Jelenleg

22
látogatónk van

Adminok figyelmébe

8 hónapja 3 hete #306278 Írta: máté.nyitrai
Megválaszolva: máté.nyitrai
Jönni fog az automatikus és ingyenes hatodik érzés. 
worldoftanks.eu..._D_BwE

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 hónapja 3 hete #306280 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby
A Wot eu oldalon immár magyarul is elérhetőek az információk.
worldoftanks.eu...ayers/

(Szerintem ez nagy lépés.)

8 hónapja 3 hete #306281 Írta: Yan-Chi
Megválaszolva: Yan-Chi
De még mekkora lépés!
Innen már csak egy bakugrás, hogy a Wotinfo.hu legyen a hivatalos közösségi médium.

8 hónapja 3 hete #306283 Írta: Wot_Tokfilko
Megválaszolva: Wot_Tokfilko
Ez is hasznos lehet:

8 hónapja 6 napja - 8 hónapja 6 napja #306355 Írta: f94b839040157c821c4ec570c9f677a6
Megválaszolva: f94b839040157c821c4ec570c9f677a6
Sziasztok!
Gyors és rövid kérdésem lenne ... 
... nem tudok belépni az oldalra csak Google fiókon keresztül és ezzel együtt "közkatona" lettem. A reg. dátuma is megváltozott ez év májusra.
Elvesztek a hozzászólásaim is!
Ez miért van?
Köszi!

8 hónapja 6 napja - 8 hónapja 6 napja #306356 Írta: f94b839040157c821c4ec570c9f677a6
"@Mikroby

A Wot eu oldalon immár magyarul is elérhetőek az információk."

Időszerű volt már hogy emberszámba vegyenek minket is!
Régebben, amikor valami sátoros ünnep volt a WG-nél és "ünnepi garázs"-t csináltak, minden zászló ott lobogott a téren csak a Magyar nem!
Elfogadnám a halk bocsánatkérésüket is (Magyarul) a Magyar nyelvű fórumban!

8 hónapja 2 napja #306370 Írta: f94b839040157c821c4ec570c9f677a6
Sziasztok!
Bátorkodom ismét megkérdezni hogy miért nem tudok a "login"-al belépni, csak Gugli fiókkal?
Továbbá ha a nemrég írt bejegyzésemet nézem, más a rangom mintha egy régebbi hozzászólást figyelnék!
A "két" acc.-nak más-más a regisztráció dátuma, nincsenek meg a privát levelezéseim és a hozzászólásaim csak a réginél!
Köszönöm!

Mellékletek:

8 hónapja 1 napja - 8 hónapja 1 napja #306376 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Két teljesen más fiókról van szó. Ha nem azzal az emaillel léptél be, mint amivel anno regeltél ide, akkor az oldal automatikusan létrehozott egy új fiókot neked (raptorial.bird).
Ha a régi fiókodat szeretnéd, akkor jelentkezz be azzal (Raptorial Bird). A sütiket lent el kell fogadni, aztán meg mehet a jelszóemlékeztető ha továbbra sem enged (bár 2 hete be voltál rajta lépve). Vagy lépj be azzal az emaillel, amivel ide regeltél (gmx)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Raptorial Bird, f94b839040157c821c4ec570c9f677a6

8 hónapja 22 órája #306377 Írta: f94b839040157c821c4ec570c9f677a6
Szia!
Köszi a segítséget!
Sajnos nem tudok belépni a régi acc.-ommal. A jelszó emlékeztető sem segít, mert a kapott ellenőrző kódot nem fogadja el, visszadobja az üres ablakot. 
... de nem is értem hogy hogyan és mikor csináltam egy teljesen új fiókot? Májusi dátum van a regisztrációnál és eddig minden rendben ment mert a LastPass kezeli a jelszavakat.
Simán beléptetett mindig ... kb. 2 hete csinálja ezt hogy csak Gugli fiókkal léphetek be!
A "sütik elfogadása" opciót meg nem láttam a megszokott helyen, ezért el sem tudtam fogadni!

8 hónapja 21 órája - 8 hónapja 7 órája #306378 Írta: Raptorial Bird
Megválaszolva: Raptorial Bird

Két teljesen más fiókról van szó. Ha nem azzal az emaillel léptél be, mint amivel anno regeltél ide, akkor az oldal automatikusan létrehozott egy új fiókot neked (raptorial.bird).
Ha a régi fiókodat szeretnéd, akkor jelentkezz be azzal (Raptorial Bird). A sütiket lent el kell fogadni, aztán meg mehet a jelszóemlékeztető ha továbbra sem enged (bár 2 hete be voltál rajta lépve). Vagy lépj be azzal az emaillel, amivel ide regeltél (gmx)

Szia!
Köszi a segítséget!
Már értem a lényeget ... akkor tudok fórumozni ha elfogadom a reklámokat! 
Most kifejezetten tetszik amit látok a WoTInfo-ból!
UI. pontosítanék mert így félreérthető!
Tehát csak akkor tudok belépni ha kilövöm az AddBlock-ot, így megjelenik a "sütik elfogadása" is. 
Ha visszakapcsolom az AB-ot, megoldódik a problémám az oldal kinézetével kapcsolatban!
Köszi még1x a segítséget, illetve a rávezetést!

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete

8 hónapja 7 órája #306381 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Az adblockhoz semmi köze, a süti elfogadáshoz van. Az, hogy az ab eltűnteti a sütielfogadó sávot is, egészen más téma.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, Raptorial Bird

7 hónapja 1 hete #306458 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986
Tiszteletem!

Ebben a hírben, szerintem el van írva a tank osztálya/típusa, ha jól tudom akkor ez heavy tank lesz és nem medium

www.wotinfo.hu/...asok-2

7 hónapja 1 hete - 7 hónapja 1 hete #306475 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti
Kérem egy moderátor pakolja át a "Csak egy kérdés" topicba az újonnan létrehozott, 1 kérdéses topicokat (lásd: hang, Account bejelentkezési probléma, Prém tank vásárlás, Régi verzió), rendetlennek tűnik miatta a tábla jobb oldalon... Köszi

UI.: Megjegyzem tudom hogy vannak a fórumon, akik szívesen válaszolnak az ő kérdéseikre is, de nem támogatják, hogy mindennek új topicot hoznak létre (ahelyett hogy egy fő szekcióba raknák a kérdést - lásd: Csak egy kérdés), vagy csak egyszerűen komolytalannak vannak véve (ami szintén nem jó), így figyelmen kívül vannak hagyva... Lehet megoldás lenne kitűzni a fent említett topicot legfelülre ;)

Játékbeli név: Tankpeti
Discord tag: Tankpeti#6711
Akinek segítségre van szüksége a játékkal kapcsolatban, szívesen segítek, keress privátban!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor

5 hónapja 2 hete #306720 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor, Patsky

5 hónapja 5 napja - 5 hónapja 5 napja #306758 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec
A SEGÍTSÉG! topic-ot nem tudom megnyitni, "504 Gateway Time-out" hibát ír ki.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.