Kérdés és egyben válasz is?

Ennek? Akármit is akarsz elérni. Kinek szól a kérdés? Ki csinál még ilyet?
Meg például szó sem volt "tervrajzokról", meg sok mindenről csak történelem alapú fejlesztésről nem volt szó, ahogy amúgy állandóan ad hoc előkerül mindenféle téma alatt. Bár van már külön topicja is az ebben az irányba érdeklődőnek. Hogy Admiralnak válaszolgatunk oldalakon keresztül, nem jutunk igazából előrébb, brutálisan elbeszélünk egymás mellett, olyan is volt már. Ami nyilvánvalóan nehezítené az olvashatóságot, valamiféle mederben tartását és egyéb szándékot is. Ebben teljesen a közösség magatartására, jóhiszeműségére tudom csak bízni. (Mellesleg, ha nem tűnt fel, megkértem kb. 5 másik embert, hogy ne ott ostorozzuk tovább a gyenge, nem hasznos vagy nemtörődöm játékosokat.) Aztán meg hosszasan mondtam, mondtunk valamit, amire te kábé azt válaszoltad, hogy a fal az bizony zöld. És tulajdonképpen különben sincs semmi értelme a típusoknak, a játéknak, annak, amit mondunk, a fejlődni vagy győzni akarásnak. Mert ez valahogy odavág. És ilyenkor mi? Idézzük újra kiemelt részeit, vagy kezdjük előröl? Vagy simán csak beszéljünk random akármiről? Ezért én inkább nem válaszolok, de valószínűleg válaszol más, aztán majd egyszer eljutunk oda, ahol most vagyunk.
Bár nem tudom pontosan hol, én azt hittem, bíztam benne, hogy sikerült erre gyorsan pontot tenni. De persze nem lehet. Nem tudom, mi a cél. Soha nem kértem semmilyen különleges jogot a naplóm írásához. Csak az elején engedélyt. (Bár, ha már itt vagyunk valamiért, akartam már kérdezni, hogy hivatkozások limitje feloldható e? Igazán jól jönne néha, például az eddigi "tankelemzések" összegyűjtéséhez.)
Privátban?
(Törölhető persze.)
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...