Eszemben nincs megmondani Jcktornak mit csináljon. Te szokás szerint belevau feleslegesen. Álnéven? nikném b+ érted? persze ezt sem...
Nem a mondandód tartalmával van a gond, hanem a stílussal amiben ezt közlöd.
Én is tudok ilyen útszéli ordenáré stílust, mégsem teszem.
Ha van egy véleményed oké!
Senki sem foszt meg tőle! Biztos vannak olyanok is, akik egyetértenek.
De lehet mindezt normálisan közölni.
Én is eleget ostorozom az unikumokat az "egójuk" miatt, de nem beszélnék így egyikkel sem.
Állíts egy kicsit magadon, és minden oké lesz.
akkor rosszul nézted
olvasd vissza a dühöngünk szekciót.. van ott minden.. kurva anyád,faszkalap,vérpistiske,agyhalott stb...
Bár több mint 1 hétnyi dühőngős topic hozzászólást böngésztem át, de szimplán annyit találtam, hogy te voltál az, aki személyeskedett és/vagy szúrkálódott...
hogyne sikerült volna... azért nincs ott kié volt, me úgy átalába igaz... de gondolom ez neked is magas...
az elsőnél meg ismét igazam volt , mi bajod vele ?
amúgy ez nem az a topic, szóval részemről nagyívben a debiilacika szintü fikázó művészeket.
ezzel zárom soraim . uff !
Hihetetlen, hogy vannak emberek akik nem bírják leküzdeni egoista feltűnési viszketegseguket, ezért ellenzik itt szitani a tüzet, komfliktusokat generálni. Nem érzitek úgy, hogy felesleges????
Nem elég szemnvedni a játékkal meg itt is ezt kell olvasgatni. Én azért járok ide, hogy kicsit kikapcsolódjak, tanuljak stb. Nem azért, hogy felháborító hsz-eket olvasgassak.... Akinek van valami sérelme írja le privátban annak akinek szól és a többi nyugodt embert ne rangassa már bele az ilyen jellegű párbeszédekbe...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor, tiger, RedFox69
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja#265520Írta: Kulikum
Megválaszolva: Kulikum
"A nagy kötvény vadászat - II. szakasz" leírásába légyszi, tegyétek be a hivatalos oldal linkjét, mert látom, többen kérdezik: "Mennyi van még?" Nézzék meg, és nem kell kérdezgetni!
Mivel latom szeszpioca trollre-reg meg mindig itt van es szemelyeskedik/tragarkodik tovabb barmifele retorzio nelkul ezert ugy dontottem, hogy szeretnem kerni a regisztraciom torleset.
Az utobbi idoben tul nagy ter lett engedve a trolloknak, nekem mar nincs se kedvem se energiam veluk birkozni, a baromsagaikat olvasgatni. Az oldalhoz erdemeben nem tesznek hozza de flame-elnek, konteoznak, tragarkodnak.
Nyilván vannak akik nem értenek egyet veled és kontra, de kár lenne 1-2 kretén miatt elhagynod az oldalt.
A 2062 hozzászólásod mellé társuló 3085 köszönet? Azért ezek a számok magukért beszélnek.
Hasznosságodat a fórum számára mi sem bizonyítja jobban.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: AzertsemJo, Ankhiszesz
Mivel latom szeszpioca trollre-reg meg mindig itt van es szemelyeskedik/tragarkodik tovabb barmifele retorzio nelkul ezert ugy dontottem, hogy szeretnem kerni a regisztraciom torleset.
Az utobbi idoben tul nagy ter lett engedve a trolloknak, nekem mar nincs se kedvem se energiam veluk birkozni, a baromsagaikat olvasgatni. Az oldalhoz erdemeben nem tesznek hozza de flame-elnek, konteoznak, tragarkodnak.
Az oldalhoz tovabbi sok sikert kivanok!
Laci ne add fel ilyen könnyen,mert akkor ők győznek és azért mert 1-2 embernek nem tetszik a mondanivalód vagy stílusod,hát istenem ez van,vagy hozzászoknak vagy elszöknek ( inkább az utóbbi).Én személy szerint nem szeretném,ha távoznál (bár gondolom ez számodra nem sokat számít),de gondolom ezzel nem vagyok egyedül,úgyis mindjárt jön az "atyánk" és Ő is jól leolt,hogy ezt gondold át.De Te sem most reggeltél erre az oldalra és inkább a színvonal számít,mintsem a sok troll vagy ork,hívjuk ahogy akarjuk.Ők jönnek mennek,de isten igazából nem figyel rájuk senki.Ha feljössz ide az oldalra és belépsz az olyan topikokba ami csak az energiádat szívja,akkor csak vedd ezt be és lépj át oda,ahol szükség van a tanácsaidra és a tapasztalataidra.
Mellékletek:
Last edit: 7 éve 8 hónapja by tiger.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69, Ankhiszesz
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja#265533Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Laci.
"Nem függök a tapstól, és a kifütyüléstől sem, az én értékemet nem ez határozza meg".
Hiszem, hogy hasznos tagja vagy az oldalnak. Bár sokszor sok mindenben nem értünk egyet, hiszem, hogy egyedi véleményt, és színt képviselsz, és nélküled szegényebb lenne az oldal 1 db dobilacival.
Gondold át, megértem, ha elég, és megértem az undorod. De ezért ne dönts indulatból, - szerintem hibásan.
(És egy újabb felesleges komment hmm? )
Last edit: 7 éve 8 hónapja by f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...