A motor frissítése megtörtént. Ha rendellenességet tapasztaltok, az alábbiakat próbáljátok, ebben a sorrendben:
- nyomjatok Ctrl+F5-öt
- ürítsétek ki a böngésző cache-t
- töröljétek a sütiket is
(de elvileg az első megold mindent)
Az a tisztelet teljes kérdésem volna, h az otthoni gépemen pl. a Magán Üzenetek felirat angol, míg a melóhelyen magyar. És még számos ilyen van.
Néztem a beállítást, mondom, hátha nem a magyar van kijelölve, de nem. Nem az volt a hiba. És jelenleg tanácstalan vagyok, mint egy kis község (by Hofi).
Az a tisztelet teljes kérdésem volna, h az otthoni gépemen pl. a Magán Üzenetek felirat angol, míg a melóhelyen magyar. És még számos ilyen van.
Néztem a beállítást, mondom, hátha nem a magyar van kijelölve, de nem. Nem az volt a hiba. És jelenleg tanácstalan vagyok, mint egy kis község (by Hofi).
Egy sutitorles elvileg segit. (legalabbis jacktor azt javasolja)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja#142922Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Fórum hozzászólások elrendezése és design-ja frissítve. Mobil eszközökön majd megnézhetné valaki hogy jól jelenik-e meg.
Egy Ctrl+F5 nem árt ha furán nézne ki elsőre...
Thothem: míg nem javítom, addig levettem a linket a nevekről.
Last edit: 10 éve 1 hónapja by Jacktor.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Thothem
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja#142933Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956
Ez az új design nagyon rossznak tűnik.Szerintem kezd túlságosan csiricsáré lenni az oldal,pedig a legtöbbeket szerintem nem érdekli a kinézet csak a szöveg.Az egyszerűsége miatt szerettem meg ezt az oldalt,de az új változások egyre kevésbé tetszenek
Ez az új design nagyon rossznak tűnik.Szerintem kezd túlságosan csiricsáré lenni az oldal,pedig a legtöbbeket szerintem nem érdekli a kinézet csak a szöveg.Az egyszerűsége miatt szerettem meg ezt az oldalt,de az új változások egyre kevésbé tetszenek
Érdekes, a mostanival szerintem épp hogy egyszerűsödött, letisztultabb lett a felület (ahogy a menü is).
Érdekes, a mostanival szerintem épp hogy egyszerűsödött, letisztultabb lett a felület (ahogy a menü is).
Leginkább az a zavaró számomra hogy a Felhasználó név,kép,hsz szám,köszönet szám meg a többi egy oszlopban van a hozzászólásokkal.Nekem jobban bejött hogy ott oldalt elkülönülve jelentek meg ezek az adatok.De lehet ezzel csak én vagyok így:D
A menü tényleg jobb lett mert mikor megjelent egy új "fül" akkor a régi kissé szétcsúszott.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...