Jelenleg 208 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Szavazás: Belépés kizárólag WOT-os felhasználónévvel?

7 éve 2 hónapja #280200 Írta: sweet85
Megválaszolva: sweet85
Remek ötletnek tartom, már csak azért is, mert bár mindenki véleményét meghallgatom, de legalább tudni fogom, hogy kiét érdemes megfogadnom. :dancing:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja #280201 Írta: Lord_Loga
Megválaszolva: Lord_Loga
On: támogatom.

Off: Tigi!

Diarmand ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, _Szazados_
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja #280202 Írta: turoskeksz
Megválaszolva: turoskeksz

Tehát akkor laikusoknak pár szóban az "összekapcsolás" menetéről:
1. Itt ráklikklesz hogy be szeretnél lépni
2. Átkerülsz a hivatalos WOT oldal egy speciális aloldalára
3. Ott a szerver eldönti hogy megfelelő user/pass párost adtál-e meg és kizárólag egy olyan választ küld ide vissza, hogy OK vagy NEM OK
4. Ha OK, akkor nyilván be leszel jelentkeztetve itt, de semmilyen más kommunikáció nem történik azonosítás terén (itt csak a userid-d tárolódik majd, amivel semmit nem lehet kezdeni, illetve amit eleve bárki láthat).

A saját statjaitok kijelzése már egy plusz funkció lesz, azt pedig a WG hivatalos API-ján keresztül kérdezzük majd le, de annak már semmi köze a jelszavakhoz és egyéb biztonsági dolgokhoz.

Aki ráér, keressen rá az OpenID protokoll működésére és egyből megérti, ha az én leírásomat nem is :)

Ok,sorrendbe megtörténik.Mennyi idö új regisztrációt csinálni a wotba??1-1.5perc???Csinál az illetö egy friss regit,azt kalap-kabát.És úgyanúgy mehet tovább a trollkodás.Lehet lesegetni a friss accát,amivel nem játszik.
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja #280203 Írta: Snoke
Megválaszolva: Snoke

Ok,sorrendbe megtörténik.Mennyi idö új regisztrációt csinálni a wotba??1-1.5perc???Csinál az illetö egy friss regit,azt kalap-kabát.És úgyanúgy mehet tovább a trollkodás.Lehet lesegetni a friss accát,amivel nem játszik.

Ezért lesz minimum 1000 csata a regisztráció feltétele.
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja #280204 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee

szerk: Sztaha narancs, routerBazsi meg vörös? :blink: Hú bakker, gyakrabban kellene beloggolni. :d2:

Lilát kértem! Azóta is duzzogok a sarokban (a router zsinórjaival babrálva).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Szete58, Rohamnyuszi
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja - 7 éve 2 hónapja #280205 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

3. Ott a szerver eldönti hogy megfelelő user/pass párost adtál-e meg és kizárólag egy olyan választ küld ide vissza, hogy OK vagy NEM OK
4. Ha OK, akkor nyilván be leszel jelentkeztetve itt, de semmilyen más kommunikáció nem történik azonosítás terén (itt csak a userid-d tárolódik majd, amivel semmit nem lehet kezdeni, illetve amit eleve bárki láthat).

A saját statjaitok kijelzése már egy plusz funkció lesz, azt pedig a WG hivatalos API-ján keresztül kérdezzük majd le, de annak már semmi köze a jelszavakhoz és egyéb biztonsági dolgokhoz.

Aki ráér, keressen rá az OpenID protokoll működésére és egyből megérti, ha az én leírásomat nem is :)

És ha csataszámhoz kötik a regisztrációt?Melyik trollnak éri meg órákat csatázgatni egy új accon 2-3 hozzászólásért?Mert kb. ennyi után megállapítjuk valakiről, hogy troll vagy sem.Nekem fél perc kibannolni valakit, neki 1-2 óra egy új accot készíteni (pl. 50 csatás korlátnál).
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja #280206 Írta: turoskeksz

És ha csataszámhoz kötik a regisztrációt?Melyik trollnak éri meg órákat csatázgatni egy új accon 2-3 hozzászólásért?Mert kb. ennyi után megállapítjuk valakiről, hogy troll vagy sem.Nekem fél perc kibannolni valakit, neki 2 óra egy új accot készíteni (pl 50 vagy 100 csatás korlátnál).

Tegyük fel,ok,csataszámhoz van kötve. Példának,goldmalac egyik haverja elkezdi a játékot,de hát göze sincs hozzá.Goldmalac,erre ajállja ezt az oldalt hogy itt lehet tanulni,segiteni.Csak hát,az újjoncnak csak 120 csatája van.Na gondolom goldmalacnak nincs kedve a hátramaradt 880 csatát szegény haverjával szakaszozni,ha pl. 1000 csata itt az az elöirt.szegény gyerek akkor 880csatát lehet végigcumizik,vagy még megy 23csatát és azt mondja,nekem ez nem megy,nincs segitség,hagyom a busba.Másik dolog meg a névváltás játékon belül.
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja #280208 Írta: tiger
Megválaszolva: tiger
Figyelem: Spoiler!

Azért ez elég sarkallatos példa nem gondolod?Goldmalac (és nem "goldmalac") habitusát ismerve,szerintem nincs olyan haverja,aki fel merne ide regisztrálni 1000 csata alatt. :cheer: :beer2:
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja #280209 Írta: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Megválaszolva: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Na pont az efféle turoskeksz tagok miatt kell ez a rendszer mielőbb.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor, tiger, Lord_Loga
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja #280210 Írta: -
Megválaszolva: -

És ha csataszámhoz kötik a regisztrációt?Melyik trollnak éri meg órákat csatázgatni egy új accon 2-3 hozzászólásért?Mert kb. ennyi után megállapítjuk valakiről, hogy troll vagy sem.Nekem fél perc kibannolni valakit, neki 2 óra egy új accot készíteni (pl 50 vagy 100 csatás korlátnál).

Tegyük fel,ok,csataszámhoz van kötve. Példának,goldmalac egyik haverja elkezdi a játékot,de hát göze sincs hozzá.Goldmalac,erre ajállja ezt az oldalt hogy itt lehet tanulni,segiteni.Csak hát,az újjoncnak csak 120 csatája van.Na gondolom goldmalacnak nincs kedve a hátramaradt 880 csatát szegény haverjával szakaszozni,ha pl. 1000 csata itt az az elöirt.szegény gyerek akkor 880csatát lehet végigcumizik,vagy még megy 23csatát és azt mondja,nekem ez nem megy,nincs segitség,hagyom a busba.Másik dolog meg a névváltás játékon belül.

Mivel a csataszám még nincs meghatározva, ezért nem feltétlenül 1000 lesz, viszont azt is meg kell érteni, hogy a rengeteg rereg/troll ellen van kitalálva ez a rendszer.

A másik meg az, hogy megváltoztathatja nyugodtan a játékban a nevét, az összekötéshez szükséges adatok ettől nem fognak megváltozni, max a neve, ha a WoT-os nevét használja itt is, és nem döntött úgy a regisztrációnál, hogy mást fog használni helyette. Elég sok automatizmus lesz itt, nem kell ilyenektől tartani.
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja #280213 Írta: -
Megválaszolva: -
**sigh**

@turoskeksz és @_BudSpencer_

Legyetek oly kedvesek, és ne forduljatok át személyeskedésbe. Próbáljatok tárgyilagosan a témára koncentrálni.

@turoskeksz

Tegnap már szóltam egyszer, most szólok utoljára, hogy engedd el a Goldmalacos példálózást/személyeskedést. Nem kell feltétlen emberekkel példálózni, próbálj tárgyilagos maradni.
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja #280214 Írta: tiger

Itt inkább az az érthetetlen számomra és gyanítom nem csak nekem,hogy egyesek miért tartanak az új rendszertől?Mit számít,hogy eltűnik a hozzászólások és a köszönetek száma?Mert először ez volt az ok.Aztán jött az,hogy jaj meglátják a statom és leoltanak.De miért oltana is itt le bárki bárkit,ha nem ad rá okot?Pont az lenne a lényeg,hogy ne a trollok irányába forduljon az oldal,hanem az olyan segítőkész emberek felé,mint pl. anno Jackal volt. :beer2:
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja #280215 Írta: turoskeksz

Mivel a csataszám még nincs meghatározva, ezért nem feltétlenül 1000 lesz, viszont azt is meg kell érteni, hogy a rengeteg rereg/troll ellen van kitalálva ez a rendszer.

A másik meg az, hogy megváltoztathatja nyugodtan a játékban a nevét, az összekötéshez szükséges adatok ettől nem fognak megváltozni, max a neve, ha a WoT-os nevét használja itt is, és nem döntött úgy a regisztrációnál, hogy mást fog használni helyette. Elég sok automatizmus lesz itt, nem kell ilyenektől tartani.

wn8ozás lenne mindenkép.Az,hogy ki hogy játszik,sokmindentöl függ.Ha valakinek nemjó a wn8,lehet sokmindentöl.Lehet valakinek rossz szeme,keze remeg,vagy nem tud koncentrálni rendesen,egyébb.Olvastam itt,hogy egyik játékos 1 kézzel játszik mert a másik kezét elvesztette.Az hogy most x-y-ra ránézel,és látod hogy "szarul" játszik,megy a fikázás,piszkálodás hogy huu...te igy játszol,én jobb vagyok,meg hogy béna vagy,stb,stb.de azt nem tudhatod hogy x-y miért játszik rosszul.Lehet nem önhibájából.Mér most is vannak ilyen emberkék itt,akik ismeretlenül fikázzák,cseszegetik a másikat.Azt irhatod hogy nem lesz wn8ozás,mert burkoltan le lehet irni.
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja #280216 Írta: turoskeksz

**sigh**

@turoskeksz és @_BudSpencer_

Legyetek oly kedvesek, és ne forduljatok át személyeskedésbe. Próbáljatok tárgyilagosan a témára koncentrálni.

@turoskeksz

Tegnap már szóltam egyszer, most szólok utoljára, hogy engedd el a Goldmalacos példálózást/személyeskedést. Nem kell feltétlen emberekkel példálózni, próbálj tárgyilagos maradni.

Tényleg csak példának irtam.Elnézést
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja #280217 Írta: tiger

De ez az oldal nem arról szól,hogy egymást fikázzuk,pont ellenkezőleg.Az hogy valaki trollkodik az az ő dolga,de ezentúl tudni fogjuk,hogy ki is az,ez miért olyan nagy baj?Legfeljebb az ilyen alakok tovább lépnek,senki nem veszít semmit a hiányuktól,itt nem a beregisztrált mennyiség számít,hanem a minőség. :beer2:
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 22 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 11 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.