Seelöwe, tényleg olyan, mintha valamilyen tiltott szert fogyasztanál, ettől a futrinka elnevezéstől meg szakadok!
a jókedv tudom hogy tiltot
A kis rohangálókat valóban nehéz futtában lőni, de nem lehetetlen
és a futrinkák is aranyosak, de füstölögve is
Nem lehetetlen, ha az RNG úgy akarja, ahogy a mellékelt stat is mutatja
Tévedsz.
Mindent ráfogni az RNG-re elfogultság. Attol hogy nem szeretsz, még élvezetes és tudás is kell hozzá.
lol
de itt zárjuk le, nincs kedvem ehhez a sok hülyeséghez.
Nézd Bogárkám
bejössz egy oldalra, ahol neked nem szimpi tankosok beszélgetnek osztani az észt
és ha ez nem tetszik, akkor megsértődsz
én se imádom ha arty kiver
és hasonlatosan ha futrinka azt se
mivel mindkét oldalt szeretem, a super-febil beosztásotokba se férek be
különben szép napot
Szia!
Én múlt héten vettem meg. Az elődjéhez képest sokkal pontatlanabb. Ha betalál akkor mosoly van, ha nem akkor viszont sírás.. nagyon. Viszonylag sokat kell sebezni, hogy meccs végén ne legyen nagy bukó. Úgy érzem nagyobb kredittemető, mint az E-100...
JPZ E100 és BC-155-58 után megszoktam az ilyesmit. Ezek afféle trófeák nekem, a garázs kis ékei, bár a 155-58 nekem egészen bejött a használatot tekintve is.
Még egyelőre nem sikerült vele sokat sebeznem, de a potenciált látom benne.
A 155-58 szerintem jobb. Még kihúzom a T92-t aztán artykból elég is.
Lehet hogy elkezdem a prémtankos küldiket artyval is. Freeből kihúztam m12-őt még annak idején, két év alatt négy kör van benne, de mivel ezidő alatt összvissz két találatom volt az is sajátba, célzókörön kívúl, így hagytam a francba. Most talán elővenném. Milyen felszerelést és skilleket tegyek rá? Egy négyskilles legénység van a barakkban feleslegesen azt át tudom képezni.
Lehet hogy elkezdem a prémtankos küldiket artyval is. Freeből kihúztam m12-őt még annak idején, két év alatt négy kör van benne, de mivel ezidő alatt összvissz két találatom volt az is sajátba, célzókörön kívül, így hagytam a francba. Most talán elővenném. Milyen felszerelést és skilleket tegyek rá? Egy négyskilles legénység van a barakkban feleslegesen azt át tudom képezni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...