Kössz Bittus ezt jó tudni. De mit jelent az, hogy megemeli?
Nem írják? Megduplázza?
Tehát ha szerzek x kötvényt akkor plusz x kötvénnyit beleszámol egy alapba, vagy nem adja oda az x-et és azt számolja bele?
Nem írja, csak ennyit: By the end Stage I, we'll total all the earned Bonds and increase this number significantly.
Igen, én ezt úgy értelmezem, hogy megnöveli "valamennyivel" bár nem tudok angolul.
Köszi. Tudtad, hogy hálás vagyok érte, hogy mindig hozod a friss híreket lefordítva?
Kössz Bittus ezt jó tudni. De mit jelent az, hogy megemeli?
Nem írják? Megduplázza?
Tehát ha szerzek x kötvényt akkor plusz x kötvénnyit beleszámol egy alapba, vagy nem adja oda az x-et és azt számolja bele?
Nem írja, csak ennyit: By the end Stage I, we'll total all the earned Bonds and increase this number significantly.
Igen, én ezt úgy értelmezem, hogy megnöveli "valamennyivel" bár nem tudok angolul.
Köszi. Tudtad, hogy hálás vagyok érte, hogy mindig hozod a friss híreket lefordítva?
Most már tudom. Ha nem felejtem el, a Facebook oldalam és a csoportok után ide is kiteszem (ha meg nem előz valaki)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Közben Ph3lan elárulta a fórumon. 30x lesz a szorzó. Tehát, pl 100 gyűjtött bond 3000 az alapban. De ha jól értem, ez egy közös alap. Amiben arányaiban annyira kicsi minden játékos hozzájárulása, hogy érdekes kérdés, mennyi játékost fog ez extra bondgyűjtésre motiválni? Az viszont biztos, hogy hét elején lesz forgalom.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor, bittus
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja#264836Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
Figyi Jacktor, lenne egy olyan gondom, hogy ha telóról nézem az oldalt nem tudok zoomolni. Olvasásnál nem gond mert elég jó méretüek a betűk, de ha megnyitok egy valaki által feltöltött képet, akkor már zavaró, mert nem látok semmit. Huawei P9 android7 és chromot használok. Nálam lehet valami gebasz?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...