Köszönöm szépen a hozzászólásokat!
Francia arty-val kezdtem, jelenleg a tier 9-nél járok (tier 6 és 8 megtartós)
Németet most kezdtem nem régen, eredetileg csak a GW panthert akartam de máris megtartottam a tier 5-ös Grille-t , sőt még egész jó legénységet is tettem bele (bár ez mindegyikre igaz).
Eszméletlen, hogy miket művelek a német ággal, nagyon durva és pontos! (ahogy látom ez csak a gw panther-ig igaz, utána már pontatlan)
Az AMX13f3-as videóval is az a "bajom", hogy a srác beáll a sarokba és onnan lövöldözik. Erre a célra egyszerűen a Hummel jobb, mert sokkal pontosabb szerintem, nem csak papíron, hanem határozottan szinte minden talál.
Amx 13f3 sokszor mellé húz sajnos. Jobb vele közelebb lopózni de erre nem mindig van lehetőség és szituáció.
Hát tényleg nem tudom...
Tegnap ahelyett, hogy szorzóztam volna a 9-es tankjaimat, felváltva mentem a Hummellel és az AMX13f3-mal és képtelen vagyok döntést hozni.
Mellesleg a tier9-es francia arty egy kicsit csalódás, néha egy tier 5-ös Grille-vel többet sebzek

Viszaolvasva láttam, hogy a tier 10-es 155 58-at is szidják, túl sokat nem várok majd tőle (277k xp ellenére), de papíron azért pontosabb, jobb az álcája és gyorsabb is mint tier9-es társának. Persze majd kiderül a gyakorlatban..
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy a Pillanatkép skillt rá szabad-e tenni olyan arty-ra (lövészre), aminek nincs tornya?
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...