Sziasztok!A tanácsotokat szeretném kérni.Hosszú távon,melyik arty ágat érdemesebb fejleszteni a ruszkit vagy a franciát?Mind a kettőnél a hetes szinten járok a ruszkival játszottam még pár kört annak idején,mielőtt eladtam a francia csak ki van fejlesztve,azt meg sem vettem.És most szeretném valamelyiket visszavenni,de nem tudok dönteni melyik lehetne a jobb választás.Köszönöm előre is.
Sziasztok!A tanácsotokat szeretném kérni.Hosszú távon,melyik arty ágat érdemesebb fejleszteni a ruszkit vagy a franciát?Mind a kettőnél a hetes szinten járok a ruszkival játszottam még pár kört annak idején,mielőtt eladtam a francia csak ki van fejlesztve,azt meg sem vettem.És most szeretném valamelyiket visszavenni,de nem tudok dönteni melyik lehetne a jobb választás.Köszönöm előre is.
Ha 10es kell: Orosz!
Ha fanolni 7-8al: Francia!
Köszi,igazából majd valamikor a 10-es érdekelne,de amilyen lassan haladok az artykkal,ez pár évbe bele fog telni.
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja#168183Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Az oroszokat szidják.
CW-re angol GC-t visznek, bárhova belő és nagyot üt.
Az amcsi arty is jó a nagy splash miatt.
Francia 10-es és 9-es ratyi.
Német 10-es hulladék.
Az oroszokat szidják.
Német 10-es hulladék.
Köszi neked is.
Angol ágnál megálltam az fv304-nél.
Amerikainál a 9-es szintig tervezem,most az m12-nél járok.
Német ágon is megálltam a G.W. Panthernél.
Isten igazából vinném én mindkét ágat még,mert tetszett a 7-ig mind az orosz mind a francia is,csak sem lóvé rá,sem pedig garázshelyem nincs felesleges.Előbb-utóbb meglesz majd,de addig is az egyik közül kéne választanom.Eredetileg azt terveztem,hogy az oroszból megpróbálom a tízesig végigvinni az ágat.A franciánál meg szerintem majd megállok valahol.Csak nekem elég nyögve nyelősen mennek a dolgok.Szerintem előbb elkezdem a franciát,mert úgy veszem észre,hogy az élvezhetőbb a leírt tapasztalatok alapján,de ha valaki az orosz ágat javasolná inkább,akkor azt is szívesen meghallgatnám,hogy az miért is lenne jobb választás.Köszi még egyszer.
Az oroszokat szidják.
Német 10-es hulladék.
Az ellenség csapatának a legtetején egy arty csücsült.
Hogy a 30 harcolóból ő sebzett a legtöbbet, az most nem lényeges.
Gondoltam, csata után ránézek, ki lehet ez a mókus, hogy ilyen magasra jutott?
Az ellenség csapatának a legtetején egy arty csücsült.
Hogy a 30 harcolóból ő sebzett a legtöbbet, az most nem lényeges.
Gondoltam, csata után ránézek, ki lehet ez a mókus, hogy ilyen magasra jutott?
Csatoltam két képet.
ahogy elnézem singes legjobb haverja xD
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Sziasztok az én kérdésem az artykhoz irányulna, mégpedig, hogy szerintetek melyiket éri meg legjobban megvenni? Olyant keresek amit 5-től 10-es szintig jól használható, sebzése átütése nem a leg fontosabb inkább az hogy ha egy helyben áll valaki képeslegyen eltalálni, ne pedig full rácélozva mennyen mellé. VALAMINT nagyon megköszönném, ha valaki belinkelné azt a képet, amit egyszer ezen a weboldalon láttan, azt ábrázolta, hogy melyik arty milyen "ívben" lő.
Sziasztok az én kérdésem az artykhoz irányulna, mégpedig, hogy szerintetek melyiket éri meg legjobban megvenni? Olyant keresek amit 5-től 10-es szintig jól használható, sebzése átütése nem a leg fontosabb inkább az hogy ha egy helyben áll valaki képeslegyen eltalálni, ne pedig full rácélozva mennyen mellé. VALAMINT nagyon megköszönném, ha valaki belinkelné azt a képet, amit egyszer ezen a weboldalon láttan, azt ábrázolta, hogy melyik arty milyen "ívben" lő.
Ott az arty használók téma! Ott választ hamarabb kapsz. Kár volt létrehozni új topicot ezért.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...