Talán a RU szerverre kellene regelned, és mindenki boldog lenne.

Nem szeretem a T57-et, 50B-vel játszom inkább, de azzal sem nagyon szoktam artyfocust kapni (lehet az xvm miatt), sőt a csatáim kb 20%-ában lő ki arty, pedig nem kempelek, inkább türelmetlenül megyek előre. Szerintem a wg dönti el mi sportszerűtlen és mi nem, az artyt úgy tudom engedik (még

)...

Az a baj, be kellene látni, hogy az elhalálozások 70%-a saját hülyeség/rossz döntés miatt következik be, a maradék 20% pedig egyéb körülmény miatt (gyenge csapat, arty stb.)... de nyilván könnyebb mást okolni, főleg egy gyenge játékost artyban , akinek adja az RNG (igen, engem is bosszant időnként), hogy egyensúly legyen az erőben. Próbálnék segíteni (meg szerintem rajtam kívül sok - nálam - jobb játékos is), elég sokat artyzom. Ha legközelebb mész 20 csatát - elég lenne szerintem 2-5 is - , ahol artyk kapnak ki, javaslom tedd fel őket ide és meglátjuk mi a dörgés. Én nem hiszem el, hogy mindben bemákol a bot arty, miközben te mindent jól csinálsz. A report szerintem gyerekes dolog főleg úgy, hogy a wg vagy nem tesz semmit, vagy jó esetben 24 órára kirakja a tagot. Ez ám a bosszú!
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...