Amikor rakattintasz, hanyas oldalra visz? Mert az a bejegyzes, az az utolson van
Már igen, de akkor még elég sokáig nem volt ott. Amikor utoljára néztem 3 órája írta és nem jelent meg.
Arról nem tettem be képet, mert nem akartam 3 képet kimásol beilleszt, feltölt tortúrázni.
Last edit: 7 éve 9 hónapja by f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14.
A kerdes az, hogy hanyadik lapon voltal, lehet ha az utolso elottin, mert az volt az utoljara elolvasott lap.
Igen, ezzel többször is megszívtam, mert nem vettem észre, hogy van még X oldal hátra.
így ebből kifolyólag erre nagyon figyeltem. Nem volt több oldal.
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja#259678Írta: bittus
Megválaszolva: bittus
Adventi kalendárium 12. nap:
Primo Victoria:
Standard: tank + garázshely: 10.315 Ft
Adventi csomag: tank + garázshely + 100%-os BIA + 7150 gold + 15 db 5x-ös győzelmi XP + 30 db 2 órás 200%-os legénységi XP bónusz: 17.213 Ft
"Remember that if you were eligible for the female crew member as compensation, you need to redeem yours before Update 9.21 hits World of Tanks."
Nem tudom jól értem-e, a múltkorában kapott női legénységi tagot a 9.21-es frissítés előtt be kellene raknom a barakba különben elveszik? Ugyanis még azt sem tudom milyen nemzetiségű legyen.
"Remember that if you were eligible for the female crew member as compensation, you need to redeem yours before Update 9.21 hits World of Tanks."
Nem tudom jól értem-e, a múltkorában kapott női legénységi tagot a 9.21-es frissítés előtt be kellene raknom a barakba különben elveszik? Ugyanis még azt sem tudom milyen nemzetiségű legyen.
Igen, jól érted, még ma váltsd ki a kárpótlásként kapott csajt, mert holnap jön az új patch, és akkor már nem lehet.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Amada125
Ekég bizarr karácsonyi misszió nyeremények lesznek. Olyan camok, amiknél szerintem még a hellokittys is jobb lenne. Sokaknak ez a játékélmány vége lesz thearmoredpatro...camos/ :gandalf:
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...