Aki havonta szokott prémet venni, annak most van 1 akció.
1 hónapra az 2500 arany 3065Ft.
A premium shopban van olyan, hogy specials itt van 1 olyan akció ami ad 30 nap prémet és 3500 goldot 6159Ftért. Tehát ~két hónap prém áráért kapsz 2 hónap prémet és 1000 aranyat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tankaranka69
Érdekes engem nem enged be ,nem fogadja el a z adataimat,azt írja nem létezem,de a játékba be tudok lépni. Ezek elbasztak valamit,az adatbázisban ezért van ez az akció. Én meg megszívtam most rendesen.
11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja#35121Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
igen eu-ra mentem de ez akkor sem az a domain cím,és nem is így működik a jelszó csere ahogyan itt kérik,egy sms a telefonra,aztán cseréled,itt meg egyből az adataidat kéri:
Aki havonta szokott prémet venni, annak most van 1 akció.
1 hónapra az 2500 arany 3065Ft.
A premium shopban van olyan, hogy specials itt van 1 olyan akció ami ad 30 nap prémet és 3500 goldot 6159Ftért. Tehát ~két hónap prém áráért kapsz 2 hónap prémet és 1000 aranyat.
Ez az akciójuk rendszeres. Ahogy letelik az a pár nap amíg tart, egyből indítják újra! Szerintem aki ki akarja próbálni a prémet, annak mindenképpen megéri, meg amúgy is.
igen eu-ra mentem de ez akkor sem az a domain cím,és nem is így működik a jelszó csere ahogyan itt kérik,egy sms a telefonra,aztán cseréled,itt meg egyből az adataidat kéri:
Neked legyen igazad,s én tévedjek de nekem akkor sem tetszik.
Nem tudom. Én a worldoftanks.eu oldalon szoktam a bónuszkódokat aktiválni, meg prémet is innen vettem, amikor vásároltam. A jelszót is itt cseréltem, és nem volt semmi probléma!!! Ha meg nem adod meg a mobilszámodat, akkor sms-t sem tudnak küldeni.
A jelszócseréért csak egyszer kapod meg a 300 aranyat. Legalábbis nekem a másodiknál már nem adott.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...