Bocs, hogy belekotyogok de az FV304-est mindenképp fejleszd ki! A legszórakoztatóbb arty a játékban! (Legalábbis tier6-ig biztos, mert addig minden nemzet megvan) Pontos, gyorsan tölt, mozgékony.
És a battle assistant artillery mod-ot próbáld ki!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: papele0827
Ma elővettem az FV304-et. 2x egymás után lőttem be az is6 motorterét (750+ dmg), aztán ugyanazon a meccsen 465 hp-s rámrontó Bulldogot kb. az év snap shotjával csaptam ki.
Arty is balanced
Aztán kövi meccsen ~130 dmg ment a Nashorn-ba... jha
Ma elővettem az FV304-et. 2x egymás után lőttem be az is6 motorterét (750+ dmg), aztán ugyanazon a meccsen 465 hp-s rámrontó Bulldogot kb. az év snap shotjával csaptam ki.
Arty is balanced
Milyen a nerf óta? Nekem még azelőtt volt meg, akkor vicces volt, nem tudom, hogy megéri-e visszavenni.
Arty is balanced
Milyen a nerf óta? Nekem még azelőtt volt meg, akkor vicces volt, nem tudom, hogy megéri-e visszavenni.
Hát.. nekem nerf után lett meg
Nincs vele semmi bajom. Tudod, hogy mi a véleményem az artykról. Ennek ellenére ezzel szeretek játszani.
Ez az elemzés úgy készült, hogy csak a nerfelt változattal játszottam:
FV304 elemzés
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...