Ennyiért már megérte...
Ha mindenhol fizetnének érte -és nem lehetne ugyanarra visszaváltoztatni mondjuk 3 hónapig...- mennyien megfogadnák a tanácsot máshol is!
( Igen, én is azért változtattam meg, mert fizetett a WG. De az enyém amúgy is 12 karakteres volt... <most több> )
Tök mindegy hány karakteres, ha megszerezték. Viszont anno +100 arany járt ha telefonszámhoz kötöd, az meg már csak ad valamennyi védelmet. Most is jött a visszaigazoló kód SMS-ben.
... ha telefonszámhoz kötöd, az meg már csak ad valamennyi védelmet...
Úgy van, erről a fiamat kérdezhetnéd...
"Kihalt" a száma amihez kötötte, így "nem tudja" megváltoztatni. (Tudom WG Support. DE ---> Hogyan bizonyítja, hogy az övé volt a szám?!? )
... ha telefonszámhoz kötöd, az meg már csak ad valamennyi védelmet...
Úgy van, erről a fiamat kérdezhetnéd...
"Kihalt" a száma amihez kötötte, így "nem tudja" megváltoztatni. (Tudom WG Support. DE ---> Hogyan bizonyítja, hogy az övé volt a szám?!? )
Sehogy, ha feltöltökártyás volt és nincs semilyen szerzödése róla. Marad az e-mail fiók és wot acc, remélhetöleg elhiszik hogy nem lopta mindkettöt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: miafenelegyen
Sziasztok senki ne kapcsolja az accountot a telefonhoz!!! Ha megteszed rájossz hogy milyen szar cég a wg. Sajnos a saját tapasztalatom elég katasztrofális!
Ha valamit változtatni akarsz az accounton LEHETETLEN!! Még a jelszóváltás is komoly gond. A support képtelen kezelni hogy nem kapsz megerosíto kódot. Ha le akarod vetetni a telefonszámot az egy kulon idiotizmusa a cégnek. Kell banki bizonylat hogy te fizetsz paypalon, meg egy csomó adat amihez elvileg semmi koze a supportnak. Nem ajánlom senkinek SEMMI elonye nincs csak egy rakás idegeskedés
Sziasztok senki ne kapcsolja az accountot a telefonhoz!!! Ha megteszed rájossz hogy milyen szar cég a wg. Sajnos a saját tapasztalatom elég katasztrofális!
Ha valamit változtatni akarsz az accounton LEHETETLEN!! Még a jelszóváltás is komoly gond. A support képtelen kezelni hogy nem kapsz megerosíto kódot. Ha le akarod vetetni a telefonszámot az egy kulon idiotizmusa a cégnek. Kell banki bizonylat hogy te fizetsz paypalon, meg egy csomó adat amihez elvileg semmi koze a supportnak. Nem ajánlom senkinek SEMMI elonye nincs csak egy rakás idegeskedés
Ez hülyeség nekem egyből sikerült jelszót váltani.
Ja és mindenki boldog mert szerinted hulyeség. Nekem kb 3 hónapja volt gondom a supportal, lehet hogy mostara változtattak rajta de a rossz tapasztalat az megmaradt. Én csak a jóindulattal saját tapasztalatom alapján figyelmeztettem kommenteloket.
Ja és mindenki boldog mert szerinted hulyeség. Nekem kb 3 hónapja volt gondom a supportal, lehet hogy mostara változtattak rajta de a rossz tapasztalat az megmaradt. Én csak a jóindulattal saját tapasztalatom alapján figyelmeztettem kommenteloket.
Én az elmúlt fél évben 4x cseréltem jelszót a saját és 2x a fiam acc-án. Probléma mentes. Lehet hogy a telóddal vagy a telefon szolgáltatóddal van gond. Ma is begyűjtöttem a 2x300 aranyat a két acc-ra.
Nekem sem jön megerősítő kód telefonszám cserénél. Legalábbis az első megjön és a confirm résznél már semmi. Kétszer próbáltam, telefonnal semmi gond mivel megkapom az első kódot.
Nekem sem volt sosem gond a megerősítő kóddal. Még várni sem kellett rá. Mondjuk nem is variáltam soha, ugyanaz az email, és a telefonszám is, amikkel közel 3 éve regisztráltam.
Következő kérdésem lenne: type 59 bonus code létezik-e vagy nem?
Sajna olyan ritka, mint az a Lottó 5-ös. A nyáron mikor itt voltak Ectarék Székesfehérváron talán? Akkor 5 Type 59-es kódot osztottak ki.
Vagy még Gamescom-on egyéb más ritkaságokkal együtt szokták osztogatni Köln-ben. Tavaly Pz 2J volt benne, az éven volt Type 59 és Pz B2 véletlenszerűen megmixelve, csak ezekért vagy sorba kell állni a készlet erejéig, vagy a streamben tűnik fel (értelem szerűen ez az elérhetőbb mindenki számára, mert ezért nem kell kimenni Köln-be).
De amúgy jobban jársz, ha veszel egy Type 59-es accountot....
Következő kérdésem lenne: type 59 bonus code létezik-e vagy nem?
Sajna olyan ritka, mint az a Lottó 5-ös. A nyáron mikor itt voltak Ectarék Székesfehérváron talán? Akkor 5 Type 59-es kódot osztottak ki.
Vagy még Gamescom-on egyéb más ritkaságokkal együtt szokták osztogatni Köln-ben. Tavaly Pz 2J volt benne, az éven volt Type 59 és Pz B2 véletlenszerűen megmixelve, csak ezekért vagy sorba kell állni a készlet erejéig, vagy a streamben tűnik fel (értelem szerűen ez az elérhetőbb mindenki számára, mert ezért nem kell kimenni Köln-be).
De amúgy jobban jársz, ha veszel egy Type 59-es accountot....
Venni nem akarok, amúgy is az nyűgös az email miatt.
Remélem egyszer bedobják még küldibe vagy piacra limit idővel.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...