Szerintem az arty gold ammoja ad a legkevesebb pluszt az alap lőszerhez képest, úgyhogy én nem sajnálnám tőlük, ellenben a medeknek, lightoknak óriási előnyt ad, teljesen felborítva ezzel a játékegyensúlyt, ez a fő problémája jelenleg a játéknak, addig hiába dolgozzák át az artykat, nerfelnek nem-orosz op tankokat, amíg a goldammo a játékban van addig előnyben lesznek a mozgékony tankok és sose lesz kiegyensúlyozott a játék. Ez persze nem fog megtörténni, hiszen mindig fontosabb a gazdasági szempont, mint a játékminőségi, mindig fontosabb a profit, mint az, hogy a lehető legjobb játékot készítsék el. Ez az arty átdolgozás (és a korábbi nerfek) azért lesz, mert annyian sírnak, hogy már árt a profitnak, és nem azért, mert annyira nagy szükség van erre balansz szempontjából. Persze ha valóban jobbak lesznek úgy, hogy abba marad a sírás, akkor rám cáfolnak és én visszavonom amit az előbb írtam, de ebben én nem hiszek. Mind tudjuk, hogy akik most sírnak abban reménykednek, hogy még szarabbak, teljesen játszhatatlanok és feleslegesek lesznek, ha pedig ez nem történik meg folytatják a sírást.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...