Jelenleg

18
látogatónk van

2022. december 15. 15:00

BZ-176 elemzés: Egy új ág úttörője

Írta:
(40 szavazat)
39 hozzászólás

A nagy dobozok a 2023-as Ünnepi hadművelet eseményen tele vannak izgalmas ínyencségekkel és meglepetésekkel. A színpompás 3D-stílusok, az aranyhegyek és a rengeteg kredit mellett vadonatúj prémium járműveket is rejthetnek az újévi, karácsonyi, hold- és varázslatos dobozok.

Három újoncot már bemutattunk számotokra itt, de érdemes kiemelni az egyedi jellemzőiket, és kicsit jobban beleásni magunkat a részletekbe, beleértve a legénységgel és a felszerelésekkel kapcsolatos ajánlásokat is.

Az egyik ünnepi fogás a VIII BZ-176, egy VIII-as szintű kínai prémium nehéz tank. Vessünk egy közelebbi pillantást az egyedi sugárhajtómű-mechanikával rendelkező, szokatlan nehéz tankok ágának első járművére.

Tűzerő

A BZ-176 egy félelmetes 160 mm-es löveggel van felszerelve, amely 650 sebzést képes okozni normál PCT-lövedékeivel és hihetetlen, 800 sebzést a speciális R.RO-lövedékekkel. Ezek a kimagasló értékek előkelő helyre emelik ezt az újoncot a szintjén és az osztályában. De ennek a hatalmas erőnek megvan az ára.

A normál lövedékek mindössze 208 mm-es, míg az R.RO-lövedékek 225 mm-es átütéssel rendelkeznek, amelyek nem veszik fel a versenyt az osztály többi tankjával. A lövedékek sebessége 860 m/s (PCT) és 760 m/s (R.RO), ami nem ideális a távolsági harchoz és a mozgó célpontok ellen. A 25 másodperces, hosszú újratöltési idő miatt pedig a percenkénti sebzésérték 1560, illetve 1920.

A BZ-176 nyilvánvalóan nem a távolsági harcra lett kifejlesztve, hanem az ellenség oldalba- és hátbatámadására közelharcban. Ezt a tényt tovább erősíti a 0,46 méteres szórás is, amely a nagy kaliberhez képest ugyan nem rossz, de pontosnak aligha nevezhető. A 160 mm-es lövegnek köszönhetően 53 mm-es páncélvastagságig érvényesül a túlméretezési mechanika, így olyan helyzetekben is elérhetsz kritikus találatokat, amelyekben más tankokkal erre esélyed sincs.

Túlélőképesség

A BZ-176 egy jól páncélozott harcos, amely tökéletesen alkalmas a frontvonalbeli támadásra és a közelharcra. Az erős járműtest és a jelentősen döntött toronypáncélzat miatt könnyen kivédhetők a hasonló szintű tankok, néhány esetben pedig még a legmagasabb szintű harckocsik lövései is. Továbbá a -10 fokos lövegsüllyedési szög kimagasló a kínai tankok között, amely lehetővé teszi, hogy jobban elrejthesd a torony tetején található kupolákat a nagy kaliberű ellenségek elől. De ne feledkezz meg róla, hogy a löveg leengedésekor a lövegnyúlvány kiemelkedik, amitől egy gyenge pont keletkezik a bizonyos szögben támadó tankokkal szemben.

Végül pedig, az 1550 életerő az osztály és a szint középmezőnyébe sorolja a BZ-176-ot – nem kimagasló, de elég, hogy túlélhesd a csatát.

Nézd meg, hogyan teljesít a BZ-176 egy másik nagy kaliberű harckocsi ellen a Tankopédia összehasonlító eszközével: BZ-176 vs. Caliban.

Mozgékonyság

A BZ-176 fajlagos teljesítménye és 30 km/h-s végsebessége sem különösen meggyőző, de ez nem is meglepő a páncélzatát figyelembe véve. De itt jön a képbe a sugárhajtómű. Ha aktiválod az új mechanikát, az megnöveli a motor teljesítményét, és ezáltal a végsebességet 45 km/h-ra növeled 10 másodperc erejéig. A kormányzási és tolatási képességek azonban jelentősen csökkennek, ami korlátozza a manőverezőképességet.

A gyorsítást a meccs kezdetétől elérheted, és többféleképpen is használhatod – megszerezheted potenciálisan veszélyes, de kifizetődő kezdeti előnyként, gyorsan átkelhetsz a veszélyes területeken, elhagyhatod a tűzvonalat, és kisegítheted a szövetségeseidet. Nagy potenciál rejlik benne, de csatánként csak négyszer használható, ezért gondosan meg kell választani, hogy mikor aktiválod.

A csata elején a sugárhajtóműnek 5 másodperc töltési időre lesz szüksége, mielőtt használni tudnád. Az aktiválást követően a BZ-176 rövid időre felgyorsul. Ezt követően 4 másodpercet kell majd várnod, hogy a mechanika újratöltsön.

Felszerelések

Próbáld ki az alábbi konfigurációt, hogy maximalizáld a tank teljesítményét.

JAVASOLT ÖSSZEÁLLÍTÁS

 • Fejlesztett edzés
 • Töltésgyorsító
 • Függőleges stabilizátor

ALTERNATÍV ÖSSZEÁLLÍTÁS

 • Turbótöltő
 • Töltésgyorsító
 • Függőleges stabilizátor

Legénységi képességek

 • PARANCSNOK: Javítás, Helyzetfelismerés, Bajtársak
 • LÖVEGKEZELŐ: Javítás, Pillanatkép, Bajtársak
 • VEZETŐ: Javítás, Sima utazás, Bajtársak
 • TÖLTŐ: Javítás, Megérzés, Bajtársak

Hogyan szerezheted meg ezeket a járműveket

A BZ-176 a többi prémium jármű, a 3D-stílusok és egyebek mellett egyike az értékes tárgyaknak, amelyeket a 2023-as nagy dobozokból szerezhetsz meg. A garantált ünnepi hadműveleti erőforrások és arany mellett minden doboz tartalmazhat egy VIII-as vagy IX-es szintű prémium tankot. Irány a prémium bolt, és vásárolj nagy dobozokat, hogy esélyed legyen leparkolni ezt a vadiúj nehéz tankot a garázsodban!

Utoljára frissítve: 2022. december 15. 15:04

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  miskagabor77
  • Tankos
  · 2 hónapja
  Tapasztalataim alapján ez a jármű csata döntő tényező (kiegyensúlyozás.......), ha random csatában valamelyik oldalon egy vagy több darab van ebből a valamiből, a csata gyakorlatilag eldőlt. Szuper heavy- ket szemből, közelről két, három lövés. Tipikus pay-to-win jármű. Robogunk a World of Warcraft felé. Következő szuper járműveken már lesz egy ikon a bankkártya adatoknak. ELŐRE A RÖVIDTÁVÚ PROFITÉRT.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ce1018
  • Tankos
  · 3 hónapja
  Nem akartam ide kommentelni, de kellően felcsesz ez a moslék tank. Olvastam itt a kommenteket is, hogy jajj, hát te csak azt látod mikor belédver a misseléseit nem. Hát a mai nap ugrattam egyet menekülés gyanánt, levegőben ellőt oldalról. Bementem face-be a defenderrel és 500+ ról kivett, magyarul szemből átütött, nem is tudom, hogy hol...mindegy is. Ami miatt undorító ez a sz**r, hogy mindenben erős. Pontos az agyúja, ahhoz képest, hogy papíron nem annyira kéne, hogy az legyen. Tornya és a frontja erős. Szemből az alja lőhető, amit egy nem teljesen tomato játékos billegéssel megold, hogy ne legyen könnyű. Hulldown-ra is alkalmas. Továbbá a sebessége sem gáz, pláne a rakétával.Ja és a prémium lőszere nem elég, hogy nagyobbat sebez, még az átütése is jobb. Nem tudom miért kellett egy tier 8 chifi, de nagyon nem adja ez az irány. Rontja a játékélményt. (tudom miért kellett ABBA money, money, money)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Káosz650
   • Tankos
   · 3 hónapja
   Wot profitra hajt, ennyi, kell a lé minden áron. Aki hosszú évek óta nyomja itt az ipart, nagyon jól tudja, hogy egy tank ha saját osztályában nagyon kiemelkedő azt nem fogják hagyni sokáig. Waffenträger auf E 100 kedvenc tankom volt, kiszedték Halálcsillag nerfelve, Foch 155 nerfelve, sorolhatnám....ez a tank is erre a sorsra fog jutni. "Minden dicsőség, nem örökre szól" Ezért nem is hajtok rá, most minden kocka veszi ezerrel a dobozokat, Wot meg szakít ezerrel, már kinőttem belőle, istennek hála.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    tibor.szabo
    • Tankos
    · 3 hónapja
    Hogy örül magának a gyerek Azt nem veszed figyelembe, hogy ezeket a tankokat TECH TREE-s korukban nerfelték, és utána lettek jutalomtankok/ néha visszatérő(wt auf).Újabb prémtankok közül semelyiket sem nerfeltek.Egyedül az old timer Type 59-et nerfelték rommá, de akkoriban az mm is másabb volt, és így a BZ-nél is opébb volt.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Káosz650
     • Tankos
     · 3 hónapja
     Apád zacskójában voltál mikor kergettem a lányokat Tény, hogy kifejleszthető tankokat említettem, most örüljél tojáshéj valagú.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      tibor.szabo
      • Tankos
      · 3 hónapja
      Játéktudása 0, de az életkorával flexel a papító! xd
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ce1018
    • Tankos
    · 3 hónapja
    Adnám a lelkesedésed, de aki régóta jatszik tudja, hogy awg nem nerfel prémium tankokat. Akiket írtál jutalom tankok, es kifejleszthető volt mind.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Káosz650
     • Tankos
     · 3 hónapja
     Nem értek veled egyet, mert type 59 mellett, más prém tank is szarabb lett, nem nerfelték, csak a játékban egy hulladék lett.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Heiner
      • Tankos
      · 3 hónapja
      Azt mondja, aki nem tud játszani...
      "Wot meg szakít ezerrel, már kinőttem belőle, istennek hála." Igaz, felnőtt ember lettél, de még nem az vagy, csak ide jársz pofázni és elpazarolod az időd, ahelyett valami hasznosat fordítanál az időt, nemhogy idejössz minden mondatban szarsággal írsz... Szóval már nem tudsz játszani, lépj tovább, itt nincs keresnivalód, se játékban!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Káosz650
  • Tankos
  · 3 hónapja
  Nem akarom senkinek elvenni a kedvét, de vége lesz a dobozok vételének, s ez a tank is a Foch 155 sorsára fog jutni, itt üzlet van minden áron, mindeki örül mint majom a farkának, nem fog ez sokáig lennei, tier 8 s 700-s akár 800 sebzés, az vicc a javából, kíváncsi leszek majd 1-2 hónap múlva mekkora sírás lesz. Butitva ez a tank egy lesz a sok közül.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tibor.szabo
  • Tankos
  · 3 hónapja
  Sziasztok!
  Itt van, hogy mire képes a tank ha tier6-7-be dobják.
  Legjobb az volt, amikor kv-2, és Dicker maxot egylövéseztem (xD), a többi tank csak 2 lövés volt.
  Általában tűzoltó, javítás, elsősegély, ap lőszer szokott menni, mert farmolni használom (így is nagyon hatékony).
  Amikor funolni szeretnék, akkor prémlőszer, pótkaja, és vstab direktíva szokott menni, olyankor undorítóan pontos (jó játékosok 7/24-be így használják).
  Ebben a meccsben is így használtam és 210k plusszos a kör, szóval kreditszorzó is rendben van.
  Ezmiatt szerintem hiába várjátok nem fog kikopni, t28 kupoláját gond nélkül ellőttem vele.
  Max ha az ágyú pontosságát nerfelik, akkor látok vajmi reményt, de prémtank ugyebár...
  Lehet itt haterkedni, meg irigykedni, de a pénz beszél sajnos...Szerk.: Ha látjátok, hogy lehajol a csöve, a tetején a csíkot be lehet lőni, 208mm átütéssel sikerült, amikor egy másik bz ellen voltam.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   jagdpanzer78
   • Tankos
   · 3 hónapja
   a t28 kivételével ezzel a tankkal a többi nem nagy dicsőség, főleg a dikker azt még egy tier5 tankal is sima kill. azért a t28 kilövése gratula
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  jagdpanzer78
  • Tankos
  · 3 hónapja
  izgalmas inyencségek? szivassuk aki nem vásárol, izginek nem nevezném ha egy tiger1 re két ilyen szörny támad ráadásul arany lőszerrel . baszódj meg WG
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   tibor.szabo
   • Tankos
   · 3 hónapja
   Én nagyon élveztem vele a játékot. A legendás Tigrincsbe bamm -800.Tudnám ajánlani Linkin videóját, hogy mekkora fun:
   https://www.youtube.com/watch?v=3-s0NTu_1V8
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   tmate_HUN
   • Tankos
   · 3 hónapja
   Múltkor IS-2-vel bementem egy csatára, jött egy ilyen és egy Skoda T56 szakaszban, lefókuszoltak engem, garázs 1 perc alatt...Legalább ha át lehetne ütni őket, de az IS-2 pont ugyanolyan pontos, mint a BZ-176, csak az minden más szepontból jobb nála. Tapasztalataim szerint kéne egy kis matchmaking finomítás, mert ha a játék nem is feltételezi, én is szeretek néha top tier lenni, hogy kompenzálja az ilyesmi szituációkat.
   Nem tudom, hogy ehhez hasonló milyen gyakran fordul elő, de amíg ilyen sok van belőlük, inkább elkerülöm az olyan helyzeteket, amikor szembe lehet találkozni velük (Meglehetősen gyakori, tomato.gg szerint több mint 1.5 millió lejtátszott csata az elmúlt 7 napban, köröket verve a Skodára, a Borrasque-ra illetve a Progettóra is). Remélem az lesz ezzel is, mint az Object 203 122-vel vagy a Defenderrel, ráunnak és nem látok belőle sokat, vagy legalábbis nem minden csatában. A Skodánál is ezt hittem, de az még mindig makacsul tartja magát, szökőévente van nélküle igazi tier 8-as csata. A Type 59 sorsa majd utolléri őket is, "minden csoda három napig tart" , csak várni kell egy kicsit. (Mondjuk a Type 59-et pont szeretem, nem rossz, csak megelőzi a híre.)
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    tibor.szabo
    • Tankos
    · 3 hónapja
    Szerintem a BZ egy teljesen kiegyensúlyozott tank (4 meccsből 2 tanknak ammorekt).Apropó Skoda T56:
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • VIP
    · 3 hónapja
    Elméleti a felvetés, de kíváncsi lennék arra, hogy mit szólnának a játékosok, ha a WG behozna egy új MM kategóriát Tier 8-Premium néven és ezentúl a Tier 8 prém tankok csak egymással játszanának. Vajon felháborodás lenne, hogy nem tudnak sealcluberkedni vagy örülnének, hogy nincs több Tier 9-10?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     tmate_HUN
     • Tankos
     · 3 hónapja
     Teljes mértékben benne lennék.
     A legtöbbször prémium tankokkal játszom, mert megy bele minden legénység és hozzák a kreditet, és a fenti szituáció egy IS-3A sofőrjeként máshogy is véget érhetett volna, már persze egy kis szerencsével.
     Szerintem a játék egyik legkomolyabb problémája a matchmaking, mert egy két szinttel kisebb harckocsi teljesen esélytelen a nagyobb vasak ellen, a nehéz tankkal bújkálás/sipeolás pedig nem éppen a legszórakoztatóbb dolog, tudván, ha agresszív leszel, véged.
     Egy hasonló módszer csak kipróbálása a teszt szerveren szerintem nagy előrelépés lenne a gondolkodásmódban.
     Pont ezért a néha fel-felbukkanó tier limit eltörlés nagyon kellemetleül érintene engem, hiszen egy-egy roszabb napon már az is megváltás, ha csak eggyel donhat feljebb.
     Tudom, hogy nem lenne gyógyír a játék minden problémájára, de azért a felesleges IS-3/VZ-55 illetve T-44/Object 430U párbajoknak elejét venné. Főleg, hogy a legtöbben a könnyű sebzésre utaznak.
     Egy, az eredeti kommentemben még OP-nak feltűntetett BZ-176 sem ellenfél egy 340-es heatnek és mondjuk egy IS-4 páncélzatnak a legtöbb szögből. Persze lehet lőni az IS-4-et hátulról, de akkor vagy az IS-4 azt sem tudja, hogy hol van, vagy akkora a túlerő, hogy már mindegy is neki.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Tankpeti
     • Tankos
     · 3 hónapja
     Én anno hozzászoktam a jó öreg 3-5-7 felálláshoz, és kimondottan szeretek (általában kifizetődőbb) bottom tierben játszani tier 8 és 9-ben, szóval nem támogatnám (töknek játszanék könnyű tankot, ha tudom hogy folyamatosan saját tierbe dobál... és ez igaz tier 6-ra is).
     Tier 10-et nem szeretek játszani randomban, pont. Tier 7-es tankokkal nincs értelme játszani.
     Tier 6 max 4-5 darab tier 8-as tankot lát (ebből 3-ba ha belefut 1 meccs alatt sok), ha csak velük nem akarok szembe kerülni, azt nem túl bonyolult kivitelezni. A legrosszabb opció (ha tényleg a BZ/Caliban miatt jön ez a kérdés fel), ha 2+ van belőlük top tierben, és nem tükrösen (mindkét oldalt counterrel).
     A BZ olyan a tier 6-osoknak, mint egy FV td a 8-asoknak. Vagy egy KV-2 tier 5-nek, vagy régen egy Hetzer tier 4-nek.
     Egy statikus egyszintű MM, pont mint a ranked lecsökkentené a jó opciók lehetőségét. A fönti könnyű tankos példára még egy: a top tier tank függetlenül a típustól meccsdöntő tud lenni, így sokkal kevésbé éri meg pl könnyű tankkal könnyű tankot játszani, ha farmolhatsz is helyette dmg-et (még prémium lőszer se kell hozzá).
     A kérdés mindig a felvetés célja? Sikeresebb lenne valaki, az egyszintű MM-ben? Többet nyerne tőle? Többet sebezne/támogatna?Minél kisebb a szórás az MM-re, annál jobban szétnyílik az olló az átlagon aluli, és átlag felettiek között. Ezt nem szabad elfelejteni.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     jagdpanzer78
     • Tankos
     · 3 hónapja
     én azt mondom hogy elég lenne ha alsó limitet szabnának neki mert a saját tierjében is elég limitált az a tankállomány ami felveszi vele a versenyt. épp úgy mint az OBJ 279 e , mert annál is felháborító hogy az S.Conqerror nem üti be még az oldalát sem . de tény hogy visszavenne az ilyenek arcából ha csak prem tank csatákban lehetne használni ott inkább meg van az ellenfelük
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     perretz
     • Tankos
     · 3 hónapja
     https://www.tomato.gg/tank-stats
     A kifejleszthető 8-asokat tolnák állandó 10-es csatába, mivel egyszerűen nem lenne játékos, akit mást betenne ellenük.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      PZoli
      • VIP
      · 3 hónapja
      Ebben van valami... csak azt nem tudom még, hogy mi. Értem, hogy ha kevés a tech tree-s 8-as a csatában, akkor valamit melléjük kell rakni, de ez ugyanúgy lehet 10-es, ahogy 9-es, 7-es és 6-os is, így nem hiszem, hogy feltétlenül only Tier 10 kéne, hogy legyen.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       perretz
       • Tankos
       · 3 hónapja
       Nézd meg, hogy 9-10 vagy 6-7 van több.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        jagdpanzer78
        • Tankos
        · 3 hónapja
        régen volt olyan hogy tier limites tank bár az is csak felfelé limitált, de a BZ-176 MÉG EGY TIER10 tanknak is ellenfél de mit keres ilyen értékekkel tier6 ban a T-150 tankomba ma egy ilyen gold lőszerrel 705 hp -t vágott belém . a tier 6-7 tankoknak majdhogy nem nulla esélye van ellene. sok kis GOLDNOOB köcsög játszhatatlanná teszi a játékot
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Voldi_RS
         • Tankos
         · 3 hónapja
         ha nem lennének ezek a "GOLDNOOB köcsögök" akik még fizetnek is pl. a ládákért nem lenne aki finanszírozza a kis hobbidat mivel nem lenne játék sem, úgyhogy visszáb az agyarakkal légyszives. Ha legközelebb bekapsz egy 800 as tuckust akkor inkább mondjál köszönetet a helyett hogy gyalázkodsz.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          jagdpanzer78
          • Tankos
          · 3 hónapja
          hahahahhahaha . beletiportam a kis érzékeny lelkecskédbe mi? te is azok közé tartozol aki csak azt használ . egyébként már kreditért is megvehető és avval nem gazdagítod a WG-t hacsak a kreditet is nem tőlük veszed . nekem aztán lenne miből Gold AMMO- zni de tankonként 5-10 gold van és azt se mindíg használom el , pedig 223 millió kreditből futná
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           Voldi_RS
           • Tankos
           · 3 hónapja
           hát már megbocsáss az én lelkembe csak olyan valaki tud beletiporni akinak adok a véleményére, de te nem tartozol azok közé hidd el, és amúgy naná hogy használok goldot, azért van.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         PZoli
         • VIP
         · 3 hónapja
         Rossz helyre célzol. A WG biztosítja ezeket az eszközöket (gold lőszer), szánt szándékkal, üzleti okokból. A WG-t hibáztasd, ne játékosokat, akik próbálnak a leghatékonyabban lenni az adott keretek között. Ha a WG lefelezné/harmadolná a gold lőszerek sebzését, kevésbé használnák a játékosok is, mert nem lenne eredményes mindig ezt az eszközt használni.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          gizmopp
          • Tankos
          · 3 hónapja
          Miért hibáztassa a WG-t? Miért bírálja/okoskodik mindenki a WG üzleti modelljét/modelljébe? Ez egy játék, igen a szerverek és a fejlesztők pénzbe kerülnek, ezt a wg a fizetős játékosokból állja, és a fizetős emberek kedvére akar tenni, mert belőlük él. Ha ezt elfogadjuk akkor látható lesz a logika és a tervezés a wg részéről, természetesen ők is hibáznak olykor. A gold lőszer nerfelés pont a játék balance-át borítaná.
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           jagdpanzer78
           • Tankos
           · 3 hónapja
           a gold lőszerben már rég nincs üzlet , amióta kreditért is meg lehet venni , ez inkább a játékosok hibája hogy olyan balfékek hogy a normál lőszerrel nem mennek semmire . a WG annyiban hibás hogy nem szabályoz , hogy tier-ben lefele ne lehessen használni pl. amúgy a WG elég lóvét gyűjthet legálisan a prémiumboltban , a goldos licitben , a ládavásárláson stb. és illegálisan a cheatekkkel. az én tiger1 és t-150 tankomra is gold lőszerrel szoktak lőni ezzel a bz-176 tankal aki azokat nem tudja normállal kilőni az ássa el magát
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            Hecienda
            • Tankos
            · 3 hónapja
            Nem azért lő rád azzal mert az alappal nemtudná kilőni hanem mert a "goldnak" nagyobb a sebzése is - 650 vs 800 -, illetve ~20mp-es töltésidőnél nem fog áttöltögetni senki.
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            Heiner
            • Tankos
            · 3 hónapja
            "WG annyiban hibás hogy nem szabályoz , hogy tier-ben lefele ne lehessen használni" értelmetlen és logikátlan.
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           Tas_Lee · 3 hónapja
           Hibáznak "olykor". Lol.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Shunz
       • Tankos
       · 3 hónapja
       Amúgy most nem az van már, hogy nagy része már prémium tank, ha véletlenül Tier 8-ba kerül a Tech Tré nyolcas tank?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Shunz
  • Tankos
  · 3 hónapja
  A 0.46 aha persze... 400méterről 800++ vág szemből belém. Most kb. olyan pontos, mint a ruszki kamu statos prém tankok. Kíváncsi leszek fél év múlva is ilyen jó lesz-e vagy úgy jár, mint Calibán aztán lehet szenvedni vele...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   -Pannon-
   • Tankos
   · 3 hónapja
   Szia! Ha neked nincs meg a tank, akkor csak elszenvedője vagy a lövegének, viszont úgy csak azt tudod számon tartani, amikor eltalált! Tapasztalatból mondom, hogy olykor 10-20 méterről is missel! Nyilván távolra is betalál (mint bármely másik), azonban ennek a százalékaránya nem mindegy. (érdekes volna egy gyakorlati tesztet csinálni különböző tankokkal, pl. gyakorlóban ugyanazon távolságokról (3-400m), 10 lövésből mennyi megy oda, ahová célzol, vagy egyáltalán mennyi találja el a tankot)Üdv.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Shunz
    • Tankos
    · 3 hónapja
    Igazad van nekem nem adta ki ezt... Viszont mikor a T30-am mellé beáll egy ilyen és én a földbe lövögetek, aztán nehezen eltalálom (low roll) a tankokat, ez meg háromszor egymás után tűpontosan beüti őket, akkor kerekedik a szemem...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     edömér.skoverszky
     • Tankos
     · 3 hónapja
     Nyugi. Ez is a Defender sorsára jut. Amíg ki lehet pörgetni ládákból, addig OP lesz. Ez a csúcs tank. Ezzel akarják eladatni a lootboxokat. Aztán mihelyt vége a karácsonyi eseménynek lenerfelik ezt is. Anni a Defendert a legelején még golddal is alig tudták átütni 9-10-es tankok. Ma már szeletelik a 7-esek is
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Illenatronix
   • Tankos
   · 3 hónapja
   Egyetértek..
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.