Teljesen egyet kell, hogy értsek veled. A Lefos egy rohadék. 420m látótáv, 7,5mp töltés, gyors célzás. És igen, ezért lehet is szídni a wg-t, bár engem a lefos pont nem zavar, mivel nagyon keveset játszok alacsony tier-ben. DE! Halkan megjegyezném, hogy pont az ilyen egyediség az, ami nekem hiányzik a játékból. Régen voltak egyedi, speciális tankok, waffentróger, halálcsillag, japán heavy-k, KV1S (az eredeti), ELC (szintén az eredeti), stb. Most mi van, szinte minden tank egyforma (kivéve kinézet), nagy egetverő különbségek nincsenek, vannak persze kakukktojások, amik még az őskorból maradtak itt, de mára elavultak, ha meg véletlenül használhatóak lennének, akkor a wg előbb-utóbb addig nerfelgeti, amíg használhatatlanok lesznek. A lefos is csak azért olyan amilyen, mert prémium és nehéz hozzá nyúlni. Tehát én jobban örülnék neki, ha több olyan tank lenne, ami "kilóg" a tömegből, mert ugye balanszolni kell, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy egy szintre kell hozni mindent. Viszont ez így elég unalmassá fog válni.
Az egyedisége még megvan a jó célzással és a jó töltésidővel, meg a full csiga tempójával, de a látótávját úgy venném el, mint a huzat. Ugyanezt kéne tenni, az FCMPak40 és E-25-tel is. Azért az vicc, hogy a spottert úgy lövik ki, hogy az meg se látja őket. Ezek gamebreaking értékek, ugyanakkor az AMX30B, mint leggyengébb tier X med az Eiffel torony méretű kupolája miatt kapott "10" kemény méter látótávot tiertársaihoz képest. Hát pont a hajadra kenheted, mert az kb. 0,1 sec előnyt jelent teli gázzal menetben. Ha az is kapna 50m pluszt, máris érezni lehetne az előnyt, de amíg ilyen anomáliák vannak, addig igenis fogadják el, hogy le vannak fogyatékosozva, mert teljesen jogos.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...