Olyan problémával állok szemben, hogy a WorldOfWarships magyar portál indulása óta a wotinfo oldal felső kb 30%-a nem funkcionál megfelelően. Alapesetben a főoldalon a baloldali menüsáv tetejét a wows.hu logoja kitakarja (a Fórumbejegyzések címére nem tudok kattintani, mert a wows.hu-ra irányít)
, illetve ha egy fórum altopikjába belépek, akkor az "Itt vagy most" sáv alaposan lejjebb van csúszva.
Firefox böngészőm van 1920*1080 felbontás valamint van AdBlock addon a böngészőben ( ezt azért jegyzem meg, mert Chrome-ban kipróbáltam az oldalt, ott minden klappol, kivéve, hogy baloldalon egy reklám blokk jelenik meg (k ott, ahol Firefoxban a WoWs logo).
Ötlet/megoldás van-e erre? Nem akarok Chrome-ot használni, mert évek óta Firefoxot tolom és sajnos viszolygok mindenféle változásoktól vagy újdonságoktól.
Youtube beágyazó komponens lecserélve.
Ezáltal (ahogy kifutnak a régi kóddal rendelkező videók pl. a főoldalról), megszűnik a böngésző által is jelzett hibaüzenetek garmadája, illetve elvileg a legenerálás is gyorsabb lesz (pláne miután mindenki becachelte az új kódot).
Ha az "Itt vagy most" sáv valakinek rossz helyen jelenne meg, az nyomjon egy Ctrl+F5-öt (módosítottam kicsit a jobb oldali wows.hu-ra mutató banner-link tulajdonságait).
10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja#119161Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil
Hali!
Ha ilyen mennyiségben töltötök fel videókat (támogatom), akkor gondolkozzatok el azon, hogy hova lehetne őket elrakni, mert jelenleg a Youtube preview nagyon sok helyet elfoglal a főoldalon. :-/ (Szinte csak azok vannak kint)
Twitch stream nincs mostanában? A bannerjét szerettem, főleg amikor túlóráztam a munkahelyen
10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja#119171Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Igen, mostanában sok a videó, de ez nem egy állandó állapot. A lenyitogatós verzión még gondolkozom picit azért
Tegnap délután-este is volt stream az itteni csatornán, a WoT-ost most Hajtos kolléga szokta vinni (bannert is kirakom ha szólnak), mivel én mostanában a WoWs-sal játszom (annak meg már külön csatornát csináltam, épp azért hogy mehessen akár mindkét játék streamje egyszerre).
Last edit: 10 éve 4 hónapja by Jacktor.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ergil, FZRPUPU
Igen, mostanában sok a videó, de ez nem egy állandó állapot. A lenyitogatós verzión még gondolkozom picit azért
Tegnap délután-este is volt stream az itteni csatornán, a WoT-ost most Hajtos kolléga szokta vinni (bannert is kirakom ha szólnak), mivel én mostanában a WoWs-sal játszom (annak meg már külön csatornát csináltam, épp azért hogy mehessen akár mindkét játék streamje egyszerre).
Néztem is tegnap Hajtos kolléga streamjét, jól tolta a csapat. Kár hogy a CW-t nem streamelték érthető okok miatt.
Kész a youtube előnézet. A képre klikkelve megjeleníthető/elrejthető a videó (gondolom ez így telefonon is kezelhetőbb lesz).
Értelemszerűen visszamenőleg nem csinálom meg mindre, de az utolsó pár kódját átalakítottam.
Kész a youtube előnézet. A képre klikkelve megjeleníthető/elrejthető a videó (gondolom ez így telefonon is kezelhetőbb lesz).
Értelemszerűen visszamenőleg nem csinálom meg mindre, de az utolsó pár kódját átalakítottam.
Szia!
Köszönöm!
Sajnos Safari-n (iPhone) nekem még mindig a teljes képeket mutatja, de majd felrakok másik böngészőt is. Win7/Chrome alatt tökéletes.
10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja#119194Írta: Jacktor
Utánanéztem és állítottam egy apróságot, majd próbáld ki megint légyszi. Mondjuk ha alapból mutatja az egész videót, akkor ott más gondok is vannak. Javaslom majd egy Chrome telepítését én is
10 éve 3 hónapja - 10 éve 3 hónapja#125983Írta: Jacktor
Beüzemeltem egy PM (magán üzenet) küldő rendszert, mellyel egymásnak tudtok üzeneteket küldeni az oldalon belül (email címek nélkül).
Bejelentkezést követően a jobb oldalsáv tetején látható egy modul, mely tartalmazza a postaláda linket, plusz külön jelzi is, ha új beérkező PM-et kaptál.
Ha úgy állítod be (Postaláda - Beállítások), akkor a rendszer a PM-ekről email értesítést is küldd Neked, így akkor is értesülsz az új üzenetekről, ha nem vagy az oldalon.
Üzenetet a Postaláda Üzenet írása vagy az adott felhasználó nevére kattintva az Üzenetküldés opcióval tudtok.
ui.: Az adminokkal történő kommunikációra továbbra is az Adminok figyelmébe topikot használjátok (ott látja mindenki).
Last edit: 10 éve 3 hónapja by Jacktor.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tibi144, Thothem, bandras32, Ergil, bulbasaur55, DarkRaven73, Jackal_hun, kopuler, JackassJana
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...