1 éve 9 hónapja - 1 éve 9 hónapja#308527Írta: Tas_Lee
Megválaszolva: Tas_Lee
Köszi a tippet, nekem is hozza az ajánlatot. 2020. decemberében vettem utoljára 25 dobozt (utoljára ekkor költöttem a játékra) és minden évben giftelnek nekem 3+3-t. Jacktor kirakhatnád főhírnek ezt sok mindenkit érint.
Holnap reggel (jan 8.) 7:00 órakor véget ér a karácsonyi event, aki még nem költötte el a tokenjeit, illetve nem váltotta be a nyersanyagokat, eddig megteheti.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69, PZoli, Tankpeti
Egyáltalán nem örülök neki, hogy sima boltba tétel helyett lehúzzák a bőrt. Már szinte acikk megszületése után azonnal ki is szivárogtak a tételek egy része szokás szerint...
Egyáltalán nem örülök neki, hogy sima boltba tétel helyett lehúzzák a bőrt. Már szinte acikk megszületése után azonnal ki is szivárogtak a tételek egy része szokás szerint...
Nem kiszivárgás az, csak a videóban látható leponyvázott járművek dudorai alapján tippelgetnek. Például a BZ-72-1 (ha a videó hiteles), akkor nem lesz, mert azon a rakéták vízszintesen helyezkednek el, miközben a videóban a fények függőlegesek, ami jobban hasonlít a TT-130-ra (cseh 9-es rakétás heavy). Ez alapján csak tippek vannak mindenhol és nem kiszivárgás.
A videóban elhangzottak szerint az egyik tétel egy többágyús tank lesz --- hacsak be nem néztem valamit, akkor többágyús prémium tank 2 van a játékban jelenleg: 703 II (122) és a TS54.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...