A héten a Rangsorolt csatánál az Obj 261-eket láttam leginkább, az esetek 80%-ban ők az artyk, még a korábban olyan népszerű Conqeror GC-k is kikoptak. Mi lehet ennek az oka?
Az amerikai és francia artykat végigjátszottam anno, de az oroszt nem ismerem. Akinek van tapasztalata ezzel az ággal, az megosztaná velem, hogy a tier 7-8-9 közül melyikkel érdemes játszani és miért (esetleg megtartós) és melyiket inkább átugrani, ha a 10-es a cél?
Én azt mondanám a kérdésed első felére, azért mert gyors a sebessége, és talán a leghamarabb tölt be, (25 mp) a vélzás is kicsivel 3 felett van, tehát szaporán lehet vele ténykedni, relatíve sebezni is elég jókat lehet.
Én szeretem az orosz ágat, mindet hajtom is. a kedvencem a hatos, igazi kis genya gyilkológép, nem ritka az 5-6 kill vele. A nyolcast is szeretem, ha talál akkor aprít, viszont nem a legjobb a töltési ideje, türelemjáték. Viszont menni vele.... talán a leglasabb az összes nemzet artyjai között, emelkedőnél meg olyan mint annak idején a pótos IFA!

Kicsit hajlamos az összesnél szétesni a célzó, perkekkel is. Most nem emlékszem melyiknél de a célzás is 5 mp körül van. Amikor olyanja van akkor mindegyik pontos mint egy szike, a szikla mögül kilátszik akár 5 centi egy tankból, simán ki lehet piszkálni. Máskor meg elmegy a lövedék vándorútra, mikor milyen kedve van. De azt tudni kell, hogy valahogy hozzá kell szokni, nekem úgy 20 csata kellett mindegyikkel, de aztán viszont adja az áldást meg a törődést! A Splash is nagyomn király, elég a szikla mellé közvetlenül engedni egyet, és meghalt a mögé bújó tank, akár 300- 400 Hp-ról is kivégzi! Én a nyolcast ajánlom, ha hozzá idomulsz és nem bosszant hogy lassú, és a 10-es kategóriájában a leggyorsabb tűzgyorsaságban. Ha meg csak funolni akarsz, meg genyáskodni akkor a hatost feltétlenűl csapassad!
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...