Jelenleg

29
látogatónk van

2022. december 15. 06:45

MrScheff nyereményjáték (-12.31)

Írta:
(25 szavazat)
28 hozzászólás

MrScheff az Ünnepek alkalmából 200 darab Holiday Ops 2023 ládát sorsol ki.

A részvételhez szerezz minél több Entryt: LINK

Utoljára frissítve: 2022. december 15. 06:47

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  perretz
  • Tankos
  · 2 hónapja
  Amikor Scheff visszatért a magyar nyelvű streamekhez, az első (youtube-os) videóban azt ígérte, hogy az angolra váltás valódi okairól beszel majd. Megtörtént ez? Van valakinek egy linkje ahhoz a videóhoz?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tas_Lee · 2 hónapja
   Még nem, bár erre nincs is szükség. Aki rászánta magát, hogy 10 percet gondolkodjon rajta az ismeri az okokat. A magyar nyelvű célközönség egy szűk közeg az angolt értő meg jóval tágabb és bővíthető is a magyarral ellentétben (partnerstreamek + raid stb.). A külföldi inkább a donatelős fajta, mint a magyar. Lehetne az érveket sorolni naphosszat. A streamelés ilyen szinten már biznisz így egyértelmű volt, hogy ha a több bevétel a cél rá kell próbálni a váltásra.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    perretz
    • Tankos
    · 2 hónapja
    Nekem is teljesen nyilvánvaló volt, hogy egy fordulattal elfordult a magyar közönségtől, szembe a gázsival, mindezt a lehető legundorítóbb módon, vicces, hogy pont április elsején. Én, részemről megértem az indíttatást, de lehetett volna sokkal korrektebben is intézni. Azért kérdeztem a visszatérő videóban tett ígéretet, hogy az "új" karrier is egy új maszatolással indul-e, vagy csak én nem láttam azt a videót?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Voldi_RS
    • Tankos
    · 2 hónapja
    Teljes mértékben egyetértek veled, aki nem gyerek vagy agyhalott az megérti miért próbálkozott, de még mindig megy a nyafogás, hogy váltott, mit kellene csinálnia, esetleg térdenálva esdekelni megbocsájtása érdekében. Én elhiszem, hogy sokaknak nem tetszett, én sem követtem angolul, de megértettem, és ez miatt elitélni kretén dolog. Mindenki elhiheti neki sem volt ez egy könnyü döntés. Amúgy ez egy szabad ország, ha kedve van japánul is streamelhet, csak rá tartozik, ha akarod követed, ha nem akarod nem követed, ennyi.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • VIP
     · 2 hónapja
     "mit kellene csinálnia, esetleg térdenálva esdekelni megbocsájtása érdekében"

     PÉLDÁUL:
     "Kedves nézőim. Szerettem volna stabilabb megélhetést biztosítani magamnak azzal, hogy angol nyelvre váltok, mert így könnyebben meg tudtam volna valósítani a valódi életbeli céljaimat. Tudom, hogy önmagában nem ez a gond, hanem az, ahogyan ezt intéztem. Annyira fel voltam spanolva, láttam már a szemem előtt a sok $$$-t, hogy emiatt elvesztettem a kontrollt és csapot, papot otthagyva szó nélkül elrohantam az ígéret földjére teljesen megfeledkezve arról, hogy honnan is jöttem. Azután kiderült, hogy ott sincs kolbászból a kerítés és rájöttem, hogy tévedtem. Szeretnék bocsánatot kérni tőletek ezért a hibáért. Visszatértem a magyar streamelésre és a jövőben azon szeretnék dolgozni, hogy még jobb minőségi tartalmakat készítsek nektek, bízva abban, hogy idővel megbocsátjátok ifjú kori ballépésemet."
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Judged
    • Tankos
    · 2 hónapja
    Ennyi, ès ezzel nincs is semmi gond.

    A nèzői nagyrèsze megèrtette volna, ha egy külön streamen/videòban közèrthetően elmagyarázza ezt, hogy "srácok, mivel ez a fő bevèteli forrásom, ezèrt megpròbálnèk nyitni kicsit szèlesebb közönsèg felè" stb...

    HA ezt megtette volna a váltás előtt 1-2 hònappal, az gerinces ès tisztessèges hozzáállás lett volna a nèzőkkel, subokkal szemben.

    De ehelyett, konkrètan bemutatott egy szèp nagy közèpsőujjat az akár èvek òta neki fizető nèzőinek is.
    Tetèzte mindezt, hogy az Arthúr-király ès a Kerekasztal Lovagjai által is beszèlt, archaikus, nèmi kelta ès ős-walesi beütèsű,norvèg/normann hatásokat mutatò, òangol nyelven futò streamjèn, azonnal kibannolta azokat, akik a magyar ABC nyelvtani sajátosságait mertèk alkalmazni.
    Hiszen így szokták meg ezelőtt èvekig, senki nem szòlt nekik, hogy ez mostantòl forbidden...

    Azòta persze visszasomfordált a magyar nyelvű streamekhez, elvègre ha nincs lò, akkor jò a szamár is, ahogy arra rájöhetett(Mivel azonnal beszüntettem a követèsèt, így nem tudom volt-e subja, amikor ángliust játszott, de megnèztem volna azok örömteli fejèt is, amikor Ciff egyszer csak valami fura nyelven kezdett el hadoválni).
    Bocsánatkèrèst a magyar nèzők irányába nem hallottam ugyan,de számomra lènyegtelen hogy mivel is magyarázza ki a dolgot.

    A fickò sokat tett anno a wotos közössègèrt videòival, esportos cikkeivel, ugyanakkor az utòbbi időben, mintha megfáradt volna. Lehet ő is èrezte ezt, így megpròbált váltani. Amit viszont nagyon csúnyán csinált.
    Talán megèrdemel mèg egy esèlyt, majd az emberek eldöntik.
    Nálam mindenesetre leírta magát.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • VIP
     · 2 hónapja
     "Talán megèrdemel mèg egy esèlyt, majd az emberek eldöntik."

     Szerintem egy egészséges közösségben a még egy esély annak jár, aki beismeri, hogy hibázott...
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Tas_Lee · 2 hónapja
      Ha ez így van akkor ez a wotinfo.hu igen egészségtelen egy közösség.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       PZoli
       • VIP
       · 2 hónapja
       Mivel én ennek a közösségnek a része vagyok, így nyilván rá tudsz mutatni, hogy mit is hibáztam, miért kéne bocsánatot kérnem.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Tas_Lee · 2 hónapja
        Nem rólad van szó (miből gondoltad, hogy rád értettem?). A két legnépszerűbb topikba átkattintasz: a top 10 legfrissebb kommentelő között található 2 user akinek ha összeadom a ban utáni re-re-regjeit szerintem 10 felett járunk és ugyanazt a "tartalmat" tolják ki amiért a bant kapták.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         PZoli
         • VIP
         · 2 hónapja
         Mivel az én kommentem alá írtad, így kétesélyes volt a dolog, hogy rám vagy nem rám célzol. Nem akartam kitérni az esetleges vád elől, így biztos, ami biztos válaszoltam.
         Nem tudom, hogy jelenleg mi a két legnépszerűbb topik, de egykoron a dühöngő volt az egyik és azt már hosszú ideje nem olvasom, tudok én rage-lni magam is, nem igénylem már másokét is olvasni.
         Ilyen kontextusban valóban helyes a megállapításod, vannak azért gondok erre fele is néhányak hozzáállásával.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sammie
  • Tankos
  · 2 hónapja
  Érdekes hogy mindenki azzal van megakadva hogy ő angolra váltott!!! Mikor jótékonysági gyűjtést csinált a tűzoltóknak vagy pl egy tavaly elhunyt wotos társunkról megemlékezett azt valahogy mindenki elfelejti!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   edömér.skoverszky
   • Tankos
   · 2 hónapja
   Az is baj volt vele, hogy aki magyarul köszönt írt be a streamjébe azt kibannolta. Mondjuk ez Kajzoonál is előfordult. Nem szép dolog ez
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 2 hónapja
   A "Sammie" nem tudom, hogy fiú név vagy lány, ezért kérlek értsd jól. Neked van egy feleséged/férjed, aki egyik nap bejelenti, hogy inkább egy jóképű/csinos külföldit választ helyetted és faképnél hagy. Néhány hónap múlva hazajön azzal a beköszönéssel, hogy "Drágám, megjöttem!" majd azzal folytatja, hogy "Majd mindent elmondok, de nem most, kicsit később!". Ezek után úgy viselkedik, mintha mi sem történt volna és valahogy a magyarázat és bocsánatkérés is elmarad.

   Sammie!
   Ebben a helyzetben te mit éreznél, mit gondolnál, mekkora bizalmad lenne egy olyan társban, akinek akkor az egoja, hogy képtelen a dologról beszélni, őszintén bocsánatot kérni és beismerni, hogy hibázott? Természetesen a mérlegelésedbe azt is kalkuláld bele, hogy a feleséged/férjed időnként segít a helyi hajléktalan szállón és egy kutyamenhelyen.

   Érted, hogy mi a probléma és hogy miért nem számítanak egy ilyen helyzetben az egyéb jó cselekedetek?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Voldi_RS
    • Tankos
    · 2 hónapja
    ez egy nem releváns összehasonlítás, Scheffet nem teszed magadévá, ha érted mire gondolok
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • VIP
     · 2 hónapja
     az összehasonlítás teljesen releváns és te érted is, amit mi sem bizonyít jobban, hogy nem tartalmilag kötsz bele, hanem a hasonlat szimbolikájába
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti
   • Tankos
   · 2 hónapja
   A legtöbb cc-t, streamert, tartalom-megosztót a közönsége nagy része nem "csak" a tartalom miatt, hanem jelentős részében a személyisége miatt követi, nézi, hallgatja (Ennek része a nyelv is).
   A másik irány, hogy a tartalomgyártó ezt nem csak a közösség és a saját öröme, hanem kötelesség és anyagiak okán is csinálja (már ha van ilyen belőle).
   Meg kell érteni, hogy a nyelv váltása egy tartalommegosztó tekintetében sem egyszerű vagy elfogadott folyamat, hiszen a közössége jelentős részére hatással van.
   Persze sok egyéb miatt is lehet szidni/sérelmezni vagy védeni egy tartalomgyártót (akár egy fórumozót...), és ahogy a játékkal kapcsolatban is, ilyenkor inkább az érzelmek törnek napvilágra, mint sem a racionális érvek. Egy cél/tartalom valakinek lehet pozitív/negatív élmény, míg másoknak teljesen közömbös.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tas_Lee · 2 hónapja
   Nem azzal volt a gond, hogy angolra váltott hanem ahogyan csinálta. Mindenféle előzetes bejelentés nélkül. Konkrétan a váltás előtt 3 nappal dobtam szét 5 subot. Ha ezt tudom előre megkapja Tankelit őket mivel az 5-ből 4 ember nem beszél angolul így felesleges volt a történet. Mondjuk az más kérdés, hogy annak az egynek is felesleges volt a sub, mert kínzás volt végighallgatni egy streamet is. Amit Séf beszél az nem angol az valami speciál.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hecienda
  • Tankos
  · 3 hónapja
  Ha twitchen nem streamel hogy lehet beváltani azokat a pontokat?
  Megtaláltam, tárgytalan.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   csigubigu
   • Tankos
   · 3 hónapja
   Én nem találom. :-(
   Kérnék egy kis segítséget !
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Gsus49
  • Tankos
  · 3 hónapja
  Összelinkeltem Discorddal és Twitch-csel. Lehet én vagyok a hülye, de a "Your Entries" feliratnál már legalább kettőt kellene mutatnia a számlálónak nem? Illetve mi a maradék 10 lehetőség?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 3 hónapja
   Az EDIT-nél töltsd ki az adatokat (játékosnév, mail stb. szokott ott lenni).
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Gsus49
    • Tankos
    · 3 hónapja
    Az volt a gond. Valamiért nem fogadta el, pedig vagy 4x kértem rá ellenőrző kódot. Na mind1, bent vagyok a kalapban. Sok sikert mindenkinek, de a legtöbbet nekem
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   adam.nagy
   • Tankos
   · 3 hónapja
   Ha jól rémlik akkor amit legelsőknek ad.. Azokat mind teljesiteni kell, és utánna veszel gyakorlatilag csak részt az eseményen, illetve utánna nyillik meg még több ilyen feladat vagy mi a tök.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  lol
  • Tankos
  · 3 hónapja
  Angolul kell jelentkezni vagy magyar nyelven is lehet?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Nos76_
   • Tankos
   · 3 hónapja
   I lke this mate.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tankpeti
  • Tankos
  · 3 hónapja
  Ez megmagyarázza miért kellett lenémítanom már napok óta újonnan megjelenő szobákat a dc szerverén.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Lacx
  • Tankos
  · 3 hónapja
  Na újított ez a mr ciff, régen tier 3as tankokat sorsolt 😂
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.