Kérdés:
Egy nulla artys tapasztalattal rendelkező játékos (én) melyik arty ágba kezdjen bele?
Ami tetszik:
Angol: nagy beesési szög, gyors töltés, pontosság és jó splash dmg
USA: nagy sebzés, nagy splash
FRA: T10 autoloader, "pontosság"
Tier 6-7-8 és fölötti gépekről kérdeznék. Tudom, nulla tapasztalattal illene végigküldeni az egész ágat, és beletanulni az artyzásba, de nembiztos hogy lenne hozzá türelmem... Ami meg eléggé elkélne ha artysta az ember... 
Szóval segítsetek egy hülyebiztos, és könnyen tanulható arty ágat találni. 
0 artys tapasztalattal utálni fogod az összeset. 
De hamár mindenféleképpen artyzni akarsz, és a francia ágat ajánlanám. Nagy előnyük, hogy elég mozgékonyak, így gyorsan tudsz pozíciót váltani. Aránylag pontos, célzás, töltés egész jó, ágyúszög is rendben van, viszont alig van splash és elég lapos szögben lő, tehát a szikla mögé nem igen fogsz belövöldözni.
Még az amcsit szokták ajánlgatni, de erröl nincs tapasztalatom, tier 5 fölé nem mentem.
Amit felejts el, az a ruszki. Kezdő artysként kerülni kell.
Franciánál T8 fölé ne nagyon akarj menni...max a 9-est ki lehet még próbálni, de a 10-est semmiképpen se...ill. tesztszerveren azt csinál az ember, amit akar...

Abba a sz@rkupacba (B-C 155 58) igazán bele lehet őszülni...fullra célzott lövések mennek mellé, de annyira, hogy néha nem is látszik hová ment... :woohoo: :troll:
Amerikainál meg az a baj, hogy T5-6 kb. csak HEAT-tel "üzemképes"...azért tolja annyira mindenki, hogy mennyire f@sza...arról már nem beszélnek, hogy mennyit miss-el...

T7 ott ismét jó, el is talál dolgokat, fölötte megint rulettezés...
Rövid távon tényleg szenvedős lehet a szovjet ág, viszont ha hosszú távra tervezel akkor az Obj 261 a
legjobb 10-es tüzér a játékban...mert ott tényleg van "pontosság" (hiszen orosz gép ugyebár...

), s lassú, nehéz tankok ellen az AP-ja is fain...
Briteknél T6-ig mókás a történet, utána van pár ratyi/felejtős darab, aztán van az "agyonhype-olt" Con GC, ami csúnya dolgokra képes (2200HP-s E5 egy lövésből pl.), de inkább szenvedős vele a játék...nem ajánlanám...
Németek meg eléggé gagyik T7 felett, a 10-es
szerintem a leggyengébb a szintjén...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...