volt valami link amin keresztül csináltad?
Én eu wot oldal, account management résznél írtam át és semmi. Ugyanannyi gold mint előtte.
Nem. Beléptem a WoT EU oldaláról, megváltoztattam a jelszavam, kiléptem, elindítottam a játékot, hogy belépjek az új jelszóval, és láttam, hogy több lett az aranyam. Ezelőtt még egyszer sem változtattam jelszót. Aztán siettem ide, hogy megosszam, hogy másnak is lehessen 300 aranya.
Lényegtelen, de azért változtattam jelszót, mert azt hittem, valaki belépett helyettem a játékba. Aztán rájöttem, hogy én játszottam, de jött valaki hozzám, és gyors ALT+F4-gyel kiléptem a játékból a csata elején, ezért kaptam a későbbi belépéskor üzenetet a csatáról.
Sziasztok!
Teljesen egyet értek veled, hogy ezt a felhasználót "faszba" ki kellene rúgni a "picsába".
Kedves "faszba" felhasználó néven regisztrált troll! Szerintem TE vagy az a személy aki különböző WOT-tal kapcsolatos fórumokon, oldalakon ontod a rosszindulatú (tudnék még néhány negatív jelzőt használni, de rád, de nem megyek le a szintedre!)megjegyzéseid! Csak szánni tudlak, hogy ezen élvezkedsz! Szerintem TE beteg vagy ami már kezelésre szorul! Abból következtetek arra, hogy TE vagy az, mert mindig ilyen és ehhez hasonló (kreatív) felhasználó neveken regisztrálsz. Egyébként ez tükrözi a személyiségedet!
Csak megjegyezném, hogy az egyik fórum oldalon az egyik admin barátjának kiadva magát reggelt, és halálhírét keltve okozott aggodalmat a közösség tagjai között!
Bocsi, hogy ha ezzel a hozzászólásommal megbántottam volna valakit!
De ez NEM vonatkozik rád kedves "faszba" felhasználó!
Erre csak annyit mondok, hogy nem mondok rá semmit.
Egyébként holnaptól hatodikáig az Alienware oldalán is lesz valami WoT-os dolog, meg fut még másik két Alienware-WoT játék is, amiken szintén hatodikáig lehet részt venni (update: Magyarországról hivatalosan nem lehet részt venni a két játékban). Linket nem adok, nehogy baj legyen belőle.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...