Nekem most lesz meg a nagy löveg a T9-es britre. a GC még messze van. A BC 155 58 csalódás. Viszont meglett a nagy löveg az M53-ra, így már azért kicsit jobban adja.
212A-hoz kell még vagy 10k tp és rengeteg credit. Jövő év elejére meglesz az összes tízes arty.
A másik lehetőségem a conqueror GC lett volna, ott sem kevés a töltés idő, de cserébe a szórás 1,2m 100 méteren.
fél méter különbség van köztük pontosságban 100 méteren. Cserébe 3.8 méterrel nagyobb a GC splash-e. Mentem most a teszt szerven pár kört, volt azért 4 lövésből három killes csatám is. Majd több csata után (és nem teszt szerveres csapatokkal) tudom megmondani megérte-e kihúzni
Nekem most lesz meg a nagy löveg a T9-es britre. a GC még messze van. A BC 155 58 csalódás. Viszont meglett a nagy löveg az M53-ra, így már azért kicsit jobban adja.
212A-hoz kell még vagy 10k tp és rengeteg credit. Jövő év elejére meglesz az összes tízes arty.
Amint lesz rá cash visszaveszem a kilences britet, ott is csak ~90k free xp kell még.
Nekem mondjuk a két kilences közül is jobban feküdt a francia, pontosabb, gyorsabb, gyorsabban forog és van tornya, ami miatt a célkereszt szétesés is jóval kisebb. Jah és 5,5s alatt céloz a tízes, nem 8,8 alatt, ami lényeges különbség... Puha cuccokat istentelenül meg lehet vele búbolni. Kiélhetem a gofrivontatók elleni érzelmeim.
-gyenge szar tankban ültél (ilyen a chi ri, az amx-ek, leo és pantherek, )
-esetleg oldalba vert
- beadta a +RNG-t neki
De aki tudja h az arti hol van, és éppen látják őt, az eleve törekszik arra, hogy vagy ne tudjanak rá közvetlen találatot leadni az artik, vagy úgy fordítja a tankot, hogy lehetőleg frontból kapja az áldást.
Ennyi a trükk . az 1100 normális tankra azért túlzás. évente 1x belefér.
-gyenge szar tankban ültél (ilyen a chi ri, az amx-ek, leo és pantherek, )
-esetleg oldalba vert
- beadta a +RNG-t neki
De aki tudja h az arti hol van, és éppen látják őt, az eleve törekszik arra, hogy vagy ne tudjanak rá közvetlen találatot leadni az artik, vagy úgy fordítja a tankot, hogy lehetőleg frontból kapja az áldást.
Ennyi a trükk . az 1100 normális tankra azért túlzás. évente 1x belefér.
Aha mond az E-100-amnak akbe 1067-et vert 3 nappal ezelőtt. Wt PZ Iv-be 1246, RHM 1 lövés ma.
9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja#158685Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
az e100 a szerencse + RNG, a másik két felsorolt tank 1mmes papír, mit vársz? Az a 2 tank sima harckocsival RROval nagy kaliberrel is nagyokat kap. Nem kell neki arti aki lenerfeli.
az e100 a szerencse + RNG, a másik két felsorolt tank 1mmes papír, mit vársz? Az a 2 tank sima harckocsival RROval nagy kaliberrel is nagyokat kap. Nem kell neki arti aki lenerfeli.
Igen, azt tudom csak azt nem értem hogy akkor miért sír mindenki hogy a BC nem lő nagyokat. Hát belém kurvára képes nagyokat lőni.
évente 1x, a többi tank az nem meglepő. egy amerikai arty 1lövésből lövi az rhm és társait. Mostanában az arti amúgy pontosabb . (de inkább azt mondanám h a szórás csökkent, mert eddig is ugyan oda lőttem még is elfújta a szél)
Akkor ez karma. Én jó ideje elég kevés artyval találkozom és ha rám is szállnak, tíz lövésből hét mellé, egy csak láncol, egy okoz valami kis részleges sebzést és csak egy admarha nagy maflást.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...