Jelenleg

6
látogatónk van

2023. szeptember 12. 07:15

Pletyka születik: Gépágyús csehszlovák fejlesztési ág érkezik?

Írta:
(20 szavazat)
10 hozzászólás

A thearmoredpatrol.com ismét felfedezni vélt egy érdekességet, éspedig hogy a pár napja bejelentett Tier III-as csehszlovák könnyű tank néhány moduljának neve a "Cz29" indexet is tartalmazza. Az előző hasonszőrű cikkben már ki lett fejtve, hogy az indexszámok pontosan mit is jelentenek és hogy milyen következtetéseket lehet belőlük levonni. Lényeg a lényeg:

A legutóbbi csehszlovák tank a ShPTK TVP-100 volt, aminek indexe Cz20. A Pzw.39 indexe azonban Cz29, ami azt feltételezi, hogy 8(!) tank van még köztük, amikről egyelőre nem tudunk semmit.

2022 decemberében a WG utalt arra a "WOT jövője" videójában, hogy egy fejlesztési ág, vagy legalábbis egy prémium tank érkezik majd gépágyús mechanikával. Azóta egy szó sem esett többet erről a dologról, csak az "Overwhelming Fire" fun módkerült be a játékba, ami sokak szerint csak egyfajta fedett előtesztelő felülete a WG-nek, azaz itt lehetősége van arra, hogy felmérhesse, hogy mennyire jön be a játékosoknak pl. a gépágyús mechanizmus.

A gépágyús ág nemzetét és osztályát sosem erősítették meg, de az alapszín és a tank megjelenése erősen egy csehszlovák könnyű ágra hajaz. Emellett:

 • A csehszlovák fának van értelme, mivel a WG mindig kihangsúlyozta, hogy prioritásként kezeli a kisebb nemzetek új ágait. Jelenleg a csehszlovák és a lengyel fa, ami kevesebb mint 3 ággal rendelkezik.
 • A pletykák szerint a gépágyús ág lesz a következő a japán 2. nehéz ág után, ami 2023 végén/2024 elején fog megjelenni.
 • A hiányzó 8 index azt mutatja, hogy 7 kifejleszthető tank lesz és egy prémium. Ezt azt jelenti, hogy az új ág Tier IV-től X-ig tartana, ami tökéletesen passzolna a jelenlegi ághoz, hisz a Tier III-as Lt vz. 38-ból ágazhatna le.

Utoljára frissítve: 2023. szeptember 12. 07:34

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  róbert.sárközi
  • Tankos
  · 17 napja
  kell is mindenképpen hajrá fuck gaming
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus
  • Tankos
  · 17 napja
  Tudom ez, csak az én agyszüleményem. Én személy szerint, nem bánnám, ha lenne egy world of tanks 2, és átkerülne erre az a verziószám, amikor még nem voltak kerekes járművek, profilokkal együtt, de lehetne használni az újba is. Szívesseben játszanék azzal, és annak külön fejlesztési része volna.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  jagdpanzer78
  • Tankos
  · 17 napja
  ennek semmi köze ahhoz hogy akik ezt a játékot csinálják nem ismerik a mi történelmünket hanem mert mi valamilyen szempont alapján zero potenciállal rendelkezünk. nézd meg hogyha veszel egy pc játékot vagy egyéb pc szoftware-t nem választható hozzá magyar nyelv sok megvásárolható terméknél nincs magyar leírás de horvát , román stb nyelven igen legalább 4-5 szláv és ugyanennyi kínaihoz hasonlatos nyelv igen a magyar LE VAN SZARVA mi nem is létezünk
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   BornToPay
   • Tankos
   · 16 napja
   Le van szarva, de nem ok nélkül. Nincs a magyarokban elég pénz. A WoT-ra visszakanyarodva azért is nem lesz magyar ág, mert a magyar játékosok nem fizetnek eleget. Ennyi, nem kell túlgondolni. Annak is örülhetünk hogy a legrosszabb 3-as tank legalább magyar
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  alphajet
  • Tankos
  · 17 napja
  Korábban mindig az zavart, miért nem csinálnak magyar fejlesztési fát - mint ahogy a WarThunder ezt meglépi.

  Amilyen állapotban van van most a wot, azt hiszem örülök is neki, hogy nincsen magyar ág. Még a WG kitalálna valami agyament új mechanizmust, amit hozzátársítana a magyar fejlesztési fához, más országok akik nem ismerik a magyar történelmet ez alapján ítélnének meg minket.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   gergelyradics · 16 napja
   Az biztos hogy a pótkaja a gulyásleves lenne!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   454AutomaticDave
   • Kiképző
   • Tank elemző
   · 16 napja
   Bár ez alapján ítélnének meg minket. Sajnos a nemzetközi megítélésünk, nem éppen derűs...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Nortonor
  • Kiképző
  • Tank elemző
  · 17 napja
  Kövezzetek meg, de nekem tetszik az elgondolás. Biztos hogy el fogom kezdeni ha ez bejön, talán megtanulok végre lightokkal is hatékonyan játszani.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  kertes.tamás
  • Tankos
  · 17 napja
  Nyilvánvaló volt, hogy a nemrég beadott kis esemény, "géppuskázzunk tankokkal" , nem csak mókafaktor volt. Mint mindig most is teszteltek egy új elemet-mechanizmust ami soron következik. Bár ezek megvoltak pl. a német ágban is kis szinten néhány járműnél, várható volt hogy előbb utóbb máshol is felbukkan...akár egy teljes új ágon a fejlesztési fában.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Nemérdekes
  • Tankos
  · 17 napja
  Nagyszerű! Erre várt mindenki, ez hiányzott - GÉÉÉPPÁGYÚÚ ! Namost akár hiszed, akár nem. Az ilyen és hasonló játék fejlesztő cégeknél az addiktológus a goré. Ez a tank is azt mutatja, hogyan lehet a játékból ki unni kezdő gamereket a pályán tartani. A brand olyan mint World of Tanks, lassan eléri (elérte) azt a pontot, mikor már azzal kell házalnia a jelenlegi és még a játékba be nem húzott gamereknél, hogy - itt a legnagyobb a tank skála, itt van minden IS, és még azon felül IS, ilyet nem találsz még egyet a naprendszerbe (milyen jól hangzik ) brrrr. Küzdhetsz olyan új és újabb "sz@rokért" ami itt tart. Mint "régi" (7) motoros pont lesz@rom az ilyen szerezd meg ezt (is), mert ettől leszel több, jól mutat az instádon, ez majd kinyitja az ajtót előtted a jobb klánokhoz, meg hasonló lőzungok. Igen ez arra jó, hogy a keveset játszó, kevés játékszámmal rendelkező plyaerek, költik bele a pénzt, mert az új, az mindig kicsivel jobb mint az eddigi, nagy ritkán meta amit dobnak, de kell a pénz a wot-nak money-ra. Ez jó is, ha költenek, mert addigis fentartják a gamét azoknak is akik mint jómagam az elmút 3 évben pontosan 0 az az 0 forintot költöttem rá. Az első év volt az ami sokat változtatott a játék felfogásban, hogyan, mikéntje. A második már minden téren pozitívot hozott, és azóta is. NA. Akkor vissza az elejére. Nagyon jó és szép, hogy a pénzes emberekből, ilyen "új csoda tankokkal" tartják életbe maguka,t és a játékot életbe, De b@ssz@ meg, lassan ott tartunk, hogy kerekes, táras E100-zak, drón tankok fognak a játékba bekerülni. Az év végét megvárom, addig feltankolom ezüst, kötvény, fejlesztési pontokkal az accott, és eladom. Miért. Mert elegem lett, hogy jön, lesz, mint üveggolyót megkapod, stb. De csak ilyeneket kapsz - MM(hozzá nem nyúlunk mert, azárt se), reward nerf, a tank ballanc megy azt jelenti, hogy ami jó, azt elkúrjuk, mert a lama szegény nem tud mit kezdeni ellene. - amin tényleg változtani, javítani kelllene, abból évek óta megy a paraszt vakitás.
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.