Srácok ti most mit csináltok itt?
Árulkodtok egymásra vagy mi?
Én nem akartam tele szemetelni a vonatkozó topickot ...khmmmm...ezzel.....
Inkább áthoztam ide, ahol adott esetben "kéznél van" a társalgás, ha olyan kis nem megfelelő irányt venne. Érted?!?!
Nem tudom, hogy átfutottad a szöveget, vagy így szelektív olvasol, azt teszel mögé, amit épp akarsz, amivel épp neked van problémád, vagy nem tudom.
Most is hoztál négy dolgot, amit nem állítottam, amiről nem beszéltem, amit nem képviseltem, ami nem volt ott.
Ezzel nem azért nem fogok már vitatkozni, mert ellentétes, hanem mert ezzel nem lehet, ezzel komolytalan vitatkozni. Ahogy fentebb mondtam, oldalakon keresztül válaszolgatás, újra és újramagyarázás, falnak beszélés. Nincs itt az alap, ami felett vitatkozni lehetne, lóg a semmiben. Nincs meg a közös nyelv sem.
(Amellett, hogy amit te ígérsz, te mondasz, az is 5 perccel később semmissé válik saját magad számára is. Privátban rákérdezek, folytatom.)
Részemről a veled való vita el van engedve egészen addig ameddig sunyi aljas módon nem kezdesz utalásokat tenni!
Borzasztó ez az "iminomi" nevü fazon. Alig hogy átraktátok az előző irományát a "Segítség" topicba, máris nyitott egy másikat "szálázás" címen, ami alighanem számlázás akar lenni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...