Következő kérdésem lenne: type 59 bonus code létezik-e vagy nem?
Sajna olyan ritka, mint az a Lottó 5-ös. A nyáron mikor itt voltak Ectarék Székesfehérváron talán? Akkor 5 Type 59-es kódot osztottak ki.
Vagy még Gamescom-on egyéb más ritkaságokkal együtt szokták osztogatni Köln-ben. Tavaly Pz 2J volt benne, az éven volt Type 59 és Pz B2 véletlenszerűen megmixelve, csak ezekért vagy sorba kell állni a készlet erejéig, vagy a streamben tűnik fel (értelem szerűen ez az elérhetőbb mindenki számára, mert ezért nem kell kimenni Köln-be).
De amúgy jobban jársz, ha veszel egy Type 59-es accountot....
Stream, Twitch-en szoktak élőben közvetíteni a Gamescom-ról, meg egyéb WG-s eseményekről, akkor feltűnik egy-egy kód a képernyőn, aztán aki kapja marja.
Gyorsíró tanfolyam nem hátrány.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144
Különböző netes kereskedéseknél érdemes körbenézni ha mindenképp így akarsz type-t szerezni (olx, jofogas, vatera)
De angoltudás esetén meglehet próbálni akár egy ebay-t is, ott szokottam látni sima bónusz kódok is irreális árakon
Pl múltkor PzII J-t láttam 300 dolláros áron (~70K)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: redman198407
"A 2012 január 16-i Premium Shopból való kivonás óta nem egy könnyen beszerezhető tank (csak egyszer rakták vissza 2012. máj 08-11 között 26€-ért), így ajánlani nem igazán lehet, mivel elsődlegesen csak nyereménytankként tehetünk szert rá jelenleg."
Ahogy beczl leírta az elemzésébe hogy ezt a tankot már több mint 2 éve nem lehet kapni, se karácsonykor se máskor
De ez is természetesen is csak az EU szerverre igaz, megszellőztették hogy az ASIA a szerveren most pl. pont bent lesz összesen 3 napra újévkor, de mi ne is reménykedjünk ilyenbe.
Szoval az egyetlen lehetőséged hogy ilyen tankot szerezz hogy részt veszel évente 2-3 lévő versenyeken, ahol az első 3 ember szokott ilyet kapni
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: redman198407
Szóval akkor ne is álmodjak ilyenről És teszem fel ha találok ilyen ACC-ot eladót valahol arra szerintetek van-e garancia hogy nem vernek át vele?Gondolok itt pl arra hogy megveszem majd az eladó jelszavat változtat meg ilyenek és oda a lének
De amúgy jobban jársz, ha veszel egy Type 59-es accountot....
[/quote][/quote]
Nem tudom a WoTinfónak mi az álláspontja az account adás vétellel, de berakom ide a linket, remélhetőleg nem harapják le a fejem érte.
Érdemes használni az un. "middleman" szolgáltatást, ezek általában az EpicNPC-t vivő emberkék közül kerülnek ki, akik megadják a paypalukat, oda elküldöd a zs-t a másik fél pedig adja az account adatokat, ha minden passzol akkor létrejön a tranzakció és mindenki happy. A middleman kér egy jelképes közvetítési díjat, ami változó, de ha kicsit utánanézel valahol biztos le van standardizálva az oldalon, viszont lényegesen olcsóbb mint belefutni egy scrammerbe, aki benyeli a pénzed.
Ebay-oe most is van eladó type59 bonus kód... Laza 250.000.- Ft És elmondanám hogy nem szokták sokáig árulni elmegy ennyiért szinte mind.... Pár hete volt egy 65.000.- Ft-ért arról épphogy lemaradtam azt nagyon sajnálom Annyit simán adtam volna érte...
Veszel egy kevés csatás Type accountot, néha lehet ezekkel találkozni, általában ezek elég olcsóak. Aztán pedig go a supporthoz, leresetelni a statját és lehet vele játszani.
Azért az más ha a saját acc-ra sikerül megszerezni egy ritkaságot.... Úgy gondolom hogy az egyik leg elmebetegebb gyűjtő vok a játékban... Pillanatnyilag 32db prém tankom parkol a garázsban van amiben még legénység sem volt soha... Ki sem merem számolni mennyibe van ez nekem. Jó lenne végre a cw eventes tankokat is beszerezni...
Úgy gondolom hogy az egyik leg elmebetegebb gyűjtő vok a játékban... Pillanatnyilag 32db prém tankom parkol a garázsban van amiben még legénység sem volt soha... Ki sem merem számolni mennyibe van ez nekem. Jó lenne végre a cw eventes tankokat is beszerezni...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...