Jelenleg 101 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 11 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 13 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 13 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Arty - Kell vagy sem?

10 éve 1 hónapja #142244 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421

Ha az artyt nem módosítják egy időn belül, elég sok játékost el fognak veszíteni, mert a játékosok felének (fizetőképesek), tele van a töke az artykkal. Csak idő kéréde amikor azt mondja hogy meguntam, elég volt.

Mivel az arty már elég régóta problémát jelent a láthatatlanul kiosztott nagy, illetve splash sebzésével, aki emiatt itt akarta hagyni a játékot az, már úgy gondolom megtette. Bár elismerték, hogy hozzá kell nyúlni az artykhoz, de ahogy azt már ismerhetjük, a WG malmai k. lassan őrölnek. Mindig benyögik majd, hogy igen tudnak róla és dolgoznak a kérdésen, aztán meg nem történik semmi. Aztán elmegy emiatt mondjuk 10-20k játékos? Ugyanennyi új jön helyette. Legalábbis szerintem. És ők is fizetni fognak. Mert előbb-utóbb mindenki költeni fog a játékra. ki többet, ki kevesebbet.

miből gondolod hogy fizetni fognak? ez egy ingyenes játék, csak az fizet aki komolyan foglalkozik a játékkal vagy aki azok az észlények közé tartoznak akik azt hiszik hogy ez egy pay for win játék

Esetleg azért, hogy gyorsabban haladjanak? Legalábbis én ezért szoktam prémiumfiókot venni, és nem azért, mert azt gondolnám, hogy ezzel több győztes csatám lesz és epic statom!

akkor rád gondolom az első állítás igaz, szerintem rengeteg olyan játékos van aki tökéletesen elvan prémium cuccok nélkül is, persze lesz aki fizet de ez az "előbb-utóbb mindenki költeni fog" egy kicsit túlzás :P

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #142247 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Idézet Jackal_hun válaszára:

"Te meg egy dolgot felejtettél el a jó/rossz viszonylatban:
- jelenleg nem éri meg jónak lenni, mert egyből megkapod az XVM fókuszt"
(ez nem artyföggő, ez az RNG következménye a kettőt ne mossátok össze, ráadásul, ha ez így van (márpedig így van) akkor ugyanez a jelenség magasabb szinten is érvényesül, vagyis a zöld és lila esetén, lőhetsz lilán zöldet is az RNG neki fog kedvezni pedig a zöld jó játékosnak mondható, de a gondolatmenetet követve a lila legközelebb a zöldeket is kitiltaná a játékból)

Szerintem te nem akarod megérteni a lényeget abból, amit írtam. Nekem semmi bajom azzal, hogy egy uncium nem érez engem jó játékosnak MERT EZ AZ IGAZSÁG, de én már eljutottam arra a szintre, hogy ezt elfogadjam és ez így is van jól. Érdekes módon az én irányomban egy gyenge játékos erre nem képes, hanem anyázik.

"- ha befosol, sem fogsz vesztes csatában a neked megfelelő mennyiségű XP-t kapni, ha kikapsz, vagyis a győzelem a fontos, nem a jó játék"
(nagyon jól tudom, egyre többet veszem észre, hogy TD-vel nem tudok oldalról átlőni egy lightot vagy SPG-t mert lepattanok, ez bizony benne van, felhúzom a szemöldököm és tovább lépek)

Nah ez most hogy jön ide? Ha nem bírod átlőni a lightot TD-vel akkor béna vagy, vagy tracket lőttél. Ennek egyébként az én világon semmi köze ahhoz írtam, hogy nincs megfelelően jutalmazva a jó játék. Direkt EZÉRT tettem be két eklatáns példát, hogy demonstráljam, de látom nem sikerült.

"- ez itt tartja a rossz játékosokat, mert nem értik a rendszer működését és nem érzik, hogy az ő gyengeségük kozmetikázására vannak ezek a beépített mechanizmusok kitalálva"
(itt tartja és nagyon is jól teszi, mert máris nem lenne olyan jó a játék, ha nem lennének, ugyanis a jelenlegi 10 millió játékosból hirtelen eltűnne 8 millió, és várhatunk negyed órákat egy egy meccsre esetlegesen a fizetőképesség is megcsapanna, és máris ott tartunk, hogy a játékba opciókat kell betenni a nyereség megtartása érdekében, ami meg a maradék 2 millió játékos egy részét is ellehetetlenítené.)

Megint elbeszélsz mellettem. Azt írtam, hogy azokat kell jutalmazni, akik jól játszanak, egy szóval sem mondtam hogy tűnjenek el, de az irreális hogy Csöpi a 10 éves kiccsávó lő egyet egy meccsen ami sebez de nyer a csapata akkor több XP-t kap, mint Menő Matyi aki 10-et lőtt a meccsen, ebből 8 sebzett és veszít.

"Én megtisztelésnek érezném, ha Roger Federerrel teniszezhetnék, vagy Messivel focizhatnék, na bumm és ha lever? De ha jó voltam, kapjak érte megfelelő jutalmat/XP-t/kreditet/akármit"
(ez nagyon nem gondoltad végig, ahogyan Messi vagy Feder számára te is csak egy kis (bocsi hogy így írom) lúzer vagy tankosba átültetve tomato vagy ők ugyanúgy nem állnak le veled pacsizni, mint most te teszed ezt a náladnál gyengébbekkel. Kicsit ironikus hiszen ahogy a tomato szívesen játszik ellened mert kihívás vagy, te már nem vele, és ugyanez igaz feléd is, szívesen játszanál jobbakkal de a jobbak nem akarnak veled.)

Már miért ne gondoltam volna végig? Én rengeteg világbajnokkal játszottam együtt vagy ellen (igaz nem a két fenti sportban), ott is voltak normálisak meg bunkók, de sosem éreztem azt, hogy mennyire szar volt hogy agyon vertek (vagy ne adj isten nyertem), mert a lényeg a színvonalon volt, hogy ez egy lehetőség jók ellen játszani. Az emberek 99%-a azonban nem tudja a gőgösségét és a nagyképűségét félre tenni annak tudatában hogy gyakorlatilag 100% eséllyel a vesztes oldalra kerül, ezért sírni kezd, hogy őt elnyomják, mert nem akarja a saját - egyébként hamisan felállított - önképét és szobrát lerombolni, mert akkor kiderülne, milyen pocsék játékos. Helyette inkább jön a rinya, meg a kifogástenger.

Persze hogy tomato vagyok, de én ezt el tudom fogadni, mert meg van benne a fejlődéso szándék, na de hogy lehet normálisan fejlődni? Tomato tomatot ver, vagy unicum agyonveri a tomatot majd elmondja, hogy ezt meg ezt máshogy kéne csinálni. Nekem az utóbbi, az artyban gombot nyomkodó hülyegyerek tömegnek, meg az előbbi, mert akkor lehet mesélni a kocsmában, hogy hő kinyírtam egy lövésből, hú de ügyes vagyok, ez milyen jót tesz az önképemnek. Csak éppen a fejlődés konkrétan 0 azaz NULLA százalék lesz. Ez igaz azokra is, akik T18-al Tier 2 ben 40.000 meccset lejátszva terrorizálják a szerencsétleneket, ilyen kamu indokokat puffogtatva hogy: de én ezt élvezem, meg én nem veszem komolyna, meg van családom és hasonlók.

"Ezt nem venné be a játékosok gyomrának 90%-a. A WG nem hülye, nem fogja lecserélni a mostani rendszert, maximum bevezet egy másikat mellé."
(ez a jövő zenéje kár találgatni)

Az emberk 90%-ának a gyomra nem venné be, mert rosszul vannak szocializálva és nem képesek elválasztani a fontosak a lényegtelentől. "Nem az a lényeg, hogy hova jutsz el, hanem hogy milyen eredményt jársz be". Ha az út jó, akkor előbb utóbb az eredmény is jön és ez az élet minden területére igaz. Csak hát ehhez kell akaraterő, csomó munka és szenvedés. Na ezeket akarják az emberek megúszni, mert mindenki nagyon gyorsan menő és sikeres akar mindenben lenni.

Ezt az érzést adja meg nekik a WG, befektetett munka nélkül.

10 éve 1 hónapja #142248 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

mmit varsz amikor 1000 meterrol kattintgatsz? kb semmi extrat nem csinalsz, azert ne varj mar xp-t

Főleg, hogy egyébként nem csak a sebzés járul hozzá a win-hez, hanem a spot, a spot általi sebzés, a foglalás a védés talán még a modul sebzés is, a győzelem utáni szorzó. Ha csak a sebzés számítana, nem lenne értelme TD-n kívül mással tolni. Pláne nem lighttal, mert bár van egy kettő amivel igen lehet top 1 sebzést osztani de nagy általánosságban nem erről szól.

Na ebből is látszik, hogy nem ismered a jelenlegi metát, hogy ezt ide írtad. Jelenleg a legtöbb sebzéspotenciál a medekben van. De nem kezdem el magyarázni, miért, nekem az jó ha te azt gondolod, hogy a TD-ben:D

10 éve 1 hónapja #142249 Írta: zozo1982
Megválaszolva: zozo1982

Figyelem: Spoiler!

akkor rád gondolom az első állítás igaz, szerintem rengeteg olyan játékos van aki tökéletesen elvan prémium cuccok nélkül is, persze lesz aki fizet de ez az "előbb-utóbb mindenki költeni fog" egy kicsit túlzás :P

Nem foglalkozom komolyan a játékkal, mert ahhoz a szinthez nincsen meg a tehetségem. A "mindenki" valóban egy kissé túlzó volt. Helyette a "játékosok jelentős része" jobban passzol. Illetve, hogy rendszeresen vagy olykor-olykor.

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #142253 Írta: fridok
Megválaszolva: fridok

mmit varsz amikor 1000 meterrol kattintgatsz? kb semmi extrat nem csinalsz, azert ne varj mar xp-t

Főleg, hogy egyébként nem csak a sebzés járul hozzá a win-hez, hanem a spot, a spot általi sebzés, a foglalás a védés talán még a modul sebzés is, a győzelem utáni szorzó. Ha csak a sebzés számítana, nem lenne értelme TD-n kívül mással tolni. Pláne nem lighttal, mert bár van egy kettő amivel igen lehet top 1 sebzést osztani de nagy általánosságban nem erről szól.

Na ebből is látszik, hogy nem ismered a jelenlegi metát, hogy ezt ide írtad. Jelenleg a legtöbb sebzéspotenciál a medekben van. De nem kezdem el magyarázni, miért, nekem az jó ha te azt gondolod, hogy a TD-ben:D

Ugrálunk a témák között, egyszer az a baj hogy kispista gagyi tomato játékos mit tud elérni, és lássuk be egy artíval vagy TDvel egyszerűbb nagy sebzést elérni, hiszen jó esetben mozogni sem kell csak katt és jó pozíció (még a penek esetében is jobb a helyzet, hiszen a nagyobb pennel kevésbé kell figyelni a weak pontokat), míg a meddel játszani is kell és csak a jobbak tolnak le vele nagyobb sebzést.
De akkor végre el kell dönteni miről is beszélünk, általában a tankokról? vagy a tomato playerekről? Míg ezt nem döntöd el, addig nehezen tudok neked megfelelő választ adni, mert aki akar és szeret kötekedni az fog is, és mindig talál fogást csak megfelleően kell a szavakat rendezni.

Edit: Az előző válaszodra meg nem is reagálnék, mert abból is látszik, hogy a saját énképed az első, innentől ezt el kell fogadni mások felé is. (röviden tömören, megszoksz vagy megszöksz)

Edit2: Egyébként vissza is térhetünk lassan az artykhoz, elvileg eredetileg az lenne a topic témája :D

10 éve 1 hónapja #142263 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

Ugrálunk a témák között, egyszer az a baj hogy kispista gagyi tomato játékos mit tud elérni, és lássuk be egy artíval vagy TDvel egyszerűbb nagy sebzést elérni, hiszen jó esetben mozogni sem kell csak katt és jó pozíció (még a penek esetében is jobb a helyzet, hiszen a nagyobb pennel kevésbé kell figyelni a weak pontokat), míg a meddel játszani is kell és csak a jobbak tolnak le vele nagyobb sebzést.
De akkor végre el kell dönteni miről is beszélünk, általában a tankokról? vagy a tomato playerekről? Míg ezt nem döntöd el, addig nehezen tudok neked megfelelő választ adni, mert aki akar és szeret kötekedni az fog is, és mindig talál fogást csak megfelleően kell a szavakat rendezni.

Edit: Az előző válaszodra meg nem is reagálnék, mert abból is látszik, hogy a saját énképed az első, innentől ezt el kell fogadni mások felé is. (röviden tömören, megszoksz vagy megszöksz)

Edit2: Egyébként vissza is térhetünk lassan az artykhoz, elvileg eredetileg
az lenne a topic témája :D

Ez így pont nem igaz. Pont hogy a medekben és gyors tankokban van a sebzéspotenciál. Hiába lő a td-arty nagyot. Egy meddel arrébb mozogsz mindig oda ahol a sebzés van, és ha gáz van, elmész, és túléled. Egy td-vel meg bőven meg van az esélye annak hogy lemaradsz a csatáról, artyval szintúgy. (ráadásul városi pályán sok mindent nem tudnka magukkal kezdeni. Ellenben a medek bárhol elvannak.

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #142265 Írta: fridok
Ez így pont nem igaz. Pont hogy a medekben és gyors tankokban van a sebzéspotenciál. Hiába lő a td-arty nagyot. Egy meddel arrébb mozogsz mindig oda ahol a sebzés van, és ha gáz van, elmész, és túléled. Egy td-vel meg bőven meg van az esélye annak hogy lemaradsz a csatáról, artyval szintúgy. (ráadásul városi pályán sok mindent nem tudnka magukkal kezdeni. Ellenben a medek bárhol elvannak.[/quote]

És akkor újra az elején vagyunk, annyi különbséggel hogy homlokegyenest az ellenkezőjét mondod annak amit eddig. Eddig az volt a baj, hogy az artyval a legbutább is egy lövésből öl meg 40-nél is most meg, hogy mégse (persze ez úgy általában az ellenzők mondják).
Végképp elvesztettem a fonalat akkor most mi is a gond velük, ha ennyi hátrányuk van?

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #142266 Írta: kroki014
Megválaszolva: kroki014

Én nem védem a lilákat és nem szidom az arty játékosokat. Tisztelem a jó játékosokat és nem nézem le a gyengébbeket.

Te arty párti vagy ez rendben is van, mindenki azzal játszik amivel akar és úgy ahogy akar.
Az sem baj, hogy nem játszol jól az artykkal csak az a baj szerintem, hogy nem akarod belátni, hogy nagyon sokaknak igazuk van, amikor az arty-t negativ kritikával illetik.

Minden érmének két oldala van, és mind a két oldalnak el kell ismernie a másik oldal létezését, akár fej akár írás :cheer:

Punktum, tessék befejezni!

Épp elégszer beszéltétek meg :silly:

10 éve 1 hónapja #142271 Írta: imi321
Megválaszolva: imi321

Ez így pont nem igaz. Pont hogy a medekben és gyors tankokban van a sebzéspotenciál. Hiába lő a td-arty nagyot. Egy meddel arrébb mozogsz mindig oda ahol a sebzés van, és ha gáz van, elmész, és túléled. Egy td-vel meg bőven meg van az esélye annak hogy lemaradsz a csatáról, artyval szintúgy. (ráadásul városi pályán sok mindent nem tudnka magukkal kezdeni. Ellenben a medek bárhol elvannak.

És akkor újra az elején vagyunk, annyi különbséggel hogy homlokegyenest az ellenkezőjét mondod annak amit eddig. Eddig az volt a baj, hogy az artyval a legbutább is egy lövésből öl meg 40-nél is most meg, hogy mégse (persze ez úgy általában az ellenzők mondják).
Végképp elvesztettem a fonalat akkor most mi is a gond velük, ha ennyi hátrányuk van?[/quote]

Azt ugye vágod, hogy a meddel fel is kell ismerni azt, hogy honnan tudsz egyszerre több tankot lőni, mikor kell visszábbmenni, mert sokan vannak stb?

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #142272 Írta: fridok

Végképp elvesztettem a fonalat akkor most mi is a gond velük, ha ennyi hátrányuk van?

Azt ugye vágod, hogy a meddel fel is kell ismerni azt, hogy honnan tudsz egyszerre több tankot lőni, mikor kell visszábbmenni, mert sokan vannak stb?[/quote]

Kár, hogy ezt nekem írod, hiszen egészen eddig azon lovagoltak sokan, hogy túl táp az arty és elrontja a játékot. Közben jött be a TD-s vonal, majd mikor ez ellen felhozok egy ellenpéldát hirtelen mindenki szerint a med a legjobb és az arty és td vacak. Hogy is van ez? Mégsem olyan táp az az arty? És mellé a TD? mégis csak erősebb a med? Miért is akkor ez a sok rinya? Miért is megy oldalakon keresztül ez, ha végül is kiderült, hogy nincs is gond?

Edit: Igazából nekem szerintem ez volt az utolsó hsz-em ehhez a kis megbeszéléshez (aki akar még valamit nyugodtan írja le mert szívesen elolvasom), nem igazán látom a továbbiakban is értelmét valaminek ami csak arról szól, hogy menjen a cry, de érdembeli lényege nincs, mert összegezve mindig lesznek elégedetlenkedők, és mindenkinek más esik kézre, olyan hogy megfeleljen a játék 100%ban mindenkinek pedig úgy sem lesz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: nemo510

10 éve 1 hónapja #142277 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

Azt ugye vágod, hogy a meddel fel is kell ismerni azt, hogy honnan tudsz egyszerre több tankot lőni, mikor kell visszábbmenni, mert sokan vannak stb?

Kár, hogy ezt nekem írod, hiszen egészen eddig azon lovagoltak sokan, hogy túl táp az arty és elrontja a játékot. Közben jött be a TD-s vonal, majd mikor ez ellen felhozok egy ellenpéldát hirtelen mindenki szerint a med a legjobb és az arty és td vacak. Hogy is van ez? Mégsem olyan táp az az arty? És mellé a TD? mégis csak erősebb a med? Miért is akkor ez a sok rinya? Miért is megy oldalakon keresztül ez, ha végül is kiderült, hogy nincs is gond?

Edit: Igazából nekem szerintem ez volt az utolsó hsz-em ehhez a kis megbeszéléshez (aki akar még valamit nyugodtan írja le mert szívesen elolvasom), nem igazán látom a továbbiakban is értelmét valaminek ami csak arról szól, hogy menjen a cry, de érdembeli lényege nincs, mert összegezve mindig lesznek elégedetlenkedők, és mindenkinek más esik kézre, olyan hogy megfeleljen a játék 100%ban mindenkinek pedig úgy sem lesz.[/quote]

Te is nehéz eset vagy. Én azt írtam, hogy egy jó játékos kezében egy med sokkal nagyobb fegyver mint egy arta. Artával a tomato is tud "úgy játszani" mint egy jobb játékos. Ellenben fordítva nem igaz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TAdo

10 éve 1 hónapja #142290 Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Artyhoz kell helyzetfelismerés??? Nem mert a hülye is csak a pálya szélére áll és 3 húzás közben kattint egyet.
TD-hez kell? Igen, mivel nincs teleszkóp nézeted.
Többi tankosztály? A legtöbb skillt igénylő tankok a heavy (Nem az E100 és az IS-7), med és light. Itt ha hülye vagy akkor az is maradsz.

Megnéztem volna, hogy egy med, heavy, lightal, mikor lesz top sebző.
Mellékletek:

10 éve 1 hónapja #142296 Írta: doom13
Megválaszolva: doom13
Drága fridok!
Te most vagy nem akarod, vagy nem tudod megérteni, hogy mi a probléma. Megpróbálom minél egyszerűbben vázolni. Adott 5 osztály (Light, Med, Heavy, TD, Arty), ezeken belül minden járműnek megvan a maga sebzéspotenciálja (az az érték, amit optimális játékkal elméletileg ki lehet hozni belőle). Sebzés eléréséhez (akármelyik osztály legyen is) szükség van 2 dologra, ez a skill (helyzetfelismerés, megfelelő felszerelések, megfelelő térképismeret,játékstílus, weakspotok ismerete, stb) és az RNG. A probléma itt az arányokkal van, ugyanis amíg a light, med, heavy és TD osztályok úgy néznek ki, hogy kb 80-85% skill és 15-20% RNG, addig az arty ennek pontosan a fordítottja, tehát annak nagyobb része az RNG, mintsem a skill. Mivel a készítők is beismerték, hogy az RNG a rossz játékosokat segíti, a 80% RNG 20% skill arány miatt ők is alkalmanként igen nagy sebzéseket képesek kiosztani. Ezzel van a baj, hogy adott egy osztály, amihez jobbára RNG kell, az meg a tomatoknak kedvez. Nem beszélve arról, hogy az artynak jelenleg nincs külön funkciója a csapaton belül (max lopja a killt). Egy csatán érezni, ha nincs light? Igen, mert nincs spot. Ha nincs med? Igen, mert lassab a játék, nincs annyi flankelés. Ha nincs heavy? Nincs ki menjen a dühöngőkbe. Ha nincs TD? Bizonyos területek védtelenek maradhatnak, illetve kevéssé áll fenn a campelés veszélye. És ha nincs arty? Mindenki örül (kivéve ha az adott embernek artyölős küldije van), mert nincs olyan, hogy kivág egy lövéssel, vagy ellenkezőleg, az orrod elől lopja ki a dmg-t. Ennyi.

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #142299 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0
bokorba all a BC arty megjelenik t92 arty, BC arty szukul t92 fordul bc arty lo melle, t92 lo .... t92 nem celzott BC celzott...

vajon melyik arty nyert, snapshoter pontatlan szar vagy 2. legpontosabb es legjobb celzasi idovel rendelkezo arty?

10 éve 1 hónapja #142302 Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8

bokorba all a BC arty megjelenik t92 arty, BC arty szukul t92 fordul bc arty lo melle, t92 lo .... t92 nem celzott BC celzott...

vajon melyik arty nyert, snapshoter pontatlan szar vagy 2. legpontosabb es legjobb celzasi idovel rendelkezo arty?

Az IS-7 :D (Természetesen a 92 megatonna a maga 47%-os teljesítményével)

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 8 órája 40 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 12 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.