Jelenleg

21
látogatónk van

2024. február 9. 06:11

[1.24] Nyílt teszt szerver

(10 szavazat)
3 hozzászólás

Az 1.24-es frissítés, amely 2024 első frissítése lesz, már úton van, és lehetőséget kínál arra, hogy felfedezd a változásokon átesett Manőverek kláneseményt. Elmerülhetsz a Battle Pass tavaszi szezonjában is! Előre!

Fontos, hogy a nyílt teszt minden funkciója jelenleg is aktív fejlesztés alatt áll. Semmilyen érték, jutalom, műszaki jellemző és egyéb, a nyílt teszt szempontjából lényeges funkcióbeállítás sem tekinthető véglegesnek, és elképzelhető, hogy nem egyezik a végül megjelenő verzióéval.

Új Battle Pass-szezon

A Battle Pass első 2024-es szezonja nemsokára bemutatkozik az éles szerveren is! Az alapvető mechanikák nem változtak ugyan, de módosítottuk azt, hogy mely szintű járművek jogosultak Battle Pass-pontokat szerezni Normál csatákban. Eddig a VI–X-es szintű járművek voltak jogosultak, most azonban a IV–X-es szintű járművekre bővítettük a kört.

Gyarapítottuk azon tételek listáját is, amelyeket a három fő fejezet teljesítése után vásárolhatsz meg Battle Pass-pontokért a játékbeli Boltban. A listán mostantól szerepelni fognak többek közt különböző 2D testreszabási elemek az előző szezonokból, amelyekkel még szemrevalóbbak lehetnek a járműveid.

És itt még nem érnek véget a közelgő szezon újdonságai, szóval kövesd a fejleményeket!

A Manőverek esemény változásai

A Manőverek elérhető lesz a nyílt tesztben, de a különböző változataiban eltérő eseményjellemzők lesznek érvényben. Az általános játékmechanikák az első tesztből lesznek elérhetők, a Hírnévpontbolt és a kötvényaukció azonban csak az 1.24-es frissítés nyílt tesztjének soron következő indulásaikor mutatkozik be.

Ha most nem vagy tagja klánnak, akkor csatlakozhatsz egyhez a nyílt teszt során, és megismerkedhetsz az összes közelgő módosítással.

A Manőverek esemény röviddel az 1.24-es frissítés indítása után veszi kezdetét. Előrehaladási rendszere és alapszabályai azonosak lesznek a korábbiakban megismertekkel, de az alábbi változások fognak érvénybe lépni.

 1. Kötvényaukció: Ha részt vettél az eseményen, de nem szereztél helyezést a rangsorban, mert nem volt elegendő személyeshírnév-pontod, akkor is részt vehetsz a kötvényaukción, és megteheted a licitjeidet. A legmagasabb téteket tevők komoly X-es szintű jutalomjárműveket szerezhetnek – az acélragadozók listája már végleges!
  • X 116-F3
  • X Carro da Combattimento 45 t
  • X Object 907
  • X VK 72.01 (K)
  • X 121B
  • X T95E6
 2. A felhasználói felület változásai: Mérlegeltük visszajelzéseiteket, ezért mostantól újra akcióba léptethetitek a megsemmisült járműveket közvetlenül a csataszoba felületéről, ahol már összegyűltek a csapattagok. Nem kell tehát az esemény képernyőjére lépni, majd ott megjavítani és feloldani a járműveket, mielőtt új csatába indulnál.
 3. Csataütközetek Normál csaták helyett: Továbbra is a 7v7 formátumban zajlanak majd tetszőleges X-es szintű járművekkel.
 4. Még több személyeshírnév-pont a nap első, új járműben elért győzelméért: Ez a bónusz akkor érvényesül, ha teljesíted a csatafeltételeket – viszont nem kaphatod meg ugyanazzal a járművel vívott egymást követő csatákban. Váltogasd a járműveket, hogy felgyorsítsd az előrehaladásodat, és további hírnévpontokat szerezz a garázsodban lévő mindegyik X-es szintű járműből.

Az esemény mechanikáinak áttekintése

A Manőverekben különösen busás jutalom jár a győzelemért. Először is a győztes csapat kapja meg szinte az összes zsákmányt. Másodszor pedig a klánod minden csapatának minden győzelme beleszámít a klán előrehaladásába. Egy bizony számú győzelem után a klánok a következő szakaszba léphetnek át, ahol minden egyes lejátszott csata több személyes- és klánhírnévpontot eredményez.

Az elvesztett és döntetlen csaták nem járnak pontveszteséggel a szakasz-előrehaladásban.

A vesztes csapat játékosai csak azon csaták alapján kapnak személyeshírnév-pontokat, amelyekben csapatuk legalább két ellenséges járművet megsemmisített.

Hamarosan közzéteszünk egy kifejezetten ennek a témának szentelt cikket, amelyből megismerkedhettek a közelgő Manőverek esemény és a véglegesített jutalomalap részleteivel.

A Manőverekre való előkészületek részeként február 9-étől az Erődítményekben a Csatározások helyét egy eseményspecifikus formátum (7v7-es Ütközet mód, amelyben egy járműre vonatkozóan 100 másodpercre van állítva a báziselfoglalás időtartama).

TESZT KLIENS TELEPÍTŐ

Utoljára frissítve: 2024. február 9. 06:18

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • VIP
  · 12 napja
  Nekem nagyon nem tetszik ez a 7v7-es irány. A rangsoroltnál is lecsökkentették a létszámot 7v7-re (lett belőle roham) és most itt is, úgy tűnik végleges, bye-bye classic CW. Biztos meg lehet magyarázni, hogy így több klán tud részt venni benne, stb... meg hát a fiatalabb célközönségnek lehet, hogy ez az azonnal durr bele a közepébe játékmód bejövősebb, de nem értek egyet azzal, hogy a létszám miatt talán kevésbé népszerű (de még jelentős táborral rendelkező) classic CW-t egyszerűen lecserélik. Elférne a kettő egymás mellett is, de ehelyett teljesen elveszik az egyik tábor "játékát".
  Na mind1, ez van.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Shunz
  • Tankos
  · 12 napja
  Nahát, nahát?!? Csak nem csökken a klán aktivitás, hogy így kell ösztönözni a népet?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti
   • Tankos
   · 12 napja
   Ez spekuláció.
   Kérdés nélküli, hogy a top klánoknak (és játékosoknak) ez a rendszer nem tetszik, mert előnyükre volt sok irányból a létszám, a hozzáértés és a tapasztalat, nem beszélve a sokkal acélosabb játékosállományról, amivel rendelkeznek a kisebb klánokhoz mérten. Az sem kérdés, hogy sokkal izgalmasabb a global map managelése, mint ez a konstrukció.

   Ugyanakkor ez a rendszer lehetőséget teremt kis létszámú klánoknak is egyéni jutalmak gyűjtésére, de legyünk őszinték, nekik a fentiek többsége (hozzáértés, tapasztalat, játékosállomány - tankállomány) nem áll rendelkezésre, s emiatt ugyanazzal az eredménnyel jönnek ki, mint ha egy 15v15-ös kampányban próbálkoznának. Ha emellett a rendszer még ösztönöz is másokat a részvételre, az csak jó.

   Ha a cél az, hogy ne mondhassa egy klán, hogy nincs esélyük, akkor a rendszer megfelel ezeknek az elvárásoknak, hisz kivesznek a kezükből minden érvet.

   Független a formációtól a vezetőségek feladata megoldani az aktuális kompetitív játék lebonyolítását, legyen a rendszer bármilyen. Arra hivatkozni hogy nekik ez nem tetszik/nem értenek hozzá olyan kifogás, ami a betöltött pozíciójuk értelmét kérdőjelezi meg.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.