Azt már biztos olvastad, vagy ha nem akkor most én írom le. Ahhoz hogy legtöbb xp-d is legyen ehhez a küldihez, a lehető legtöbbet kell felspottolatlan ellenfélre lőni. Spot megvan, célzol, megvárod míg eltűnik a spot és mehet az áldás. Így nem osztozol a spottolóval a sebzésért járó xp-n. Ezzel a technikávan kevesebb sebzéssel is meg tud lenni.
Nekem úgy rémlett, hogy nem kapok többet csak más nem kap érte. Akkor okosabb lettem.
Sajnos vagy szerencsére, de volt spot nagyjából végig, így nem tudtam volna megvárni. Azért próbálkozom majd úgy, köszi.
Nekem úgy rémlett, hogy nem kapok többet csak más nem kap érte. Akkor okosabb lettem.
Sajnos vagy szerencsére, de volt spot nagyjából végig, így nem tudtam volna megvárni. Azért próbálkozom majd úgy, köszi.
Valóban nem kapsz érte többet, csak ugye a többiek kapnak a te (nem kevés) sebzésed után. A med, light lő maga is és még a spotja után is kap, te (hacsak nem vagy Chuck Norris) akkor nem spottolsz, csak sebzel. És ezért nem éred el a legtöbb xp-t.
A lényeg hogy ne kelljen osztozkodnod mással a sebzésért járó xp-n.
Valóban nem kapsz érte többet, csak ugye a többiek kapnak a te (nem kevés) sebzésed után. A med, light lő maga is és még a spotja után is kap, te (hacsak nem vagy Chuck Norris) akkor nem spottolsz, csak sebzel. És ezért nem éred el a legtöbb xp-t.
A lényeg hogy ne kelljen osztozkodnod mással a sebzésért járó xp-n.
Akkor most írok egy furcsa dolgot: ha csapattársaid által is lőhető helyen tűnik fel egy ellenfél, akkor nem feltétlenül érdemes telibe lőni. Ha közvetlenül mellé ejted a csomagot, akkor leláncolod, illetve sebzel bele valamennyit. Amíg láncon van, a többiek lőhetik, így a spotért járó xp-t te kapod. Nekem általában több xp-t ad olyan körre, ahol kevesebbet sebzek, de láncolok, mint a durva sebzésűekre. Ha gyorsan akarsz sebzést is osztani, akkor AP-vel lősz párat, utána golddal láncolgathatsz. Próbáld ki. A küldihez pedig érdemes T8-as artyt T10-es szakasztársakkal vinni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pitzen, treffhetes10
Persze, vannak jámbor állatkák, akik azt élvezik, hogy no tank tudással is tudnak egy jót lőni egy meccsen arty-val. De érdekes, hogy amikor egy lövéssel robbantasz ammo rack-kel egy ellenséges tankot mondjuk egy med vagy heavy használatával, akkor nincs a felháborodott hangú kiabálás... Hogy ne beszéljünk a TD-val való trollkodásról, amikor láthatatlanul, no kockázat lövöldözöl össze magadnak 2k-10k sebzést egy csatában...
Látom fogalmad nincs az egészről, hogy mi a különbség az arty, TD, heavy, med, light között.
Szerinted minden tank osztály ugyanolyan. Gratulálok.
Köszönöm, hogy sommás ítéletet mondtál rólam.
Ez csupán téged minősít, de sebaj!
Megkérdezném: KI mondta, hogy minden tanktípus ugyanolyan? Ez honnan jött neked ebből az idézetből?
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja#169917Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Elfogult, 3500 csatája van csak a t29-el - feltételezem újrakezdő. www.noobmeter.c...00668/
Lényegében a heavy ágon kívül említésre méltó mennyiségű csatája egy td-vel van. Na mindegy, nem is ez a fontos.
A korábbi accountján (ha volt) fogalmam sincs mikkel játszott, de azért több ezer csata az egy jelentős idő, ráadásul ha ezt szinte egy tankosztályra szorítkozva teszi meg, akkor már neki sincs fogalma az osztályok sokféleségéről, hisz patchről patchre nagy változások történnek.
Last edit: 9 éve 8 hónapja by HUN_Sector.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kharon00
Elfogult, 3500 csatája van csak a t29-el - feltételezem újrakezdő. www.noobmeter.c...00668/
Lényegében a heavy ágon kívül említésre méltó mennyiségű csatája egy td-vel van. Na mindegy, nem is ez a fontos.
A korábbi accountján (ha volt) fogalmam sincs mikkel játszott, de azért több ezer csata az egy jelentős idő, ráadásul ha ezt szinte egy tankosztályra szorítkozva teszi meg, akkor már neki sincs fogalma az osztályok sokféleségéről, hisz patchről patchre nagy változások történnek.
Persze, vannak jámbor állatkák, akik azt élvezik, hogy no tank tudással is tudnak egy jót lőni egy meccsen arty-val. De érdekes, hogy amikor egy lövéssel robbantasz ammo rack-kel egy ellenséges tankot mondjuk egy med vagy heavy használatával, akkor nincs a felháborodott hangú kiabálás... Hogy ne beszéljünk a TD-val való trollkodásról, amikor láthatatlanul, no kockázat lövöldözöl össze magadnak 2k-10k sebzést egy csatában...
Látom fogalmad nincs az egészről, hogy mi a különbség az arty, TD, heavy, med, light között.
Megkérdezném: KI mondta, hogy minden tanktípus ugyanolyan? Ez honnan jött neked ebből az idézetből?
Szerintem senki nem vitatja, hogy az ammorack az ugyanúgy RNG alapú dolog, ugyanakkor ritkábban történik meg, mint az, hogy valami jóképességű artyval beléd vágjon 1000 környéki lövést a pálya másik végéről.
Illetve megnézem, hogy láthatatlanul hogy fogsz te 10k sebzést összelövöldözni magadnak. A passzív játék az minden, csak nem kifizetődő. De nem csodálkozom igazából, mindig ugyanezeket hallani ebből a játékosrétegből
Szerintem senki nem vitatja, hogy az ammorack az ugyanúgy RNG alapú dolog, ugyanakkor ritkábban történik meg, mint az, hogy valami jóképességű artyval beléd vágjon 1000 környéki lövést a pálya másik végéről.
Illetve megnézem, hogy láthatatlanul hogy fogsz te 10k sebzést összelövöldözni magadnak. A passzív játék az minden, csak nem kifizetődő. De nem csodálkozom igazából, mindig ugyanezeket hallani ebből a játékosrétegből
No, 10k az télleg ölég nehézkes, de 3-4k simánszki megyeget...
Az ammorack robbantás pedig nem tisztán rng, ha magas modulsebzős tankkal dolgozol ÉS tudod, hogy hová kell célozni, akkor elő tudod idézni.
Lőttem mér így taccsra ellenséges tankot, igaz, az APCR jól jön hozzá, de egy 700-800 pontos robbanás olyan lélekemelő...
A su100y pl minden 10. lövésre ammo rákot lő.
A 9-es lorraine artymmal meg az eddigi talán 300 csatából jó, ha lőttem eddig 4-et (abból 3-at zsinórban mondjuk egy csatán belül, amit el is buktunk)
ISU152 is ontotta magából az ammo rack sebzést a 6-7-es tankokra, akiknek kis hp-jú volt a lőszerrekesze.
A japán troll ágyúk arannyal való használatába bele sem merek gondolni, de a kv2 is tud páncéltörővel csúnya tűzijátékot produkálni.
Szerintem erős túlzás kijelenteni ilyet, hogy minden tizedik lövésre ammoracket lőssz. Az ISU meg egy T6 medet kihúz egy lövésből ammorack nélkül.
T9 francia arty pontos, de baromi kicsi splash és sebzés, de mondjuk ott van az M53. Azzal előbb lőssz 1000 közelit, mint ammoracket minden tizedik lövésre...
Szerintem erős túlzás kijelenteni ilyet, hogy minden tizedik lövésre ammoracket lőssz. Az ISU meg egy T6 medet kihúz egy lövésből ammorack nélkül.
T9 francia arty pontos, de baromi kicsi splash és sebzés, de mondjuk ott van az M53. Azzal előbb lőssz 1000 közelit, mint ammoracket minden tizedik lövésre...
Kicsit kevesebb ferdítést légyszi.
Ám ne feledd, akik nagyot lőnek, ritkábban lőnek. Tehát van percenként kb 600-as, 1000-es dpm-jük 8-as artival. Mert ugye találni is kell. A 9-es francia meg mindenfele lő, sajnos nem pontos, tapasztalat. Ráadásul xp nyelő és tankok oldalába gyakran 200 alattiakat sebez. Így azokkal papír tankokat kell lőni, vagy medek oldalát, seggét.
A Su 100y minden 10. lövését a vele egyszintű tankokra értem, nem is nyolcasokra. Nem túlzás a minden 10 hidd el. A 130mm-es löveg tényleg egyből viszi az egész hp-ját a lőszerrekesznek. Ha azt nem, akkor üzemanyagtank és onnan a lőszerrekesz. Ha ezzel mész, mást sem látsz mint ammo rackelést. Javaslom akár teszt szerón kipróbálni.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...