Jelenleg 150 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Német harckocsik

12 éve 6 hónapja #1188 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
ÉN szilvás buktát szeretem.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 6 hónapja #1189 Írta: SamRE
Megválaszolva: SamRE
+1 :)

12 éve 6 hónapja #1191 Írta: dozer00
Mondjuk az tetszik mikor minden tankra azt mondják, hogy mindig hátrébb kell velük állni mint a többivel.. olyankor alakul ki az hogy mindenki hátul kucorog a sarokban...igen is valakik mindig meg fognak halni csatában hogy nyerjen a csapat.Heavy tank nem áll hátul...maximum amit te írsz az az hogy nem állsz tankhosszokkal előrébb mint a társaid egyedül. De hogy hátul kempel míg mást lőnek az elég ciki :P (ha tudod hogy az előtted levő noob, akkor nyugodtan állj tőle bőven hátrébb, mert addig te nyugodtan tudsz sebezni, fordítva ez úgy nézne ki hogy téged szétlőnek, míg neki van ideje nyugodtan lőni ez alatt 10/10 lepattanó, nem sebzőt)Ha látod xvm szerint h igen is előny ha együtt mész vele, akkor vállvetve tarts vele és osszátok a pofonokat. Én így gondolom.
Mostanában azt vettem észre az idióta t71 akció miatt hogy azt a tankot nem felderíteni használják, vagy jelentéktelen célpontokat derítenek vele, meert az illető nem akar meghalni. Ti is terelgessétek az ilyen marharépákat csatákban és mondjátok meg hogy én t110e3-al nem fogok rálőni meg artyval sem a superpershingre meg a 9es medre egy 850 es ágyúval, mert 3 naponta töltök. pl prohorovkán középen cirkáltak tegnap többször, és gyakorlatilag mindenki arra volt kíváncsi hogy mi áll velünk szemben a jobb oldali erdős részen...de a 2 srác nem ment, mert akkor kilövik...(ugye aki nem tud spotolni azt tényleg ki is. én se tudok, nem is játszok vele)

12 éve 6 hónapja #1198 Írta: Thomas09
Megválaszolva: Thomas09
köszönöm a válaszokat a Tigris I témában.
igyekszem úgy játszani vele ahogy írtátok
Hoss02 szerintem még foglak zaklatni ha nem baj

12 éve 6 hónapja #1199 Írta: Hoss02
Megválaszolva: Hoss02
akkor rohanj előre mint a többi és halj meg 2 lövés után és nem camper noob vagyok csak jő ha tudod 22 ezer csatá után láttam már egy két dolgot elhiszed?

12 éve 6 hónapja #1200 Írta: Hoss02
Megválaszolva: Hoss02
ha az e100 valaki megtanulsz játszani nem lesz gondja a többi tankal semm:)

12 éve 6 hónapja #1201 Írta: Lelketlen
Megválaszolva: Lelketlen
Kijavitalak ! Aki megtanul némettel játszani ,annak a többi nemzettel gyerekjáték lesz !
Mert két fajta játékos létezik :
Aki ha szenvedve is, de a méltatlanul gyenge erőt képviselő német harcijárművekklel játszik.
A másik player a többség .A könnyű utat válsztja hogy lehessen arcoskodni a statisztikára,na ők a mindenki más....kb 98% ! Ez egy jo kis játék (lenne) ha nem a keleti blokkba készitették volna.

12 éve 6 hónapja - 12 éve 6 hónapja #1202 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Egy kis szösszenet a tigris témához:

Csak t7-es csatákban használom első vonalbeli tankként. A nagyobb t7-es tankok simán átlövik így is. Jól forgatva, és előre-hátra tolatgatva néha képes pattintani egy IS lövedékét, (volt, hogy zsinórban 3x sikerült) de erre csak akkor építek, ha nagyon muszáj. T8 csatákban, és fölötte inkább a TD harcmodor javasolt. Emiatt mindig van rajta nálam periszkóp. Ha sok az arty, akkor megyek vele városba harcolni, lehetőleg oda, ahol van még 2 nehéz tank a környéken. Gyorsabban céloz, mint egy IS, vagy egy t29, ezért ha jól csinálod, lövés után legalább a gyenge részeket vissza lehet húzni a fedezékbe, mire az ellen ellövi magát. A ferdén, 45-50fokban beforgatott, kilógó frontlemez t7-ig elég sok lövedéket pattint. Ha jól helyezkedsz, és nem csőgázzal mész ki a fedezék mögül, hanem mondjuk a testet nem forgatva, és egyesbe téve a tankot, akkor sokkal kevésbé ugrik szét a célkereszt, és majd egy másodperccel hamarabb tudsz lőni. Ez akkor gáz csak, ha az ellen már bemérte a fedezékedet. Mondjuk akkor amúgy sincs értelme kimenni. Ezt még én is most gyakorlom be, viszont ruszki gépeknél, ahol 3,4 sec a célzási idő, nagyon sokat segít. IS-el másfél-két másodperc múlva már lehet lőni.

Voltak vele jó köreim, az ace tanker is meglett az első 30 csata alatt (free xp-ből vettem a top ágyút), de az az igazság, hogy elég felemás képet keltett bennem. Pontos, nagy átütésű ágyú, jó dpm, még a páncélzat sem lenne teljesen reménytelen, de bűnlassú a gép. Ha a tigris mondjuk tudna 40-el menni, és kicsit jobban gyorsulna, iszonyat jó gép lenne. Lehetne vele amolyan kevésbé pörgős med tankként menni, mint ahogy a kv1s-el lehet. Így viszont kicsit unalmasabb vele a játék. Összeségében a tigris 2-t kifejleszteni korántsem volt olyan nyögvenyelős, mint mondjuk az elc-amx-t, vagy a t71-et.

Szerk.1: Lelketlen: Nem gyengék a német gépek, csak a tigristől fölfelé idegesítően lassúak. A med ág elég jó szerintem. Nekik vannak a legpontosabb, és 7-től fölfelé közel a legnagyobb átütésű ágyúik.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: necsab

12 éve 6 hónapja - 12 éve 6 hónapja #1203 Írta: Wrathe
Megválaszolva: Wrathe

Kijavitalak ! Aki megtanul némettel játszani ,annak a többi nemzettel gyerekjáték lesz !
Mert két fajta játékos létezik :
Aki ha szenvedve is, de a méltatlanul gyenge erőt képviselő német harcijárművekklel játszik.
A másik player a többség .A könnyű utat válsztja hogy lehessen arcoskodni a statisztikára,na ők a mindenki más....kb 98% ! Ez egy jo kis játék (lenne) ha nem a keleti blokkba készitették volna.

Hát azért ez sincs így, mert személytől függ. Mint már egyszer leírtam a német TD ággal kezdtem majd onnan mentem át a ruszki nehéz ágra. Ott sincs kolbászból a kerítés. A páncélod gyenge és a döntött páncél csak akkor segít ha az ellenfél kapkodott lövést adott le, mert normálisan vagy gyenge pontot vagy a merőlegesebb részt fogja lőni. Az ágyúról nem is beszélve, mikor az ISel kimész becélzod a tigrist az akkora célkeresztel mint maga a tank, de Ivánból a hét mesterlövész jön elő, mert a tank elején eltalálja az egyetlen egy részt ami képes felfogni azt a 175 penet, esetleg a kedvencem mikor átlősz a tank alatt.

De megtanultam a kevés pen miatt gyengepontokat keresni, megtanultam hogy a szar páncél miatt a legjobb ha esélyt sem hagyok, hogy meglőjjenek. Azután visszaülve a német gépekbe már sokkal jobban ment velük, mert a gyengepontok lövése igencsak könnyebb a 203 pen 0,34 pontosággal mint a 175 pen 0,42 pontossággal. Már az is sokat elárul, hogy ISel 288 csata kellett, hogy kiszenvedjem a következő tankot. Tigrissel ez ment 133 csata alatt.

12 éve 6 hónapja #1206 Írta: SamRE
Megválaszolva: SamRE
Az E-75-öt pedig indítani lehetne a legjobb T9 heavy versenyen.

12 éve 6 hónapja #1212 Írta: dozer00
Hoss02, nem mondom meg ki hogy játsszon . De ha én szakaszba másodmagammal előremegyek törni az utat. És meglátok valaki aki szintén hasonló kaliberű tankkal hátul végignézi hogy mi ott próbálkozok, és nem jön oda segíteni, mert ő háttérből szeret játszani, annak a lelkét is kitaposnám.Nem érdekel hogy játék....
Jó valaki egy tankkal > érjen már el legalább egy 1.0 /1,2+ kill /csata arányt... Látszódjon rajta a tank jellegétől függően , hogy arra használja amire van, e100 pl védő medál hegyek acélfalak ilyenek. 750-es ágyúval ne legyen már valakinek avval a tankkal 1000+- átlag dmg kérem szépen. 3 lövés... nehogy már ne tudjon leadni.Ez nem státusz szimbólum meg ilyen baromságokról szól, mért szivatnám magam olyan tankkal ami nem jó. Nem kötelező sz*** tankkal játszani. VAlakiknek az tetszik, menjen vele, de ha nem képes hozni vele a dolgokat, fogadja már el hogy lebas*zák. Ez olyan mint ha valaki direkt gyenge minőségű szerszámmal dolgozik, mert hogy ő elkötelezett a márka mellett, de naponta a fele idő a szerszám /gép javítására megy el. Ne csessze le a főnöke? nem biztos hogy életszerű példa, de azért van benne párhuzam nem? Legyen büszke mindenki hogy német ággal megy neki, én meg kiröhöglek, mert egy amerikaival meg 2x jobb is lehetnél kész. Menj el fele pénzért dolgozni, miközben más elmegy ugyan azt melózni dupla annyiért, ugyan annyi erőfeszítéssel. Azért nem jár taps.....
Hátul állva sebezz e100-al min 2-3 ezer átlagokat, akkor meg van bocsátva, azalatt noob camper és kész. Nem is érdekel hogy milyen jellegű játékkal ér többet az a tank, de egyértelműen látszik ha hátul sem tud sebezni elöl se, akkor az olyan gép. Életben tuti állat lenne, itt a játékban éppen szarul van belőve és nem tud kiemelkedni. Én bármely tankrol amivel játszottam megmondom hogy jo/rossz, más csak védi mert neki csak az van. Is7 best of tank volt annó, most mi? ebben a patchban megint egész jól lőhető a páncél, előzőben meg nehezebb volt. Így megy ez, de akkor sem fogom várni top tankkal hogy más törje az utat. Egyedül én sem megyek meghalni, de én már nagyon rég nem is játszok egyedül csak szakaszban....

12 éve 6 hónapja #1213 Írta: necsab
Megválaszolva: necsab
Megnéztem a videót, eddig teljesen rosszul csináltam. :s Van mit gyakorolni. Köszi!

12 éve 6 hónapja #1221 Írta: Lelketlen
Megválaszolva: Lelketlen
Hm nem értem amit irtál mire akartál rámutatni. IS nagyon szép hasonlat egy tigerrel,van valami ami jobb a németen, mondjuk a sebzése, a páncélzata a sebessége?,nincs a pen. meg nem számit mert minden kis segg aki azt hiszi hogy tud játszani valami kapitalista országba született ,és nem számit mennyit költ apu bankkártyájárol arany lőszerre. Vagy a német TD ág amiről át mentél? torony nélküli hegyomlás az összes gyenge ráadásul nem döntött páncéllal.A retteget vadásztigris itt kergetett kiscica.unfer a forgotorony velük szembe a hitvány átlag /max sebzésről nem is beszélve.
Ugy látom nem is lesz addig változás amég egy jo kis konkurens game ki nem lesz adva válaszul.Mert csak a pénz befizetés számit fehérorsz barátainknál,ez pedig csak ugy lehetséges ha kiszolgáljuk a nép akaratát.

12 éve 6 hónapja - 12 éve 6 hónapja #1222 Írta: dozer00
Mi az összefüggés abban hogy pénzorientált a wot, meg a teljesítménye az embernek? az átlag sebzés tankokra lebontva nem vicc, azért ha egy batár ágyúval valaki olyat sebez hogy OMG. (gyk. 0).... szinte semmi az baromira odateszi magát :D pl e100 lőjjön már 2000,2500 körül átlagban, vagy semmit nem ér....

12 éve 6 hónapja - 12 éve 6 hónapja #1223 Írta: s2firestar
Megválaszolva: s2firestar
Márpedig én eléggé megértem Wrathe álláspontját. A németeknél igencsak felsőbbrendű a pontosság, és kövezzetek meg, de a legdurvább sikereimet német TD-kkel arattam, pont azért, mert a fél pályáról fel tudom velük gyújtani az ellenfelet). De volt már olyan is, hogy csak a csöve lógott ki (Sand Rivers map, bal felső hegy tetején álltam) a szerencsétlen delikvensnek a dűne mögül, és criticalt lőttem bele. Minek utána a csapattársaim bedarálták, amíg ő szenvedett a javítással. Ezt más nemzetiségű TD-vel meg sem mertem volna próbálni.

Bárki aki megnézi az adatlapomat mondjuk noobmeteren, láthatja hogy milyen tankjaim vannak :) aki meg lusta, annak mondom, hogy német TD és orosz Heavy (meg néhány egyéb nyalánkság).

(Edit: Meg aztán próbáltál már belenézni egy JgPzE100 csövébe?)

Aki pedig rossz játékos, az gold ammoval is rossz játékos lesz... aki meg jó, annál csak az a kérdés, hogy mennyire aláz meg, ha van goldja :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dozer00

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 21 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 10 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.