Jelenleg 101 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 11 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 13 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 13 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Arty használók topic-ja

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #216049 Írta: D00M
Megválaszolva: D00M
Köszönöm az infókat. Akkor szerintem megállok a hatosnál. :) Németeknél meddig éri meg elmenni? Úgy hallottam az 5-6-7-es nagyon jó, a fölötte lévők milyenek? Jelenleg a Grillénél járok, az eddig tetszik.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 10 hónapja #216052 Írta: pepe0419
Megválaszolva: pepe0419

Köszönöm az infókat. Akkor szerintem megállok a hatosnál. :) Németeknél meddig éri meg elmenni? Úgy hallottam az 5-6-7-es nagyon jó, a fölötte lévők milyenek? Jelenleg a Grillénél járok, az eddig tetszik.

Én a GWPanthernál megálltam, nekem már ez is sokáig tölt, első két személyes küldi-sorozathoz bőven elég volt az M44-el együtt. Szerintem egyik ágon sem megyek tovább, főleg, hogy már nagyon utálok artyzni, csak küldi és frusztráció esetén veszem elő :D

8 éve 10 hónapja #216057 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
GW E100 legénysége nekem is ment vissza a Drakulába. :lol:

8 éve 10 hónapja #216330 Írta: bfreshfishb
Megválaszolva: bfreshfishb
Kérdés:
Egy nulla artys tapasztalattal rendelkező játékos (én) melyik arty ágba kezdjen bele?
Ami tetszik:
Angol: nagy beesési szög, gyors töltés, pontosság és jó splash dmg
USA: nagy sebzés, nagy splash
FRA: T10 autoloader, "pontosság"
Tier 6-7-8 és fölötti gépekről kérdeznék. Tudom, nulla tapasztalattal illene végigküldeni az egész ágat, és beletanulni az artyzásba, de nembiztos hogy lenne hozzá türelmem... Ami meg eléggé elkélne ha artysta az ember... :D

Szóval segítsetek egy hülyebiztos, és könnyen tanulható arty ágat találni. :)

8 éve 10 hónapja #216332 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Kérdés:
Egy nulla artys tapasztalattal rendelkező játékos (én) melyik arty ágba kezdjen bele?
Ami tetszik:
Tier 6-7-8 és fölötti gépekről kérdeznék. Tudom, nulla tapasztalattal illene végigküldeni az egész ágat, és beletanulni az artyzásba, de nembiztos hogy lenne hozzá türelmem... Ami meg eléggé elkélne ha artysta az ember... :D

0 artys tapasztalattal utálni fogod az összeset. :lol:

De hamár mindenféleképpen artyzni akarsz, és a francia ágat ajánlanám. Nagy előnyük, hogy elég mozgékonyak, így gyorsan tudsz pozíciót váltani. Aránylag pontos, célzás, töltés egész jó, ágyúszög is rendben van, viszont alig van splash és elég lapos szögben lő, tehát a szikla mögé nem igen fogsz belövöldözni.
Még az amcsit szokták ajánlgatni, de erröl nincs tapasztalatom, tier 5 fölé nem mentem.
Amit felejts el, az a ruszki. Kezdő artysként kerülni kell.

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #216334 Írta: BoB B Seal
Megválaszolva: BoB B Seal
Szóljatok ha überelitek.

Mellékletek:

8 éve 10 hónapja #216335 Írta: BoB B Seal
Megválaszolva: BoB B Seal
Itt a másik fele
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tomat

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #216359 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32

Kérdés:
Ami tetszik:

0 artys tapasztalattal utálni fogod az összeset. :lol:

De hamár mindenféleképpen artyzni akarsz, és a francia ágat ajánlanám. Nagy előnyük, hogy elég mozgékonyak, így gyorsan tudsz pozíciót váltani. Aránylag pontos, célzás, töltés egész jó, ágyúszög is rendben van, viszont alig van splash és elég lapos szögben lő, tehát a szikla mögé nem igen fogsz belövöldözni.
Még az amcsit szokták ajánlgatni, de erröl nincs tapasztalatom, tier 5 fölé nem mentem.
Amit felejts el, az a ruszki. Kezdő artysként kerülni kell.

Franciánál T8 fölé ne nagyon akarj menni...max a 9-est ki lehet még próbálni, de a 10-est semmiképpen se...ill. tesztszerveren azt csinál az ember, amit akar... :lol: Abba a sz@rkupacba (B-C 155 58) igazán bele lehet őszülni...fullra célzott lövések mennek mellé, de annyira, hogy néha nem is látszik hová ment... :woohoo: :troll:
Amerikainál meg az a baj, hogy T5-6 kb. csak HEAT-tel "üzemképes"...azért tolja annyira mindenki, hogy mennyire f@sza...arról már nem beszélnek, hogy mennyit miss-el... :S T7 ott ismét jó, el is talál dolgokat, fölötte megint rulettezés...

Rövid távon tényleg szenvedős lehet a szovjet ág, viszont ha hosszú távra tervezel akkor az Obj 261 a legjobb 10-es tüzér a játékban...mert ott tényleg van "pontosság" (hiszen orosz gép ugyebár... :whistle: ), s lassú, nehéz tankok ellen az AP-ja is fain...

Briteknél T6-ig mókás a történet, utána van pár ratyi/felejtős darab, aztán van az "agyonhype-olt" Con GC, ami csúnya dolgokra képes (2200HP-s E5 egy lövésből pl.), de inkább szenvedős vele a játék...nem ajánlanám... :dry:

Németek meg eléggé gagyik T7 felett, a 10-es szerintem a leggyengébb a szintjén...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bfreshfishb

8 éve 10 hónapja #216363 Írta: pepe0419
Megválaszolva: pepe0419
Én szovjettel kezdtem, de a SU8 már nem lett meg. Németen elmentem a GWPantherig, tovább nem, amerikain az M44, esetleg megveszem az M12-t, de a töltésidő az M44-en is sok már. A GWPanthert hetek óta nem vettem elő, az M44-et ha belefáradtam a sok rossz MM-be, illetve küldikhez. Amúgy a Grillét és a Hummelt szerettem annó, úgy rémlik. A Hummellel lett meg a STUGIV összes küldije. Még gondolkodom az FV304 kihúzásán, a Bishop már megvan/volt. De szerintem egy idő után meg fogod unni az artyt.

8 éve 10 hónapja #216365 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
Nem mondom, hogy rosszak az orosz artyk, de nem kezdőknek valók. A kis ágyúkitérést, lomhaságot szokni kell. Viszont cserébe jó nagyot odaver, persze ha talál. :lol:

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #216391 Írta: bfreshfishb
Megválaszolva: bfreshfishb
Köszönöm a véleményeket, tippeket :)
Én rengeteget szívok a francia 10es artytól... táras gecó. legjobb6 mp-ként -papíron- 1250 dmg???? 4X?????? az azért tetszik.
Angol azért mert olyan helyekre is belő, ahova más nem.
USA meg azért, mert CW-re az egyik tag szokta hozni, és pofátlan dolgokat tud művelni vele... IS3 full hp-ról 1 lövés....
Aztán hogy menyni a töltésidő.... Türelmet is tanulnom kell az artyskodás mellé.:)

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #216434 Írta: D00M
Én azt tanácsolnám, hogy ahol van rá lehetőséged, ott eleve a magasabb szintű artykba csatlakozz be valami másik vonalról. Tier 5 alatt nagyrészt szívsz artyval, mert rengeteg a kicsi, gyors célpont. Magasabb tierekben is gyakori probléma, hogy nem védik az artykat, nincs spot, alacsonyabb tierekben viszont ez fokozottan igaz.

Kezdésnek én a németeket ajánlanám. Marder II-ből ki lehet húzni a Sturmpanzer II-t, abból pedig a Grillét. Mindkettő nagyon jó arty, a 6-os, 7-es szintén.

Az Amcsik, és a Franciák, a 6-ostól kezdenek el igazán jók lenni. Briteknél az 5-6-os nagyon jó, viszont azoknál szokni kell, hogy kicsi a lő távod, így közel kell menned a fronthoz.

Ruszkiknál a 8-as és a fölöttieket dicsérik.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

8 éve 10 hónapja #216437 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi

Én azt tanácsolnám, hogy ahol van rá lehetőséged, ott eleve a magasabb szintű artykba csatlakozz be valami másik vonalról. Tier 5 alatt nagyrészt szívsz artyval, mert rengeteg a kicsi, gyors célpont. Magasabb tierekben is gyakori probléma, hogy nem védik az artykat, nincs spot, alacsonyabb tierekben viszont ez fokozottan igaz.

Kezdésnek én a németeket ajánlanám. Marder II-ből ki lehet húzni a Sturmpanzer II-t, abból pedig a Grillét. Mindkettő nagyon jó arty, a 6-os, 7-es szintén.

Az Amcsik, és a Franciák, a 6-ostól kezdenek el igazán jók lenni. Briteknél az 5-6-os nagyon jó, viszont azoknál szokni kell, hogy kicsi a lő távod, így közel kell menned a fronthoz.

Ruszkiknál a 8-as és a fölöttieket dicsérik.

Ez a nem védik az artyk mondat megérdemelte köszönést :) Egyik legjobb meccsem volt mikor 2 td előrébb beállt arty-m elé bokorba.

8 éve 10 hónapja #216507 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32

Köszönöm a véleményeket, tippeket :)
Én rengeteget szívok a francia 10es artytól... táras gecó. legjobb6 mp-ként -papíron- 1250 dmg???? 4X?????? az azért tetszik.
Angol azért mert olyan helyekre is belő, ahova más nem.
USA meg azért, mert CW-re az egyik tag szokta hozni, és pofátlan dolgokat tud művelni vele... IS3 full hp-ról 1 lövés....
Aztán hogy menyni a töltésidő.... Türelmet is tanulnom kell az artyskodás mellé.:)

Valóban, ellenfélként ocsmány tud lenni a 10-es B-C...DE ki kell ahhoz próbálni, hogy elhiggye az ember, hogy 4-ből 4x kb. 10 meccsenként 1x fogsz találni... :lol:
Viszont 0/4-eket könnyű összehozni vele akár meccsenként is... :silly: :troll:
KB. az az egyik legnagyobb átb@szás a játékban...0.68 pontosság...max. 1.68... :pinch:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: BoB B Seal

8 éve 10 hónapja #216623 Írta: D00M
Én ezért is halogatom az S-51 megvételét, mert az eszméletlen sebzés potenciál az ott van benne, na de az a töltésidő, célzásidő, pontosság...

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 8 órája 40 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 12 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.