Jelenleg 208 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Szavazás: Belépés kizárólag WOT-os felhasználónévvel?

7 éve 2 hónapja #280150 Írta: tiger
Megválaszolva: tiger
Én csak azt nem tudom megérteni,hogy miért tartanak sokan ettől a változástól?Van annyi topik itt az oldalon és a konkrét játékmenet/mechanika kitárgyalása,már már kezd eltűnőben lenni (vagy csak én követek egyéb topikokat),de tényleg annyira elhanyagolható a negatívuma annak,ha más is látja,mi is a játékbeli nevünk/statunk.Viszont ha segítség kell valakinek,akkor a segítőkész emberke,rámegy a kérdező adatlapjára és akár a tankállomány használata alapján tudna neki segíteni,mint ahogy nekem is így segítettek megvenni prém tankot.Én inkább előnyösnek látom mintsem hátránynak.Az hogy kinek mi a színbeli besorolása csak abban számít,ha valaki feleslegesen okoskodik,hozzá sem kell majd szólni az olyanok agymenéséhez,mert a számok magukért fognak beszélni.Ergó egy csomó vita megelőzhető lesz. :beer2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja #280151 Írta: SirMowk
Megválaszolva: SirMowk
Nagyszerű ötlet. Legalább ha új prém tank van,akkor ki tudom egyszerűen szűrni az értelmes valódi kommenteket. Általában a 119 wn8-as játékosok teleszórják a szar, pénzlehúzás, a wg-már semmit újat nem tud kitalálni,pay2win hozzászólásokkal. Egyszerűen nem tudod kinek van hitele.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja #280152 Írta: Gyava_nyul
Megválaszolva: Gyava_nyul
Egy éve regisztráltam, bennem fel sem merült, hogy ne a játékban használt nevemmel.
Azóta olvasgatom a híreket, elemzéseket, és a sok hozzászólást; s ha lassan is, de próbálok belőle tanulni. Ezt a folyamatot szerintem segítené az új rendszer.
Szóval, hajrá!
Annyi, hogy nem tennék csataszám korlátozást.
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja #280153 Írta: Marcus
Megválaszolva: Marcus

Én csak azt nem tudom megérteni,hogy miért tartanak sokan ettől a változástól?Van annyi topik itt az oldalon és a konkrét játékmenet/mechanika kitárgyalása,már már kezd eltűnőben lenni (vagy csak én követek egyéb topikokat),de tényleg annyira elhanyagolható a negatívuma annak,ha más is látja,mi is a játékbeli nevünk/statunk.Viszont ha segítség kell valakinek,akkor a segítőkész emberke,rámegy a kérdező adatlapjára és akár a tankállomány használata alapján tudna neki segíteni,mint ahogy nekem is így segítettek megvenni prém tankot.Én inkább előnyösnek látom mintsem hátránynak.Az hogy kinek mi a színbeli besorolása csak abban számít,ha valaki feleslegesen okoskodik,hozzá sem kell majd szólni az olyanok agymenéséhez,mert a számok magukért fognak beszélni.Ergó egy csomó vita megelőzhető lesz. :beer2:

Átolvastam a hozzászólásodat,és hallod tényleg nem is rossz ötlet.Mert saját névvel vagy fent itt az oldalon beírod,hogy neked tetszik pl a Defender ami beraktak a shopba ami elérhető x napig.Rámennek a nevedre,vagy a profilodra,és látják,hogy ez a tank tényleg nincs meg neked,és lehet valami gazdag jótevő.Mint a goodbad93 nak megveszi neked valaki,mint a tankjai egy részét.
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja #280155 Írta: tiger
Megválaszolva: tiger
Figyelem: Spoiler!

Fú b+,ezt most nem mondod komolyan,hogy nem érted amit írni akartam?Feltettem valahol egy kérdést,mert szerettem volna venni bizonyos prém tankot,volt pár ötletem,hogy mit szeretnék venni,elkérte az egyik segítőkész ember a játékbeli nevem,megnézte a tankállományom,hogy mivel miket alkotok és az alapján ajánlotta a prémtankot a kiszemeltjeim között.Ebben mi nem egyértelmű?Ki a frász akar ingyen prém tankot?Vagy te tényleg direkt vagy ilyen érthetetlen? Vagy te is csak :troll: -kodni jársz ide,mert ha az ilyen emberek eltűnnének innen,már akkor hasznos lenne ez a változtatás. :nono: :beer2:
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja - 7 éve 2 hónapja #280156 Írta: -
Megválaszolva: -
@Tiger és @Marcus

Kanyarodjunk vissza a témához, amiről a topic szól. A nézeteltérésetek próbáljátok megbeszélni max privátban, vagy a Nyári kiárúsításos cikk alatt. Köszi!
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja #280157 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
Hülye ötlet. :kappa:
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja #280158 Írta: Marcus

Figyelem: Spoiler!

Fú b+,ezt most nem mondod komolyan,hogy nem érted amit írni akartam?Feltettem valahol egy kérdést,mert szerettem volna venni bizonyos prém tankot,volt pár ötletem,hogy mit szeretnék venni,elkérte az egyik segítőkész ember a játékbeli nevem,megnézte a tankállományom,hogy mivel miket alkotok és az alapján ajánlotta a prémtankot a kiszemeltjeim között.Ebben mi nem egyértelmű?Ki a frász akar ingyen prém tankot?Vagy te tényleg direkt vagy ilyen érthetetlen? Vagy te is csak :troll: -kodni jársz ide,mert ha az ilyen emberek eltűnnének innen,már akkor hasznos lenne ez a változtatás. :nono: :beer2:

Én nem azért járok ide,és nem is szoktam bántani másokat.Csak leírtam,hogy volna még egy haszna a saját név vállalásnak.Viszont a tesztszerver választ ad szinte majdnem minden prémtank kérdésedre.
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja #280159 Írta: Marcus

@Tiger és @Marcus

Kanyarodjunk vissza a témához, amiről a topic szól. A nézeteltérésetek próbáljátok megbeszélni max privátban, vagy a Nyári kiárúsításos cikk alatt. Köszi!

Ok
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja #280164 Írta: bfreshfishb
Megválaszolva: bfreshfishb
Abszolút támogatandó.
Biztosan van olyan program/app amivel össze lehetne fésülni az oridzsi wot-os fiókot az itteni felhasználónévvel. (Ha ez lenne a legnagyobb baj.)
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja #280168 Írta: PannonSys
Megválaszolva: PannonSys
Mi van a biztonsággal?
Ha mondjuk itt feltörik az oldalt - ami egy keretprogi esetében eléggé "gyakran"előferdül ugyebár - és lenyúlják az Accomat és a pár évi belefeccölt időmet, tankomat, akkor kiakadok asszem.

Erre gondoltatok, Jacktor?!
Mert illenék ilyen jellegű információt is kitenni, nem csak a kényelmi oldalát a dolognak.
(Nem kritizálni akartalak benneteket, támogatom a munkátokat, de ne legyen kötelező, mert azt senki sem szereti.)
A lehetőség elegendő.
A magyar leleményes, már egyből ki is találták a kijátszás lehetőségét, és dolgozni fognak az egyéb megoldásokon is, ne aggódjatok.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: user99
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja #280170 Írta: Bhalangir
Megválaszolva: Bhalangir
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja #280172 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Mi van a biztonsággal?
Ha mondjuk itt feltörik az oldalt - ami egy keretprogi esetében eléggé "gyakran"előferdül ugyebár - és lenyúlják az Accomat és a pár évi belefeccölt időmet, tankomat, akkor kiakadok asszem.

Mert illenék ilyen jellegű információt is kitenni, nem csak a kényelmi oldalát a dolognak.
(Nem kritizálni akartalak benneteket, támogatom a munkátokat, de ne legyen kötelező, mert azt senki sem szereti.)
A lehetőség elegendő.
A magyar leleményes, már egyből ki is találták a kijátszás lehetőségét, és dolgozni fognak az egyéb megoldásokon is, ne aggódjatok.

A WOT név ellenörzéses beléptetésnél ide semmilyen wot-os jelszót nem adsz meg. A nevedet meg nehéz lenyúlni, ha foglalt. Mert a WOT-os internetes felületre nem lép be az oldal. De ha mindenhol 12345 a jelszó, nagy az esély mindenre. :pacifier:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PannonSys
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja #280175 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

Mi van a biztonsággal?

A lehetőség elegendő.

Az API alapú hitelesített információ-val nem tudják megszerezni az accountodat. Hivatalos adatokat lehet lekérdezni egy hivatalos webes adatbázisból. Te a WG-s belépéseddel csak jóváhagyod, hogy az accountodhoz kapcsolják az itteni logint.
developers.warg...alm=eu

Ugyanígy működik a steam api vagy más játékok hozzáférése. (pl. eve-online)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PannonSys
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja - 7 éve 2 hónapja #280176 Írta: -
Megválaszolva: -

Mi van a biztonsággal?

A lehetőség elegendő.

Ahhoz képest, hogy nem kritizálni akarsz, pontosan az egész megmozdulást akarod elaprózni, próbálod hangulatkeltéssel megfúrni :) Na de akkor had meséljek neked egy kicsit arról, hogyan is működik a te laikus szavaiddal elbagatelizált "kis rendszer", amit maga a Wargaming fejlesztett ki:

- A wotinfós regisztrációd megkezdése közben lesz egy rész, ahol átirányít a felület téged a wargaming hivatalos oldalára, ahol be kell lépned az email címeddel, és jelszavaddal, majd engedélyezned kell, hogy az accountodhoz kapcsolsz egy alkalmazást, amihez te (és most figyelj) 1 DARAB, azaz 1 db tokent (számodra random krikszkraksz szöveget) fogsz kapni, ami nem tartalmazza se a jelszavadat, se az email címedet, se semmidet se, és ezt tárolják le.

...ééés ennyi. Ennyivel meg is van fúrva a "ellopják az accountjaitokat" pánikkeltésed. Akkor, haladjunk tovább.

Mivel maga a szerver olyan gépen van, amihez sima, "leleményes magyar" nem fog csak úgy magától megtalálni... de ha mégis, belépni? Tűzfalon, vírusírtón, lezárt portokon, védett adatbázisokba? Szerinted úgy adnak ki a kezükből nagyobb CRM vagy fórum engineket, hogy azokba ilyen pofonegyszerű kiskapukat tesznek, hogy "jól beírom hogy admin meg 123" és bent is vagy? :D Túl sok sci-fit néztél, ez így ebből lerí :)

Keretrendszer? Kérlek, sorold akkor fel nekem a "keretrendszer" gyenge pontjait, listázva, patch noteról patch notera, milyen "Kiskapuk" vannak. Szeretem, amikor valaki bedöcörög "én mindent tudok" stílussal, elkezd hantázni mindenféle bizonyíték nélkül, indok, vagy egyszerűen értelmes logikai menet nélkül, rémhíreket, konteókat, kamu híreket terjeszteni, aztán amikor visszakérdeznek, csak a sejtelmes kis megjegyzések maradnak hátra :D

Kényelmes dolog része? Ezen csapkodtam a térdemet egy ideig a nevetéstől, hogy így... mit hiszel? Kényelmes dolog? Kényelmes dolog szerinted fejleszteni egy ilyet ingyen, bérmentve a közösségért? Áruld már el nekem, te támogattál bármilyen közösséget? Ja... ja hogy NEM. Kényelmes dolog ám közvéleményt kutatni, kikérni mindenki szavát, frissítéseket, fejlesztéseket karbantartani, saját zsebből fizetni a szervert, futtatni az oldalt, ja igen, Jacktor ezt így "kényelmesen" a fotelból futtatja. Ja, ja hogy NEM így van! Kényelmes mi? Rohadtul kényelmes...

Nem aggódunk, de te se félj, mert az ilyen trollok, mint te, kedves Rommel, pont az ilyenek lesznek kiszorítva ezáltal utána, előbb-utóbb, de el fognak tűnni :) és akkor majd lesz arcvakarás, amikor már nem tudsz embereket piszkálni, nem tudsz közhangulatot gerjeszteni, nem tudsz trollkodni, szórakozni, kiereszteni azt a sok feszültséget, amit te magad kapsz az életedben/generálsz magadnak. Ne aggódj, el fog jönni az a rendszer. El fog ;)
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 22 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 11 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.