Jelenleg 142 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 3 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Német harckocsik

12 éve 6 hónapja #1224 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
:D ott a pont.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 6 hónapja #1225 Írta: s2firestar
Megválaszolva: s2firestar
Egyébként meg célszerű legalább 5 gold ammot mindig magadnál tartani. Az pont elég arra, hogy kihúzzon a bajból, és ne vigye el a gatyádat is. Épp fél perccel ezelőtt ütöttem ki 85% HP-ről egy KV-1S-t a JagdPantheremmel (kb. 15 méterről). Elfelejtettem váltani a Goldról (KV-4 ellen kellett), és meglőttem szemből. 400 damage + kigyújtottam :D Ő meg pattintott (a legnagyobb ágyú volt rajta).

12 éve 6 hónapja #1229 Írta: szkita117
Megválaszolva: szkita117
A tank is számít, de szerintem a játékos sokkal többet.
Nem is régen történt, hogy században 50 100-al zsinórban 4x pattant le rólam 2 is3. ( nem pattintottam, csak álltam egy helyben és vártam szomorú sorsom) Ezen úgy meglepődtem, hogy magamat is meg őket is feljelentettem.
Mégis mennyi ennek az esélye?

12 éve 6 hónapja - 12 éve 6 hónapja #1256 Írta: Wrathe
Megválaszolva: Wrathe

Hm nem értem amit irtál mire akartál rámutatni. IS nagyon szép hasonlat egy tigerrel,van valami ami jobb a németen, mondjuk a sebzése, a páncélzata a sebessége?,nincs a pen. meg nem számit mert minden kis segg aki azt hiszi hogy tud játszani valami kapitalista országba született ,és nem számit mennyit költ apu bankkártyájárol arany lőszerre. Vagy a német TD ág amiről át mentél? torony nélküli hegyomlás az összes gyenge ráadásul nem döntött páncéllal.A retteget vadásztigris itt kergetett kiscica.unfer a forgotorony velük szembe a hitvány átlag /max sebzésről nem is beszélve.

Arra akartam rámutatni, hogy közel sem olyan szarok mint te hiszed. Csak ahhoz más nemzettel is szenvedni kell eleget, hogy lásd. Mert mit érsz a gold ammóval és a sokkal nagyobb sebzéssel ha Iván az égről próbálja meg lelőni a repülőt? Semmit. Amíg meg Misa beszenvedi a következő 122mmes lőszert a vodkától vakon, addig egy jó német játékos 3szor öl meg gyakorlatilag.

Visszanyargalva a német TDre a ruszkik után gyakorlatilag leaprítottam akármilyen orosz gépet, mert főleg abból okultam sokat, hogy engem hogy szopattak meg. Vagy ha már itt tartunk a T29el is amikor az ISről tudtam nagyon jól, hogy szar a gun depression ezért beáltam egy gödörbe ferdén. Akármilyen gold ammót vesz akkor sem tud a tornyomon kívül mást lőni. Az egyetlen különbség, hogy a 279 mm vastag tornyot nem a sima szar 175 pennel nem lövi át, hanem a gold 217 pennel nem lövi át.

Arról nem is beszélve, hogy a német TDk valóban pixelvadászok. Megszámolni sem tudom hányszor sírtak, hogy hacker meg mittudomén mi, mert a sziklán keresztül lőttem meg. Amikor valójában nem, csak kilógott a tankból egy 6 pixelnyi rész, amire rögtön toltam egy 300 pixelnyi lyukat. :)

12 éve 6 hónapja #1258 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Azért tegyük hozzá hogy kicsit hajlamos mindenki túlmisztifikálni a német ágyúk pontosságának előnyét. 300 méterről a 105-össel is simán mellé tudsz lőni (az más kérdés hogy a BL-9-cel erre nagyobb az esély), de még ha el is találod, szinte kizárt hogy weakpontot találsz el.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dozer00

12 éve 6 hónapja #1259 Írta: Lelketlen
Megválaszolva: Lelketlen
Wrathe. Én arra akartam rámutatni,hogy minden STATISZTIKA mikulás dumál hogy a német tankok/TDk milyen jók,és mégis a statisztikájuk top 10 tankjána legalább fele,ha nem a háromnegyede szovjet tank.A tied: (10/6) Biztos azért
mert olyan nehéz érvényesülni velük.
Természetesen nem azt mondom hogy gyenge játékos vagy ez miatt.
Mindenki szíve joga eldönteni mivel játszik.Ez egy játék,el kell fogadni olyannak amilyen,ha részrehajló és eltúlzott akkor is,ill. nem kell vele játszani.
Lassan kijön a konkurens játék ,amit a a wargamingbol kilépett volt CW fejlesztők készitenek.....Én bitos nem játszok tovább itt...

12 éve 6 hónapja - 12 éve 6 hónapja #1260 Írta: Wrathe
Megválaszolva: Wrathe

Azért tegyük hozzá hogy kicsit hajlamos mindenki túlmisztifikálni a német ágyúk pontosságának előnyét. 300 méterről a 105-össel is simán mellé tudsz lőni (az más kérdés hogy a BL-9-cel erre nagyobb az esély), de még ha el is találod, szinte kizárt hogy weakpontot találsz el.

Igen de a pontom még mindig marad. Mert utána írhattad volna azt is, hogy kicsit hajlamos mindenki túlmisztifikálni az orosz döntött páncélt meg a sebzést. :)

Szóval amit tényleg írni akartam, hogy elindultam német TDvel és a KV kilőtt a pálya másik oldaláról folyamatosan. Mi jött le? A német gyenge az orosz meg túltápolt szar. Elindultam orosszal és láss csodát a stug úgy szopatott, hogy azt se tudtam fiu vagyok-e vagy lány. De itt már nem mondhattam, hogy mert az orosz gyenge a német meg túltápolt szar, mert voltam vele tudtam milyen. Mint kiderült nem a német TD volt a szar és gyenge hanem én.

Nem baj mentem tovább az orosz ágon ISig. Én a tiger2vel úgy találkoztam először, hogy a 175 pen elől gyakorlatilag seholse képes átlőni és semmit se tudok kezdeni csak meghalni előtte. Még megkerülni sem tudtam, mert ellőtte a lánctalpamat kapáslövésből, amint megpróbáltam.

IS3nál megint csak azt éreztem, hogy mindenki elvan ájulva micsoda döntött páncél, csakhogy a német dolgok simán meglövik az orr alsó vagy a torony felső részét és gyakorlatilag alsógatyában is flangálhattam volna, mert mindegyik át tudott lőni.

Majd mikor úgy ültem vissza a németbe, hogy ez azért sem szar és azért sem fogok az ellenségről sírni, hanem próbálom mástól ellesni, hogy hogy is kell, hirtelen elkezdett működni nekem is. A német pontosság nekem az oroszhoz képest tényleg ég és föld volt. Az átütés szintén. A vastag páncél a Mahlzeitstellun-gal mindjárt még védett is nem csak egy szám volt a statisztikán. A töltény áráról ne is beszéljek, mikor már t6tól kezdve az 1000 credites lőszert pazaroltam, míg a németnél még t7ben is csak 250.

Mire elkezdtem a német nehézágat vagy az amcsit, már annyira ment ez az elnézés mástól dolog, hogy megsem volt pl. a tiger, de már tudtam, hogy mi az erőssége, gyengesége, meg a hozzátartozó játékstílus. Még most is ha meghalok a csatában, nem lépek ki, hanem nézem a csapattársaimat a végéig. Néha nevetek rajtuk, néha sírok dühömben, néha viszont még mindig mutatnak újat. Egyszó mint száz azért a haladás első lépése itt is az, hogy nem a másik nemzetet, vagy tankot okolod hanem magad, hogy tudd mit kell kijavítani a te játékodban, mert az ellenségét úgyse változtathatod meg.

Wrathe. Én arra akartam rámutatni,hogy minden STATISZTIKA mikulás dumál hogy a német tankok/TDk milyen jók,és mégis a statisztikájuk top 10 tankjána legalább fele,ha nem a háromnegyede szovjet tank.A tied: (10/6) Biztos azért
mert olyan nehéz érvényesülni velük.
Természetesen nem azt mondom hogy gyenge játékos vagy ez miatt.
Mindenki szíve joga eldönteni mivel játszik.Ez egy játék,el kell fogadni olyannak amilyen,ha részrehajló és eltúlzott akkor is,ill. nem kell vele játszani.
Lassan kijön a konkurens játék ,amit a a wargamingbol kilépett volt CW fejlesztők készitenek.....Én bitos nem játszok tovább itt...

Igen a számuk azért több, mert mint mondtam azokra tértem át és csak mostanában jöttem vissza a némethez. De ha megnézed pl. a Jgpanther 2 statisztikáját, akkor láthatod, hogy túlszárnyalja az IS3mamat, sőt köröket ver rá.

Ha pedig a War Thunderre gondolsz, akkor azzal már játszhatsz most is, bár még csak a repülős része van, de szórakoztatóbb mint a WoT, mert nem vagy bekényszerítve egy szerepkörre és sok módon segítheted a csapatot.

12 éve 6 hónapja #1261 Írta: s2firestar
Megválaszolva: s2firestar
Nekem van jó néhany replayem, ahol volt 5-6 pixeles lövés :D de vagy tíz :D

Modok közé betoltam egy linket, hasznos lehet (: + zoom van benne

12 éve 6 hónapja #1262 Írta: SamRE
Megválaszolva: SamRE

e100 lőjjön már 2000,2500 körül átlagban, vagy semmit nem ér....

Nem olyan könnyű azért azt az átlagot tartani... Egy 2500-as átlag azért már elég jó játékosnak számít a tapasztalatom alapján.

12 éve 6 hónapja - 12 éve 6 hónapja #1264 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Akkor lefordítom azt amit írsz :P 3 lövést e100-al csak egy jó játékos tud leadni? az gyakorlatilag 2000+ dmg átlag vele ha mindig csak ennyit lősz.
Értem. El is fogadom akkor. De! akkor aki körönként nem tud leadni vele ennyit vagy csak alkalom adtán... ő mért élvezi vele a csatát? mert 100 évente van egy jó köre vele? olyankor szépen bejön én várom h na, majd odapörköl a bácsi a csúnya e100 al, és végül az lesz belőle hogy ja nem , csak meghalt. Amennyi a te tankod hp-ja legalább annyit sebezz, és már részese voltál a csatának, ha nem akkor free dmg voltál. Tudom, nem lehet mindig, de akkor a következő csatában 5000-et, vagy 3 körben 3000-et. Olyan nincs hogy nem lehet. E3al van hogy bementem, meghaltam kész, mert unottan játszok és push the button.... De aztán utána meg jobb kör lesz. Kiegyenlíti az előzőt. Vagy ne sorsoljon be mellém ilyen embert. És én nem fogom szóvá tenni se. De mikor legendás játékosok vannak nálam és én csak szuttyogok, elfogadom hogy csak teher voltam. Vissza noobozok , de tudomásul vettem...
Amúgy látom , te jól hentelsz vele. Ott a pont. Én se játszok az Is7-el pedig 2000+ az is, csak kb 1 éve nem játszok vele, mert nem jó vele. Nem is nagyon szivatok vele senkit, pedig talán még játszani is tudnék vele úgy ahogy, de nem teszem....nem megy vele, nem erőltetem.

12 éve 6 hónapja #1289 Írta: necsab
Megválaszolva: necsab
Sziasztok!
Megvettem a TigerII-t... melyik ágyút érdemes majd használni vele szerintetek?

12 éve 6 hónapja #1293 Írta: szkita117
Megválaszolva: szkita117
Mondjuk a legnagyobbat! Ha akarsz élni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: necsab

12 éve 6 hónapja #1295 Írta: Thomas09
Megválaszolva: Thomas09
sziasztok
egy kérdés Tiger II-höz
nekem is van és nem találok hozzá olyan ágyút amin nincs csőszájfék pedig mindegyik ki van fejlesztve hozzá.Viszont ma találkoztam egyel amin olyan ágyú volt amin nincsen.Ez hogy lehet vagy ez mi volt.Az biztos hogy Tiger II ki is fényképeztem.

12 éve 6 hónapja #1297 Írta: Wiseletman
Megválaszolva: Wiseletman
A henschel toronyra a 2. ágyú az amin nincs csőszájfék. De maga az ágyú, nem nagy cucc:D

12 éve 6 hónapja #1299 Írta: papucsosrambo
Megválaszolva: papucsosrambo
Sziasztok!
Azzal kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni, hogy a Hetzerre melyik löveg a legjobb? (a sebzés vagy a páncélátütés legyen nagyobb)

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 16 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 4 órája 23 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 16 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.