Azért tegyük hozzá hogy kicsit hajlamos mindenki túlmisztifikálni a német ágyúk pontosságának előnyét. 300 méterről a 105-össel is simán mellé tudsz lőni (az más kérdés hogy a BL-9-cel erre nagyobb az esély), de még ha el is találod, szinte kizárt hogy weakpontot találsz el.
Igen de a pontom még mindig marad. Mert utána írhattad volna azt is, hogy kicsit hajlamos mindenki túlmisztifikálni az orosz döntött páncélt meg a sebzést.
Szóval amit tényleg írni akartam, hogy elindultam német TDvel és a KV kilőtt a pálya másik oldaláról folyamatosan. Mi jött le? A német gyenge az orosz meg túltápolt szar. Elindultam orosszal és láss csodát a stug úgy szopatott, hogy azt se tudtam fiu vagyok-e vagy lány. De itt már nem mondhattam, hogy mert az orosz gyenge a német meg túltápolt szar, mert voltam vele tudtam milyen. Mint kiderült nem a német TD volt a szar és gyenge hanem én.
Nem baj mentem tovább az orosz ágon ISig. Én a tiger2vel úgy találkoztam először, hogy a 175 pen elől gyakorlatilag seholse képes átlőni és semmit se tudok kezdeni csak meghalni előtte. Még megkerülni sem tudtam, mert ellőtte a lánctalpamat kapáslövésből, amint megpróbáltam.
IS3nál megint csak azt éreztem, hogy mindenki elvan ájulva micsoda döntött páncél, csakhogy a német dolgok simán meglövik az orr alsó vagy a torony felső részét és gyakorlatilag alsógatyában is flangálhattam volna, mert mindegyik át tudott lőni.
Majd mikor úgy ültem vissza a németbe, hogy ez azért sem szar és azért sem fogok az ellenségről sírni, hanem próbálom mástól ellesni, hogy hogy is kell, hirtelen elkezdett működni nekem is. A német pontosság nekem az oroszhoz képest tényleg ég és föld volt. Az átütés szintén. A vastag páncél a Mahlzeitstellun-gal mindjárt még védett is nem csak egy szám volt a statisztikán. A töltény áráról ne is beszéljek, mikor már t6tól kezdve az 1000 credites lőszert pazaroltam, míg a németnél még t7ben is csak 250.
Mire elkezdtem a német nehézágat vagy az amcsit, már annyira ment ez az elnézés mástól dolog, hogy megsem volt pl. a tiger, de már tudtam, hogy mi az erőssége, gyengesége, meg a hozzátartozó játékstílus. Még most is ha meghalok a csatában, nem lépek ki, hanem nézem a csapattársaimat a végéig. Néha nevetek rajtuk, néha sírok dühömben, néha viszont még mindig mutatnak újat. Egyszó mint száz azért a haladás első lépése itt is az, hogy nem a másik nemzetet, vagy tankot okolod hanem magad, hogy tudd mit kell kijavítani a te játékodban, mert az ellenségét úgyse változtathatod meg.
Wrathe. Én arra akartam rámutatni,hogy minden STATISZTIKA mikulás dumál hogy a német tankok/TDk milyen jók,és mégis a statisztikájuk top 10 tankjána legalább fele,ha nem a háromnegyede szovjet tank.A tied: (10/6) Biztos azért
mert olyan nehéz érvényesülni velük.
Természetesen nem azt mondom hogy gyenge játékos vagy ez miatt.
Mindenki szíve joga eldönteni mivel játszik.Ez egy játék,el kell fogadni olyannak amilyen,ha részrehajló és eltúlzott akkor is,ill. nem kell vele játszani.
Lassan kijön a konkurens játék ,amit a a wargamingbol kilépett volt CW fejlesztők készitenek.....Én bitos nem játszok tovább itt...
Igen a számuk azért több, mert mint mondtam azokra tértem át és csak mostanában jöttem vissza a némethez. De ha megnézed pl. a Jgpanther 2 statisztikáját, akkor láthatod, hogy túlszárnyalja az IS3mamat, sőt köröket ver rá.
Ha pedig a War Thunderre gondolsz, akkor azzal már játszhatsz most is, bár még csak a repülős része van, de szórakoztatóbb mint a WoT, mert nem vagy bekényszerítve egy szerepkörre és sok módon segítheted a csapatot.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...