Jelenleg 32 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 22 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 23 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Arty használók topic-ja

9 éve 9 hónapja #165952 Írta: pkrusi
Megválaszolva: pkrusi

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 9 hónapja #165957 Írta: Carius1973
Megválaszolva: Carius1973

Aki az orosz ágat húzza, egy jó tanács: gondolja meg kétszer is, mielőtt megveszi a 212A nevű használhatatlan roncshalmazt. Már 50 kört mentem vele, eddig 1320 átlagsebzés, 1100 wn8, epic teljesítmény. Csak összehasonlításképp, vannak tier 7-es tankjaim, amikkel 1400 felett sebzek átlagban, ezzel meg alig több mint 1300. Utánanéztem egy kicsit a dolgoknak, és rájöttem hogy hol van a kutya elásva: találati arány 27%. Igen, huszonhét. Ismét csak összehasonlítás: a SU-14-2-vel ez 37%, az S-51-el 40% volt, pedig papíron azok pontatlanabbak, a csőkitéríthetőség meg mindegyiken ugyanolyan szar, szóval az sem döntő tényező. Ezzel a retekkel egyszerűen semmit se lehet eltalálni, sokszor olyan érzésem van hogy egyenesen a körön kívülre esik a lövedék, nem tudom hogy ez amúgy lehetséges-e.
Eddig még soha nem adtam el semmit mielőtt kihúztam volna róla a következő tankot, de abszolút nem vagyok biztos benne hogy erről a szarról végig fogom szenvedni magam a 261-ig.

Köszi az infót. 10k tp és ki van fejlesztve a 212a. Szép kilátások.MOst néztem meg az M53al jobb a statom mint a t 92 vel...ezek szerint itt majd fordul a kocka ,mert az obj261 nagyon jónak tűnik.

9 éve 9 hónapja #165961 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector

@bandras32

Na de azért a 8-as lóri egy jóféle arty...lehet nem minden lövés talál, vagy nem sebez nagyot...de az a tűzgyorsaság + mobilitás azért odab@sz...nekem is vele van az eddigi dmg rekordom kicsit 6k fölött... :)

Csak ne lenne utána az a 9-es hulladék :/

9 éve 9 hónapja #165975 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

@bandras32

Na de azért a 8-as lóri egy jóféle arty...lehet nem minden lövés talál, vagy nem sebez nagyot...de az a tűzgyorsaság + mobilitás azért odab@sz...nekem is vele van az eddigi dmg rekordom kicsit 6k fölött... :)

A 8-as tényleg nem rossz. Motor nélkül annyira nem szerettem, elég lomha volt, de így motorral egész fürge. Ágyúszög elfogadható, pontosság random ( mint ahogy mindden artynál ), töltésidő jó ( 28mp ), célzásidő lehetne jobb ( :evil: ). Én 8-as oroszból pártoltam át francia vonalra, igaz, hogy kissebb a sebzés, de a mozgékonyság és a játszhatóbbság miatt ajánlhatóbb, mint az orosz.
A 9-es tényleg egy hulladék lesz? Akkor ne nagyon igyekezzek felé?

9 éve 9 hónapja #165980 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32

@bandras32

A 8-as tényleg nem rossz. Motor nélkül annyira nem szerettem, elég lomha volt, de így motorral egész fürge. Ágyúszög elfogadható, pontosság random ( mint ahogy mindden artynál ), töltésidő jó ( 28mp ), célzásidő lehetne jobb ( :evil: ). Én 8-as oroszból pártoltam át francia vonalra, igaz, hogy kissebb a sebzés, de a mozgékonyság és a játszhatóbbság miatt ajánlhatóbb, mint az orosz.
A 9-es tényleg egy hulladék lesz? Akkor ne nagyon igyekezzek felé?

Szerintem teljesen vállalható...(fullosan) majdnem olyan mobilitás, mint a 8-asnak (bár sokan nem húzzák ki +30k xp-ért a motort), TORONY, 30s-en belüli reload, szokásos arty pontosság (AKA RNG), de troll első frontpáncél (100mm, lightok szoktak néha csodálkozni, ha csak autoaim-mel lövik :trollol: )
Nagy dmg-ekre képes, ha hagyják dolgozni... :cheer:
A 10-es b-c 75s-es újratöltése idején sokszor visszasírom azt a +2 lövést... :S
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32

9 éve 9 hónapja #165992 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
212A-n végül én is kihúztam a motort is. Iszonyat lassan fordul anélkül. Így már volt alkalom, mikor a köröző Tiger II-t le tudtam követni és kampó lett neki. :trollol:
Akkor is jól jön, ha át kell fordulni a pálya másik oldalára, az is valamivel gyorsabban van meg. Sok tp, de végül azt hiszem megéri.

9 éve 9 hónapja #165996 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Amcsi ággal kapcsolatban érdeklődnék: M41HMC-nél miben jobb az M44 ?
(Nekem úgy tűnik ugyanaz az ágyú... szóval miben jobb ? )

9 éve 9 hónapja #166305 Írta: Sveryxx
Megválaszolva: Sveryxx
Minden esetre 6-tól 9-ig végig nagyon jók az amcsi artyk nekem meg van az m40/m43 és az m53/m55 is és mind2 brutális!!!
Csak ajánlani lehet őket.

9 éve 9 hónapja #166626 Írta: pap32

Amcsi ággal kapcsolatban érdeklődnék: M41HMC-nél miben jobb az M44 ?
(Nekem úgy tűnik ugyanaz az ágyú... szóval miben jobb ? )

Nekem nem volt meg az M41HMC, egyből az M44-el kezdtem, de az M44 egy állat! A pálya több mint felét látod test mozgás nélkül, arannyal 240-es pen, 700-as sebzéssel. Mindent átvisz, szó szerint mindent!! :-) Igaz nincs ilyenkor splash, de nem is érdekel! :-)
És ha jól tudom akkor magasabbról is esik le a lövedék. Megvan az M12 is, de azzal ritkán megyek, jobban élvezem az M44-et! :-)
Tegnapi köröm vele:
wotreplays.com/...71-m44

Éppen ez a baj vele...hogy kb. csak arannyal használható...főleg tier 8-ban...DE pl. nálam 4-ből 1x, ha talált...a HEAT-et meg ugyebár benyelheti a lánctalp, vagy üreges páncél...sime HE-vel meg 2-300-akat sebez, ami...háát... :(
M12 viszont szerintem eléggé jó gép...egész mobilis, 4-500-as lövések, közepes nagyságú területet tudsz lefedni vele...szóval szerintem jól balanszolt arty...
8-ast én is csak most tervezem megvenni, viszont a 9-es meg eléggé OP-gyanús...
T92-őt sokan nem ajánlják a pontatlansága miatt...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

9 éve 9 hónapja #166713 Írta: Jose
Megválaszolva: Jose
A 8-as amerikai M40/43 nagyon jó! De ha Tényleg Op 8as artyval akartok játszani a Brit FV207, nemrég vettem meg, két T55-a SPG küldi sikerült vele(na jó a nagyobbik löveget kihúztam free xp-ből). Töltésidő nagyon jó pontos is, sebzése mint az amerikai!

9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #166893 Írta: pap32

A 8-as amerikai M40/43 nagyon jó! De ha Tényleg Op 8as artyval akartok játszani a Brit FV207, nemrég vettem meg, két T55-a SPG küldi sikerült vele(na jó a nagyobbik löveget kihúztam free xp-ből). Töltésidő nagyon jó pontos is, sebzése mint az amerikai!

Hát...jobb mint a 7-es brit, az biztos...de dög lassú, a löveg max. ap-val lenne OP, ha minden lövés legalább találna...nem beszélve a grind-ról, amíg a nagy csövet kiszenveded a 140 mm-essel... :pinch: Igaz, a szokatlanul vastag "páncélja" pár embert megszívat, mikor HE-vel akarják lőni... :cheer:
Hiába tudsz vele lefedni nagyobb területet, a 8-as francia nagyságrendekkel jobb...trollkodásra meg ott vannak a szovjet meg német artyk ap-vel...nahh az az OP, ha bemegy :trollol:

9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #166975 Írta: paracletos
Megválaszolva: paracletos
Szép napot Mindenkinek!

Egy nagy dilemmámban szeretném kérni a segítségeteket, tapasztalataitokat.
Van nekem a garázsban két tier 6-os arty-m.
És az egyiket szeretném végleg megtartani.
Egy AMX 13 f3 és egy Hummel

A Hummel nem rossz, sokkal pontosabbnak érzem és elég jó, pontos lövéseket adok le vele, átlagban egész szép csatákat megyek vele.

A 13f3 háát..inkább még kisérleti fázisban vagyok vele. Próbálom kiaknázgatni a benne rejlő lehetőségeket, ami az álca és a mobilitás végett néha érdekes eredményeket szül.

13f3 vagy meglepően sikerül néha jót menni, vagy nem sikerül.
Nem az a tipikus beállok egy sarokba és onnan lövöldözök tank, ahhoz talán pontatlan. Ugyanakkor nem mindig sikerül vele megtalálni az összhangot, ill. nem mindig adódik olyan lehetőség, hogy ki tudnám használni a tank mobilitását.
Egy Hummelhez képest sokszor megy mellé a találat, sőt olykor sorozatosan nagyon gyenge eredményeket érek el vele.

Az eszem azt súgja , hogy legyen a Hummel.. ugyanakkor valamiért a szívem mégsem tudja elengedni a 13f3-at, úgy érzi van még benne valamilyen "rejtett" lehetőség. Nem szeretném mindkettőt végleg megtartani, ezért dönteni kellene majd a közeljövőben. Ebben szeretném kérni a segítségeteket.

Előre is köszönöm:
killerparacletos

9 éve 9 hónapja #166982 Írta: pap32

Szép napot Mindenkinek!

Egy nagy dilemmámban szeretném kérni a segítségeteket, tapasztalataitokat.
Van nekem a garázsban két tier 6-os arty-m.
És az egyiket szeretném végleg megtartani.
Egy AMX 13 f3 és egy Hummel

A Hummel nem rossz, sokkal pontosabbnak érzem és elég jó, pontos lövéseket adok le vele, átlagban egész szép csatákat megyek vele.

A 13f3 háát..inkább még kisérleti fázisban vagyok vele. Próbálom kiaknázgatni a benne rejlő lehetőségeket, ami az álca és a mobilitás végett néha érdekes eredményeket szül.

13f3 vagy meglepően sikerül néha jót menni, vagy nem sikerül.
Nem az a tipikus beállok egy sarokba és onnan lövöldözök tank, ahhoz talán pontatlan. Ugyanakkor nem mindig sikerül vele megtalálni az összhangot, ill. nem mindig adódik olyan lehetőség, hogy ki tudnám használni a tank mobilitását.
Egy Hummelhez képest sokszor megy mellé a találat, sőt olykor sorozatosan nagyon gyenge eredményeket érek el vele.

Az eszem azt súgja , hogy legyen a Hummel.. ugyanakkor valamiért a szívem mégsem tudja elengedni a 13f3-at, úgy érzi van még benne valamilyen "rejtett" lehetőség. Nem szeretném mindkettőt végleg megtartani, ezért dönteni kellene majd a közeljövőben. Ebben szeretném kérni a segítségeteket.

Előre is köszönöm:
killerparacletos

Igazándiból én már túl régen játszottam velük ahhoz, hogy konkrétan eme kettőhöz tudnék véleményt fűzni, viszont ha az is számít, ami utánuk van, akkor talán tudok segítséget adni...nos, a 7-es francia egy ****, a brit Crusader sp után a 2. leggyengébb a szintjén (kicsi alpha [2-3-400 max], 0 splash, kis kitéríthetőség [gold lőszer értelmetlen, ahogy kb. az összes magasabb franciánál], cserébe eléggé mobilis), a német 7-es GW Panther viszont (anno 8.6-os nerf utáni emlékeim szerint) viszont eléggé jó...elég pontos, ~ fél percenként 4-500-as lövések, nem dög lassú, átlagos kitéríthetősége van..

9 éve 9 hónapja #166983 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
paracletos: Most kicsit hazabeszélek, de a tank elemzések között olvasd el az amx f3 cikket, nézd meg a videót.
(Jó, mondjuk hummellal is volt 9 killem, szerettem azt is, de az amx arty valami eszméletlen brutális, gyorsan tüzelő, szélesen kitéríthető ágyúval rendelkező bestia)

Az AMX-et tartsd meg. megérdemli.

9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #166990 Írta: paracletos
Megválaszolva: paracletos
Köszönöm szépen a hozzászólásokat!
Francia arty-val kezdtem, jelenleg a tier 9-nél járok (tier 6 és 8 megtartós)
Németet most kezdtem nem régen, eredetileg csak a GW panthert akartam de máris megtartottam a tier 5-ös Grille-t , sőt még egész jó legénységet is tettem bele (bár ez mindegyikre igaz).
Eszméletlen, hogy miket művelek a német ággal, nagyon durva és pontos! (ahogy látom ez csak a gw panther-ig igaz, utána már pontatlan)

Az AMX13f3-as videóval is az a "bajom", hogy a srác beáll a sarokba és onnan lövöldözik. Erre a célra egyszerűen a Hummel jobb, mert sokkal pontosabb szerintem, nem csak papíron, hanem határozottan szinte minden talál.
Amx 13f3 sokszor mellé húz sajnos. Jobb vele közelebb lopózni de erre nem mindig van lehetőség és szituáció.

Hát tényleg nem tudom...
Tegnap ahelyett, hogy szorzóztam volna a 9-es tankjaimat, felváltva mentem a Hummellel és az AMX13f3-mal és képtelen vagyok döntést hozni.

Mellesleg a tier9-es francia arty egy kicsit csalódás, néha egy tier 5-ös Grille-vel többet sebzek :)
Viszaolvasva láttam, hogy a tier 10-es 155 58-at is szidják, túl sokat nem várok majd tőle (277k xp ellenére), de papíron azért pontosabb, jobb az álcája és gyorsabb is mint tier9-es társának. Persze majd kiderül a gyakorlatban..

Még annyit szeretnék kérdezni, hogy a Pillanatkép skillt rá szabad-e tenni olyan arty-ra (lövészre), aminek nincs tornya?

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 14 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 2 órája 38 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 14 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.