Jelenleg 93 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 7 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 7 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 19 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 4 napja

Arty használók topic-ja

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #172624 Írta: Sveryxx
Megválaszolva: Sveryxx

Tudom mi lesz sajnos, de rühellem az önjárókat a játékban, csak azért fejlesztettem ki egyet, hogy nyírjam őket. Erre meg a legjobb a bc X-es arty :D mai teljesítményem vele: 9 arty 5 meccsen :) nem érdekel hogy kikapok de az artyt kiszedem akkor is :)

Viszont remélem azt tudod hogy mivel te is használsz artyt ugyan olyan "NOOB" vagy mint bármelyik arty használó...........

Ha elolvastad volna amit írtam, nem szóltál volna bele a nagyok dolgába kiskancsó.

1. Ellenséges artyt követem vissza vele a lövése után, de te ezt úgysem érted, nem baj addig nekem jó.
2. Nme mondtam senkire, hogy noob...Bár lehet rád illik ez a szó.

Ahogy Pap is mondta ez poén akart lenni de mind1. Viszont hogy jössz te ahhoz hogy kiskancsónak nevezzél????De tényleg, gondolkozz el magadon.Nem is ismersz honnan veszed hogy ilyen kicsi vagyok? bár egyeseknél a 160kg és a 196 cm kicsinek számít? :silly: :silly: :silly: mert akkor te egy troll vagy valami féle óriás lehetsz :woohoo: :woohoo: :woohoo: :idea: :idea: :idea:

Szerk.: Mondjuk tényleg nem kéne ilyen hangot megütnöd egyből de ez most mind1.
Ami jobban érdekelne engem hogy ha már artyzol nem dögunalmas egész csata alatt azt nézni honnan lőhet az ellen artyja? de most komolyan? vagy pl bele se gondolsz hogy a csapatodat megvonod a támogatástól ami sokszor sorsdöntő lenne?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 8 hónapja #172631 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32

Tudom mi lesz sajnos, de rühellem az önjárókat a játékban, csak azért fejlesztettem ki egyet, hogy nyírjam őket. Erre meg a legjobb a bc X-es arty :D mai teljesítményem vele: 9 arty 5 meccsen :) nem érdekel hogy kikapok de az artyt kiszedem akkor is :)

Viszont remélem azt tudod hogy mivel te is használsz artyt ugyan olyan "NOOB" vagy mint bármelyik arty használó...........

Ha elolvastad volna amit írtam, nem szóltál volna bele a nagyok dolgába kiskancsó.

1. Ellenséges artyt követem vissza vele a lövése után, de te ezt úgysem érted, nem baj addig nekem jó.

Ahogy Pap is mondta ez poén akart lenni de mind1. Viszont hogy jössz te ahhoz hogy kiskancsónak nevezzél????De tényleg, gondolkozz el magadon.Nem is ismersz honnan veszed hogy ilyen kicsi vagyok? bár egyeseknél a 160kg és a 196 cm kicsinek számít? :silly: :silly: :silly: mert akkor te egy troll vagy valami féle óriás lehetsz :woohoo: :woohoo: :woohoo: :idea: :idea: :idea:

Ami jobban érdekelne engem hogy ha már artyzol nem dögunalmas egész csata alatt azt nézni honnan lőhet az ellen artyja? de most komolyan? vagy pl bele se gondolsz hogy a csapatodat megvonod a támogatástól ami sokszor sorsdöntő lenne?

Legközelebb majd több smiley-t rakjál, akkor talán nem érti félre... :)

De az látom neked sem esett le (az illető 1. kommentjéből ítélve), hogy ő csak azért vesz arty-t, hogy avval is arty-t "irthasson"...ő egy ilyen, különleges "csodabogár" (egyébként artyhater :silly: )...szóval ezek után, gondolod hogy majd a csatára fog figyelni counter-ezés közben? :cheer:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pitlord23

9 éve 8 hónapja #172636 Írta: Sveryxx
Megválaszolva: Sveryxx

Legközelebb majd több smiley-t rakjál, akkor talán nem érti félre... :)

De az látom neked sem esett le (az illető 1. kommentjéből ítélve), hogy ő csak azért vesz arty-t, hogy avval is arty-t "irthasson"...ő egy ilyen, különleges "csodabogár" (egyébként artyhater :silly: )...szóval ezek után, gondolod hogy majd a csatára fog figyelni counter-ezés közben? :cheer:

Ha igazi arty utáló lenne akkor akkor már rég eladta volna sött kise huzta volna ezt az artyt inkább kicsit állszentségnek tünik de az ő dolga de ha már artyba ülsz és kicsit értelmesebb embernek tartod magad akkor igen is oda kell figyelni a csapatra mert mindt mondtam 1 jó lövés is egy kemény heavybe akár egy egész oldal továbbjutását, vagy maga a csata gyözelmét is jelentheti. :)

9 éve 8 hónapja #172687 Írta: Dracon__Arkhon
Megválaszolva: Dracon__Arkhon
Olvasd el Markus Heitz Dwarves köteteit, és rájössz hogy attól még lehetsz hater, ha az is vagy te magad is...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Oberjunker

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #172697 Írta: Oberjunker
Megválaszolva: Oberjunker
Nem idézgetek, mert nagyon széthúznám a topicot.

Lehet visszakövetni simán, csak türelem kell, és természetesen így kivonom magam a tankok támadásából, ami szerintem nem gond, hiszen mérhetetlen örömmel tölt el amikor kiszedem mondjuk az összes löveget a másik csapatból.

A kiskancsózás ugyanolyan poén volt mint a NOOBozás, csak nem raktam vigyorgó hülyegyerek fejeket utána. Ahogy Sveryxx sem.

És direkt ezért húztam ki a BC X-es löveget, csak ezért semmi másért, mikor kiszed valami kis idióta egy nagyon jó adok-kapok csatából egy lövéssel mondjuk az E100-amat, akkor betolom a BC-t egymás után 4-5 csatába kiszedek 5-6 löveget és megnyugszom.
Nagyon jó érzés, főleg mikor beírják, hogy hacker, meg cheater, akkor tudom, hogy kiszedtem valami kis 12-15 éves noobot.

9 éve 8 hónapja #172699 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
Csak azt nem értem, hogy akkor mire fel a sok kínlódás, mire eljutottál egy T10-es artyig ahelyett, hogy beültél volna egy lightba és mehetsz rögtön artyra vadászni. :huh:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kharon00

9 éve 8 hónapja #172711 Írta: PanzerGunter
Megválaszolva: PanzerGunter

Csak azt nem értem, hogy akkor mire fel a sok kínlódás, mire eljutottál egy T10-es artyig ahelyett, hogy beültél volna egy lightba és mehetsz rögtön artyra vadászni. :huh:

"Kard által vész, ki kardot ragad".

9 éve 8 hónapja #172726 Írta: Dracon__Arkhon
Megválaszolva: Dracon__Arkhon

Ez a mostani állapotok szerint ritkán sikerül már...

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #172737 Írta: Oberjunker
Megválaszolva: Oberjunker

Igazából nem emlékszem, hogy kínlódtam volna, úgy mint pl az 50-120-al, napi 5-6 csata és szépen lassan meglett, és tényleg azért választottam ezt mert viszonylag pontos, és egy tárral kikapok 3 löveget is. Nem mondom, hogy nem csúszott be a fejlesztés közben egy-egy támadó light, és érdekes módon 10/9-szer a támadó könnyű tankot kiszedi az arty... A másik pedig:

"Kard által vész, ki kardot ragad".

tökéletesen igaz.

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #172752 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector

mert viszonylag pontos, és egy tárral kikapok 3 löveget is.

Én rémálmaimból sírva, izzadságban tocsogva ébredek, amikor eszembe jut, hogy hónapok óta egy helyben topogok a 9-es franciával, akkora egy trágya.

9 éve 8 hónapja #172755 Írta: kharon00
Megválaszolva: kharon00

mert viszonylag pontos, és egy tárral kikapok 3 löveget is.

Én rémálmaimból sírva, izzadságban tocsogva ébredek, amikor eszembe jut, hogy hónapok óta egy helyben topogok a 9-es franciával, akkora egy trágya.

Inkább álljak meg a VIII-asnál??? :lol:

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #172763 Írta: HUN_Sector
6-os, 8-as nedves bugyi
5-ös, 7-es, 9-es nedves szem

(A 10-es meg a táras kilences, szóval az meg sz*ros gatya lesz, kilövöd a kb 2 találatod, 600 sebzésed és 70 secig rohansz az életedért. Főleg ENSK-en) :/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kharon00

9 éve 8 hónapja #172774 Írta: kharon00
Megválaszolva: kharon00

6-os, 8-as nedves bugyi

(A 10-es meg a táras kilences, szóval az meg sz*ros gatya lesz, kilövöd a kb 2 találatod, 600 sebzésed és 70 secig rohansz az életedért. Főleg ENSK-en) :/

Jelenleg csak a VII-est gyűröm... :ohmy:

9 éve 8 hónapja #172781 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32

6-os, 8-as nedves bugyi

Ensk azért még a városi pályák közül is egy kivétel, mert kb. vagy kiállsz a 9-es sor sarkaiba,- kockáztatva ezzel, hogy lerohanjanak a medek/light-ok - és talán sebzel is valamit, VAGY bemész a városba a (sokszor **** lemming) csapat után, és nem sebzel sz@rt se (maxx 1-2 mákos "td-üzemmód" lövést adsz le)...más verzió nem nagyon létezik... :unsure:

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #172795 Írta: HUN_Sector

6-os, 8-as nedves bugyi

Ensk azért még a városi pályák közül is egy kivétel, mert kb. vagy kiállsz a 9-es sor sarkaiba,- kockáztatva ezzel, hogy lerohanjanak a medek/light-ok - és talán sebzel is valamit, VAGY bemész a városba a (sokszor **** lemming) csapat után, és nem sebzel sz@rt se (maxx 1-2 mákos "td-üzemmód" lövést adsz le)...más verzió nem nagyon létezik... :unsure:

9-es franciával életem (egyik legjobb) körének indult ensk-en: lövök, 1100 sebzés, med meghalt. Lövök, 1600 sebzés, med meghalt. Lövök, 1000 sebzés, med meghalt. Kezdek örülni. Ekkor rám ront még 2 med és meghaltam én. Aztán a csapat elbukott.
Pedig milyen csodás lehetett volna :(

Lehet hajigálni artyval, csak nehéz. Mert tényleg vagy bal sarokból a jobb sarkot lövöd, vagy jobb sarokból a közepet és a jobb vonalat, vagy td-zel. Arra meg a francia alkalmatlan a 185 penes páncéltörővel és a 0-ás csőlehajlással (lehet +1, szerintem vízszintesbe sem áll be a cső)

Pl amx13f3-al a páncéltörővel csak 0 damage lánctalpazom a t37-et... o.o
Rettenetes az a lőszertípus. Imád trollkodni. Eddig összesen 1, azaz 1 darab sebzőt lőttem vele és vagy 5x pattant seggről, oldalról, lightokról, azóta nem használom.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 2 órája 22 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 órája 53 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.