Jelenleg

7
látogatónk van

2023. máj. 4. 06:08

A Roham játékmód visszatér a Bíborvörös griffmadár szezonjával!

(39 szavazat)
17 hozzászólás

Végre itt a tavasz, és az új évszakkal a Roham játékmód is visszatér a World of Tanks világába – készüljetek fel az izgalmas csatákra és az egyedi testreszabási jutalmakra!

Időtartam: 2023. április 29. - 2023. május 28.

A Bíborvörös griffmadár szezonja: általános áttekintés

Az új kompetitív játékmódunk bemutatását követően rövidebb szünetet tartottunk, kielemeztük a visszajelzéseitek, és további terveken kezdtünk el dolgozni, hogy miként tehetnénk a Roham játékmódot még izgalmasabbá. A játékmódon továbbra is dolgozunk a háttérben, és most szeretnénk elindítani a Bíborvörös griffmadár szezonját, amely április 19. és május 28. között lesz elérhető.

A Roham játékmód új szezonjában az általatok javasolt módosítások közül néhányat be szeretnénk vezetni a játékba. Továbbá számos új mechanikát is tesztelni szeretnénk, amellyel a Roham játékmód még változatosabb és élvezhetőbb lesz majd. És természetesen lehetőséget is szeretnénk adni nektek, hogy újra játszani tudjatok a kedvenc kompetitív játékmódotokkal. A jutalomalapot kibővítettük, így most lehetőségetek lesz exkluzív testreszabási elemeket is szerezni.

Mindeközben továbbra is gyűjtjük a játékstatisztikákat, és dolgozunk a 2023 őszén megjelenő következő szezon kvalifikációs csatáin is. Klassz meglepetésekkel készülünk – ne felejts el követni minket!

Változatosabb taktikák és dinamikus csaták!

A Roham játékmódot még változatosabbá és izgalmasabbá szeretnénk tenni. Ennek érdekében átdolgoztuk a járművek szerepképességeit. A nyílt teszt során pedig két különleges csatamódosítót is tesztelni fogunk. De haladjunk sorjában!

A járművek szerepképességeinek átdolgozása

Számos szerepképességet átdolgoztunk a Roham módban. A járműszerep-képességeket mostantól egyszerűbb feltölteni. Továbbá:

  • A képességek újratöltődési ideje jelentősen csökkent
  • Néhány képesség már a csaták elejétől elérhető lesz
  • Néhány képesség máshogy fog működni, például az Ösztönzés már az összes szövetséges járműre hatással lesz a csatatéren.

Nézd meg a változtatásokat.

A szerepképességek kiegyensúlyozása

  • Közepes rohamharckocsik - Harag: A meglévő bónuszokon felül a Harag képesség immár a járműved lövegstabilizációját is javítja.
  • Sokoldalú közepes harckocsik - Ösztönzés: Az Ösztönzés képesség mostantól rád és a pályán lévő összes szövetségesre is érvényes.
  • Áttörő nehéz harckocsik - Egy mindenkiért: Az Egy mindenkiért képesség most már a más szerepkörben játszó szövetséges járművek száma alapján növeli meg a legénységed fő képzettségi szintjét. A fő képzettségi szint a szövetséges járművek között található szerepek száma alapján növekszik (például, ha a csatában két áttörő nehéz harckocsi van, akkor csak egy bónuszt fogsz kapni).
  • Támogató nehéz harckocsik - Összpontosítás a célpontra: Az Összpontosítás a célpontra képesség mostantól a csata elején első töltöttségi szinten lesz.
  • Mesterlövész páncélvadászok - Telitalálat: Ha a járművedet nem derítik fel a Telitalálat képesség ideje alatt és a harckocsival való tüzeléskor, akkor az átlagsebzésed alapértéke N%-kal meg fog növekedni.
  • Támogató páncélvadászok - Megújulás: A Megújulás képesség mostantól a csata elején első töltöttségi szinten lesz.
  • Sokoldalú könnyű tankok - Felderítőrepülés: A Felderítőrepülés képesség mostantól a csata elején első töltöttségi szinten lesz.

Tekintettel a járműszerep-képességek megnövekedett hatékonyságára a csatában, speciális csatamódosítókat szeretnénk kipróbálni, amelyek a csaták sebességét befolyásolják majd. Ezeket a csatamódosítókat a nyílt teszt időszaka alatt vezetjük be a Roham játékmódban.

Csatamódosítók

A nyílt teszt során tesztelt csatamódosítók és az átdolgozott járműszerep-képességek változatosabbá és élvezhetőbbé teszik majd a Roham játékmód csatáit. Segítségükkel különböző taktikákat és manővereket is kipróbálhatsz majd.

Két csatamódosítót vezetünk majd be:

  • A Roham módban használható járművek életerejét 25%-kal megnöveljük
  • A fogyócikkek újratöltési idejét 90 mp-ről 45 mp-re csökkentjük

A nyílt teszt során a Roham módban két csatamódosító lesz elérhető. Ezek a csatamódosítók megnövelik a járművek életerejét, és csökkentik a fogyócikkek újratöltési idejét. A nyílt teszt során gyűjtött játékadatok és a visszajelzéseitek alapján döntünk arról, hogy ezek a mechanizmusok véglegesen bekerüljenek-e a játékba. Ha pozitív visszajelzést kapunk az egyes mechanizmusokról, akkor ezek az elemek be fognak kerülni a Roham játékmód következő szezonjába. Ha azonban nem nyerik el a tetszéseteket ezek a csatamódosítók, akkor nem fogjuk őket bevezetni.

A nyílt tesztnek nagy jelentősége van, és a segítségetekre is szükségünk lesz: kérjük, csatlakozzatok ehhez a kísérlethez, és osszátok meg velünk a véleményeteket.

Heti harci küldetések

A Bíborvörös griffmadár szezonjában két sor jutalom vár rád. Az első jutalomsáv előrehaladási rendszere változatlan marad, és lehetőséged lesz vadonatúj testreszabási tárgyakat is szerezni, amelyeket külön a Bíborvörös griffmadár szezonjához készítettünk. A jellegzetes státuszszimbólumok megszerzéséhez a rangrendszeren kell majd előrehaladnod.

A második jutalomsávban – a győzelmekért való előrehaladás helyett – egymást követő heti harci küldetéseket érhetsz majd el.

A szezon kezdetével 5 egyszerű küldetést teljesíthetsz majd. Minden küldetést egyesével, sorban tudsz teljesíteni, és az elvégzett feladatokért hasznos játékbeli jutalmakat kapsz majd. A heti küldetésszakaszok végével az előrehaladásod alaphelyzetbe áll, és egy új, azonos küldetéseket és jutalmakat tartalmazó sorozatot érhetsz majd el. A küldetéslista hétfőnként frissül.

Miután teljesítettél egy 5 küldetésből álló sorozatot, egy különleges játékbeli fizetőeszközt, egy szerencsezsetont fogsz kapni. Gyűjts szerencsezsetonokat a szezon alatt, és szerezd meg a következő értékes jutalmakat a második jutalomsávon belül: egy vadonatúj progresszív 2D-stílus (az első jutalomsávban szintén elérhető), egy univerzális képzési útmutató, WoT prémiumfiók-napok és egyéb tárgyak.

A szerzett szerencsezsetonokért járó jutalmakat automatikusan megkapod. Amint összegyűjtöttél egy bizony mennyiségű szerencsezsetont, azonnal kapni fogsz egy értékes játékbeli tárgyat.

Vadonatúj testreszabási jutalmak

Az első jutalomsávot frissítettük: különleges testreszabási tárgyakat találhatsz majd itt. A tárgyak gyönyörű bíborvörös színben pompáznak, és így pontosan passzolnak a szezon tematikájához. A heti harci küldetésekért járó hasznos játékbeli tárgyak mellett a következőket is megszerezheted:

  • Egyedi dögcédulaelemek, például gravírozások és hátterek
  • Nagyszerű griffmadaras mesterjelvények a két elit rang, a bajnok és a legenda eléréséért
  • A gyönyörű „Az utolsó griffmadár” becenévsáv
  • Egy klassz progresszív 2D-stílus: Miután lejátszottad az első csatádat ebben a játékmódban egyből meg fogod kapni a stílus I. szintjét. Ahogy új rangokat és jelentős mérföldköveket érsz el bizonyos csatákban vagy csatasorozatokban a stílusod további 2D-elemekkel fog bővülni. A legimpozánsabb álcázással rendelkező VII. szintű stílust (ez a legnagyobb szint) akkor kapod meg, ha eljutsz a Legenda rangig.

Bármelyik járművön használhatod ezt a stílust (a jelenlegi szezontól kezdve).

ro30.jpg
ro31.jpg
ro32.jpg
ro33.jpg
ro34.jpg
ro35.jpg
ro36.jpg
previous arrow
next arrow
Exit full screenEnter Full screen
ro30.jpg
ro31.jpg
ro32.jpg
ro33.jpg
ro34.jpg
ro35.jpg
ro36.jpg
previous arrow
next arrow

Pálya-kiegyensúlyozás és két új csatatér

Az 1.20.1-es frissítés nyílt tesztje során módosítani fogunk a fontos pontok helyzetén a Roham játékmód pályáin, és próbáljuk meghatározni azok ideális pozícióját. Két új helyszínt is bevezettünk a Roham játékmód jelenlegi pályakészletében: a Glacier és az Airfield pályát. Csatlakozz a nyílt teszthez, és járulj hozzá a játék fejlesztéséhez! A véleményed sokat jelent számunkra!

A fontos pontok elhelyezkedése a pályákon változhat, a végleges döntést az 1.20.1-es frissítés nyílt tesztje után hozzuk meg.

Szuperszakaszokra vonatkozó limit

A Bíborvörös griffmadár szezonjában eltávolítjuk a legmagasabb és a legalacsonyabb pontszám közötti különbségre vonatkozó limitet a szuperszakaszok létrehozásánál. Most már korlátozások nélkül csatlakozhatsz a barátaid szuperszakaszához a rangodtól és a hadosztályodtól függetlenül. Például akkor is tudsz csatlakozni az Arany rang szuperszakaszaihoz, ha csak Elsőéves ranggal rendelkezel.

A csatabeosztásokon is módosítani szeretnénk, hogy a szuperszakaszok másik szuperszakaszok ellen kerüljenek egy csatába.

Jelzések a kis térképen és hangkommunikáció

Még egy módosítást szeretnénk bevezetni a visszajelzéseitek alapján: eltávolítjuk a kis térképen való jelzésekre vonatkozó limitet, így a szuperszakaszokban lévő játékosok könnyebben tudják majd koordinálni műveleteiket a csatatéren. Így könnyebben tudsz majd kommunikálni a csapatoddal. Az egyedül játszó parancsnokok is többször jelezhetnek majd a kis térképen.

A hangkommunikációt is kissé módosítottuk. Ha be volt kapcsolva nálad a hangkommunikáció a csata végén, miközben egyedül játszottál, akkor a következő csatában is hasonló beállítások lesznek érvényben.

Bérelt járművek és Battle Pass-pontok

Bérelt járműveket fogsz kapni a szezon elején (a WZ-111 model 5A, az E 50 Ausf. M és a T110E4 harckocsit). A szezon végéig a fiókodban maradnak, a szezon végeztével pedig el lesznek távolítva.

Ezeket a bérelt járműveket csak a Roham játékmód csatáiban használhatod. Nem léphetsz be Normál és más típusú csatákba ezekkel a harckocsikkal.

A Roham játékmódban Battle Pass-pontokat is szerezhetsz.

Reméljük, élvezni fogod a Bíborvörös griffmadár szezonját, parancsnok! Örömmel fogadunk bármiféle visszajelzést a Roham játékmód változtatásaival kapcsolatban, így könnyebben tudunk majd dönteni a következő szezon végleges verziójáról.

Utoljára frissítve: 2023. máj. 4. 06:49

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    RockyRuciano
    • Tankos
    · 10 hónapja
    Játszottam most pár kört, nem lenne ez rossz, de nálam nagyon lassan tölt be most --- leketyeg a 30 mp, és még utána tudok csak belépni, volt hogy 12 mp-t vártam még. Ez így tragikus. Este újra megpróbálom, hátha csak a net-kapcsolat vacakol. A múltkori menetből nem emlékszem ilyen technikai problémára, remélem csak nem rontották el.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Marcus
    • Tankos
    · 10 hónapja
    Hülyén van megcsinálva, vereségnél hiába vagy első akkor is pontot veszítesz. Az igaz, hogy kevesebbet mint aki utolsó, de akkor is. A régi Rankednek én is jobban örültem volna.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
      • Tankos
      · 10 hónapja
      Hiába sebzek többet mint a csapat társaim . - pontot kapok érte.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Tas_Lee · 10 hónapja
        Pro tipp, hogy gyorsabban gyűljenek a pontok: majd azt próbáld meg Zolika, hogy nem tier 5-6 sebzésátlagot osztasz tier 10-ben és lesz több win, meg nem lesz pontlevonás.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          karnevalkupa@gmail.com
          • Tankos
          · 10 hónapja
          tier 5-6 sebzésátlag tier 10-ben emelt hp mennyiség mellett*
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        karnevalkupa@gmail.com
        • Tankos
        · 10 hónapja
        Ha vesztesz, ez mindig így lesz. Ugyanezt mondta el Marcus is. Miért kellett ezt még egyszer leírnod?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
    • Tankos
    · 10 hónapja
    Múltkoriban hajnali 02:45 kor jöttem fel játszani. 12.000 stattal rendelkező játékosból 3 volt a csapatban. Gyorsan végig szaladnak rajta hajnalok hajnalán, aztán már csak azok maradnak akik mennek jobbra , balra keresgélnek halvány foggalmuk sincs mi lenne a cél. Az " A " szektorból csúsztam vissza 0 ra.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    CsakTankosVagyok · 1 éve
    NE már, hogy most komolyan ez a bohóckodás lesz a Ranked helyett.
    Persze én voltam a hülye, hogy nem mentem rá a Conceptre, amikor még lehetett volna. Így lehet sosem szerezhetem már meg. Ez a mód meg egy vicc.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      hupihun1
      • Tankos
      · 10 hónapja
      Ez a régi Bunyó mód feltupírozva, nem a Rangsorolt Csata helyett van.Heti 8-10 csatával kiveszed a 9 prém napot, 3000 kötvényt, 3.000.000 kreditet.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Vintage
      • Tankos
      · 10 hónapja
      Én inkább gyúrnék a chifire, főleg hogyha a kötvényeid száma nem annyira sok, hogy mindkét tankot megoldjad. De ha a Csifi megvan akkor nem szóltam semmit.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      MicsBjukenen
      • Tankos
      · 10 hónapja
      Nyugodjál meg, lesz ranked.Csak meg kellett nézni a promó videóit a wg-nek.Őszre tervezik.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        PZoli
        • VIP
        · 10 hónapja
        Melyikben láttál utalást rá?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      FleiszG
      • Tankos
      · 11 hónapja
      Szia!
      Szerintem még ki lehet venni.
      20k kötvény.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        perretz
        • Tankos
        · 10 hónapja
        Ki lehet, feltéve, ha korábban teljesítetted a feltételt (szintlépés).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    BaliSan
    • Tankos
    · 1 éve
    "A Bíborvörös griffmadár szezonjában eltávolítjuk a legmagasabb és a legalacsonyabb pontszám közötti különbségre vonatkozó limitet a szuperszakaszok létrehozásánál. Most már korlátozások nélkül csatlakozhatsz a barátaid szuperszakaszához a rangodtól és a hadosztályodtól függetlenül. Például akkor is tudsz csatlakozni az Arany rang szuperszakaszaihoz, ha csak Elsőéves ranggal rendelkezel."
    Akkor pénztárcákat kinyitni, és majd az Unicumok kihúzzák nektek az arany ligát
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      perretz
      • Tankos
      · 1 éve
      Ez az opció tényleg idegesítő volt. Nem tudtam játszani két nap és a csapat annyira elhúzott, hogy már nem tudtam velük menni. Eben a módban két előrehaladás van, a nyereményekhez nem kell feltétlenül tryhard-olni, a *-méregetős rész meg nem igazan ad semmit, ami miatt fizetni is kellene.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        BaliSan
        • Tankos
        · 1 éve
        Epénisz növelő a skin, sokaknak ez elég. Hozzáteszem, az arany liga skin jobban fest a tankon mint a bajnok Ez mondjuk vicc
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.