Jelenleg

30
látogatónk van

2022. december 14. 14:00

Különleges küldetések: Az ardenneki offenzíva (12.15-12.26)

Írta:
(12 szavazat)
3 hozzászólás

Valószínűleg a 2023-as Ünnepi hadművelet küldetéseinek és megbízásainak teljesítésével, valamint a nagy dobozok kinyitásával vagy elfoglalva, de azért szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy megemlékezz egy történelmi csatáról, és beszerezz néhány történelmi témájú testreszabási elemet. Ezeket az ardenneki offenzíva kihívásokat az Ünnepi hadművelet mellett is teljesítheted.

1944. december 16-án a belgiumi Ardennek sűrű, ködös erdeiben a német erők nagy titokban csoportosították erőiket. A küldetésük az volt, hogy egy heves támadással meglepjék a szövetséges erőket, éket verjenek közéjük, és végül visszafoglalják Antwerpen kikötőjét. Ez volt a kezdete a később ardenneki offenzívaként elhíresült összecsapásnak, amely a második világháború legvéresebb csatája volt az amerikai erők számára Európában.

Ennek a történelmi csatának a 78. évfordulója alkalmából hat különleges küldetéssel készültünk, amelyek teljesítésével különböző tematikus testreszabási tárgyakat és fogyócikkeket szerezhetsz.

Ezenfelül a lenti két fülön két videót találsz, valamint egy idővonalat, amely az ardenneki offenzíva legfontosabb eseményeit tartalmazza.

Az ardenneki offenzíva küldetései

Küldetésjutalmak

A nyugati front álcafestés közelebbről:

Utoljára frissítve: 2022. december 14. 14:09

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sixtyfeetofbridge
  • Tankos
  · 3 hónapja
  A Stoumont nevű küldetéssel nyerhető "Nyugati front" álcafestés annyira nyugati,
  hogy csak a nyugati front nyugati oldalán harcoló nemzetek tankjaira tehető
  (francia, angol, amerikai).

  utóirat:
  Ja, és a nénikéjét az összes törikönyvnek, amiért átvertek!
  Mert a svédek is ott voltak!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tas_Lee · 3 hónapja
  Alapvetően tetszik, hogy egy valós - és ismert - történelmi esemény megemlékezése zajlik -> ebből több is kéne a játékba. Ami szomorú az a jutalmazás. Két éve még Pánteremten meg prémium napokra váltható pontok voltak jutalmak a fogyóeszközökön kívül, most meg matricázunk-emblémázunk.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Heiner
   • Tankos
   · 3 hónapja
   Most is az van, vagy már az év elejétől kezdve Twitch tokeneket gyűjtünk és beváltunk a tankokra, prémium napokra, fogyócikkekre, legénységre stb. Most meg nincs tank jutalom.
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.