5 éve 1 hónapja - 5 éve 1 hónapja#298449Írta: RockyRuciano
Megválaszolva: RockyRuciano
A BL-meccsek tippelésénél az eredeti angol hirdetményben nincs olyan kitétel, hogy a megszerzett Token kizárólag az adott hét meccseire használható el.
Sőt az alábbi mondatból kifejezetten az ellenkezője következik:
"If your 1 free prediction, plus your 3 additional Challenger Token predictions are correct, you will receive 4 sets of rewards in one week!"
Update: időközben rájöttem, hogy 1 Challenger Token 3 további tippet tesz lehetővé. Viszont azt továbbra sem látom, hogy a Challenger Token-t miért ne lehetne tartalékolni a következő hetekre.
Last edit: 5 éve 1 hónapja by RockyRuciano.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor
5 éve 1 hónapja - 5 éve 1 hónapja#298451Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec
Üdv! Egy kérdezz felelek a wot 10. évfordulója alkalmából. Sajnos angol nyelvezetű, ha valaki érez magában ambíciót, megoszthatná velünk a tartalmát.
Előre is köszönjük. www.gameinforme...ersary
5 éve 1 hónapja - 5 éve 1 hónapja#298476Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli
Augusztus 12-én tier 6-8 prémium tank permanens ár csökkenés (10-13%).
Elvileg a jövőben tervezett prém tankokra is érvényes.
"You can purchase discounted vehicles both in the game client and in the Premium Shop"
Ez nem tudom, hogy azt jelenti-e, hogy bekerülnek a "tech tree"-be is vagy csak ideiglenesen lesznek elérhetők játékon belül vagy csak az eddig is elérhetőkre gondolnak.
10 nap ingyen prémium fiók! Annyi a dolgunk, hogy 10 alkalommal bejelentkezzünk a játékba és bejelentkezésenként 1 nap prémium fiókot kapunk. worldoftanks.eu...g2020/
5 éve 1 hónapja#298588Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Annyira kiábrándító, hogy erre kell hazajönnöm a nyaralásból....
Megoldottam, bár a hasonló esetek miatt nem kellene minden hülyeségre válaszolni. Elég nagy támadási felületet ad egy-egy hülyeség a trolloknak, lásd a 10 napos prém alatti bullshitet tegnapról.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...