, hogy 5-6 ezreket spotolok vele, máskor annyit ütök. El Hallufon különösen, mivel lejtőn lefele megy 70-75-tel, simán le lehet jutni a jobb alsó sarokba, és darabokra szedni az ellenfél light/med tankjait.
Mindenkinek más játékstílus fekszik, nyilván lehetne egy kicsit nagyobb a penje a dolognak, de nekem megfelel. Amíg röptében tudok kilőni scoutokat, addig nincs nagy gond a tankkal (márpedig van pár AMX, T71 meg T-50-2 killem, miközben épp rohangásztak).
Amúgy, ha megnézzük, hogy mit írtak a pontosság javításáról, nekem bőven elég ha nem megy állandóan a kör szélére a lövés, mert ez vele a legnagyobb baj, hogy nagyon sokszor megy oda. Az is megfelel, ha a kör feléhez megy, mert akkor már tankot talál.
Mivel a legtöbbet orosz tankokkal játszom, megszoktam ezt az egészet, és az IS-8-as szenvedést leszámítva élvezem velük a játékot. Hát kb. ennyi
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...