Jelenleg 101 vendég és nincs Tag online
Ha az artyt nem módosítják egy időn belül, elég sok játékost el fognak veszíteni, mert a játékosok felének (fizetőképesek), tele van a töke az artykkal. Csak idő kéréde amikor azt mondja hogy meguntam, elég volt.
Mivel az arty már elég régóta problémát jelent a láthatatlanul kiosztott nagy, illetve splash sebzésével, aki emiatt itt akarta hagyni a játékot az, már úgy gondolom megtette. Bár elismerték, hogy hozzá kell nyúlni az artykhoz, de ahogy azt már ismerhetjük, a WG malmai k. lassan őrölnek. Mindig benyögik majd, hogy igen tudnak róla és dolgoznak a kérdésen, aztán meg nem történik semmi. Aztán elmegy emiatt mondjuk 10-20k játékos? Ugyanennyi új jön helyette. Legalábbis szerintem. És ők is fizetni fognak. Mert előbb-utóbb mindenki költeni fog a játékra. ki többet, ki kevesebbet.
miből gondolod hogy fizetni fognak? ez egy ingyenes játék, csak az fizet aki komolyan foglalkozik a játékkal vagy aki azok az észlények közé tartoznak akik azt hiszik hogy ez egy pay for win játék
Esetleg azért, hogy gyorsabban haladjanak? Legalábbis én ezért szoktam prémiumfiókot venni, és nem azért, mert azt gondolnám, hogy ezzel több győztes csatám lesz és epic statom!
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Idézet Jackal_hun válaszára:
"Te meg egy dolgot felejtettél el a jó/rossz viszonylatban:
- jelenleg nem éri meg jónak lenni, mert egyből megkapod az XVM fókuszt"
(ez nem artyföggő, ez az RNG következménye a kettőt ne mossátok össze, ráadásul, ha ez így van (márpedig így van) akkor ugyanez a jelenség magasabb szinten is érvényesül, vagyis a zöld és lila esetén, lőhetsz lilán zöldet is az RNG neki fog kedvezni pedig a zöld jó játékosnak mondható, de a gondolatmenetet követve a lila legközelebb a zöldeket is kitiltaná a játékból)
"- ha befosol, sem fogsz vesztes csatában a neked megfelelő mennyiségű XP-t kapni, ha kikapsz, vagyis a győzelem a fontos, nem a jó játék"
(nagyon jól tudom, egyre többet veszem észre, hogy TD-vel nem tudok oldalról átlőni egy lightot vagy SPG-t mert lepattanok, ez bizony benne van, felhúzom a szemöldököm és tovább lépek)
"- ez itt tartja a rossz játékosokat, mert nem értik a rendszer működését és nem érzik, hogy az ő gyengeségük kozmetikázására vannak ezek a beépített mechanizmusok kitalálva"
(itt tartja és nagyon is jól teszi, mert máris nem lenne olyan jó a játék, ha nem lennének, ugyanis a jelenlegi 10 millió játékosból hirtelen eltűnne 8 millió, és várhatunk negyed órákat egy egy meccsre esetlegesen a fizetőképesség is megcsapanna, és máris ott tartunk, hogy a játékba opciókat kell betenni a nyereség megtartása érdekében, ami meg a maradék 2 millió játékos egy részét is ellehetetlenítené.)
"Én megtisztelésnek érezném, ha Roger Federerrel teniszezhetnék, vagy Messivel focizhatnék, na bumm és ha lever? De ha jó voltam, kapjak érte megfelelő jutalmat/XP-t/kreditet/akármit"
(ez nagyon nem gondoltad végig, ahogyan Messi vagy Feder számára te is csak egy kis (bocsi hogy így írom) lúzer vagy tankosba átültetve tomato vagy ők ugyanúgy nem állnak le veled pacsizni, mint most te teszed ezt a náladnál gyengébbekkel. Kicsit ironikus hiszen ahogy a tomato szívesen játszik ellened mert kihívás vagy, te már nem vele, és ugyanez igaz feléd is, szívesen játszanál jobbakkal de a jobbak nem akarnak veled.)
"Ezt nem venné be a játékosok gyomrának 90%-a. A WG nem hülye, nem fogja lecserélni a mostani rendszert, maximum bevezet egy másikat mellé."
(ez a jövő zenéje kár találgatni)
mmit varsz amikor 1000 meterrol kattintgatsz? kb semmi extrat nem csinalsz, azert ne varj mar xp-t
Főleg, hogy egyébként nem csak a sebzés járul hozzá a win-hez, hanem a spot, a spot általi sebzés, a foglalás a védés talán még a modul sebzés is, a győzelem utáni szorzó. Ha csak a sebzés számítana, nem lenne értelme TD-n kívül mással tolni. Pláne nem lighttal, mert bár van egy kettő amivel igen lehet top 1 sebzést osztani de nagy általánosságban nem erről szól.
Figyelem: Spoiler!
Ha az artyt nem módosítják egy időn belül, elég sok játékost el fognak veszíteni, mert a játékosok felének (fizetőképesek), tele van a töke az artykkal. Csak idő kéréde amikor azt mondja hogy meguntam, elég volt.
Mivel az arty már elég régóta problémát jelent a láthatatlanul kiosztott nagy, illetve splash sebzésével, aki emiatt itt akarta hagyni a játékot az, már úgy gondolom megtette. Bár elismerték, hogy hozzá kell nyúlni az artykhoz, de ahogy azt már ismerhetjük, a WG malmai k. lassan őrölnek. Mindig benyögik majd, hogy igen tudnak róla és dolgoznak a kérdésen, aztán meg nem történik semmi. Aztán elmegy emiatt mondjuk 10-20k játékos? Ugyanennyi új jön helyette. Legalábbis szerintem. És ők is fizetni fognak. Mert előbb-utóbb mindenki költeni fog a játékra. ki többet, ki kevesebbet.
miből gondolod hogy fizetni fognak? ez egy ingyenes játék, csak az fizet aki komolyan foglalkozik a játékkal vagy aki azok az észlények közé tartoznak akik azt hiszik hogy ez egy pay for win játék
Esetleg azért, hogy gyorsabban haladjanak? Legalábbis én ezért szoktam prémiumfiókot venni, és nem azért, mert azt gondolnám, hogy ezzel több győztes csatám lesz és epic statom!
akkor rád gondolom az első állítás igaz, szerintem rengeteg olyan játékos van aki tökéletesen elvan prémium cuccok nélkül is, persze lesz aki fizet de ez az "előbb-utóbb mindenki költeni fog" egy kicsit túlzás
mmit varsz amikor 1000 meterrol kattintgatsz? kb semmi extrat nem csinalsz, azert ne varj mar xp-t
Főleg, hogy egyébként nem csak a sebzés járul hozzá a win-hez, hanem a spot, a spot általi sebzés, a foglalás a védés talán még a modul sebzés is, a győzelem utáni szorzó. Ha csak a sebzés számítana, nem lenne értelme TD-n kívül mással tolni. Pláne nem lighttal, mert bár van egy kettő amivel igen lehet top 1 sebzést osztani de nagy általánosságban nem erről szól.
Na ebből is látszik, hogy nem ismered a jelenlegi metát, hogy ezt ide írtad. Jelenleg a legtöbb sebzéspotenciál a medekben van. De nem kezdem el magyarázni, miért, nekem az jó ha te azt gondolod, hogy a TD-ben:D
Na ebből is látszik, hogy nem ismered a jelenlegi metát, hogy ezt ide írtad. Jelenleg a legtöbb sebzéspotenciál a medekben van. De nem kezdem el magyarázni, miért, nekem az jó ha te azt gondolod, hogy a TD-ben:D
Ugrálunk a témák között, egyszer az a baj hogy kispista gagyi tomato játékos mit tud elérni, és lássuk be egy artíval vagy TDvel egyszerűbb nagy sebzést elérni, hiszen jó esetben mozogni sem kell csak katt és jó pozíció (még a penek esetében is jobb a helyzet, hiszen a nagyobb pennel kevésbé kell figyelni a weak pontokat), míg a meddel játszani is kell és csak a jobbak tolnak le vele nagyobb sebzést.
De akkor végre el kell dönteni miről is beszélünk, általában a tankokról? vagy a tomato playerekről? Míg ezt nem döntöd el, addig nehezen tudok neked megfelelő választ adni, mert aki akar és szeret kötekedni az fog is, és mindig talál fogást csak megfelleően kell a szavakat rendezni.
Edit: Az előző válaszodra meg nem is reagálnék, mert abból is látszik, hogy a saját énképed az első, innentől ezt el kell fogadni mások felé is. (röviden tömören, megszoksz vagy megszöksz)
Edit2: Egyébként vissza is térhetünk lassan az artykhoz, elvileg eredetileg
az lenne a topic témája
Én nem védem a lilákat és nem szidom az arty játékosokat. Tisztelem a jó játékosokat és nem nézem le a gyengébbeket.
Te arty párti vagy ez rendben is van, mindenki azzal játszik amivel akar és úgy ahogy akar.
Az sem baj, hogy nem játszol jól az artykkal csak az a baj szerintem, hogy nem akarod belátni, hogy nagyon sokaknak igazuk van, amikor az arty-t negativ kritikával illetik.
Ez így pont nem igaz. Pont hogy a medekben és gyors tankokban van a sebzéspotenciál. Hiába lő a td-arty nagyot. Egy meddel arrébb mozogsz mindig oda ahol a sebzés van, és ha gáz van, elmész, és túléled. Egy td-vel meg bőven meg van az esélye annak hogy lemaradsz a csatáról, artyval szintúgy. (ráadásul városi pályán sok mindent nem tudnka magukkal kezdeni. Ellenben a medek bárhol elvannak.
Ez így pont nem igaz. Pont hogy a medekben és gyors tankokban van a sebzéspotenciál. Hiába lő a td-arty nagyot. Egy meddel arrébb mozogsz mindig oda ahol a sebzés van, és ha gáz van, elmész, és túléled. Egy td-vel meg bőven meg van az esélye annak hogy lemaradsz a csatáról, artyval szintúgy. (ráadásul városi pályán sok mindent nem tudnka magukkal kezdeni. Ellenben a medek bárhol elvannak.
És akkor újra az elején vagyunk, annyi különbséggel hogy homlokegyenest az ellenkezőjét mondod annak amit eddig. Eddig az volt a baj, hogy az artyval a legbutább is egy lövésből öl meg 40-nél is most meg, hogy mégse (persze ez úgy általában az ellenzők mondják).
Végképp elvesztettem a fonalat akkor most mi is a gond velük, ha ennyi hátrányuk van?
És akkor újra az elején vagyunk, annyi különbséggel hogy homlokegyenest az ellenkezőjét mondod annak amit eddig. Eddig az volt a baj, hogy az artyval a legbutább is egy lövésből öl meg 40-nél is most meg, hogy mégse (persze ez úgy általában az ellenzők mondják).
Végképp elvesztettem a fonalat akkor most mi is a gond velük, ha ennyi hátrányuk van?
Azt ugye vágod, hogy a meddel fel is kell ismerni azt, hogy honnan tudsz egyszerre több tankot lőni, mikor kell visszábbmenni, mert sokan vannak stb?
bokorba all a BC arty megjelenik t92 arty, BC arty szukul t92 fordul bc arty lo melle, t92 lo .... t92 nem celzott BC celzott...
vajon melyik arty nyert, snapshoter pontatlan szar vagy 2. legpontosabb es legjobb celzasi idovel rendelkezo arty?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...