Jelenleg 129 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Megtartós tankok?

9 éve 5 hónapja #187810 Írta: p3t3r3z
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Elemzésekben sokszor olvasni mintegy minőségi jelzőként, hogy "megtartós tank". Mennyire szubjektív kategória ez, vagy vannak olyan jellemzők, melyek alapján körül lehet határolni, hogy mely tankok sorolhatók ide? Lehetne ez a topik arról, hogy kinek melyik és miért.

Kezdőknek is hasznos lehet a téma, ha bizonytalanok, hogy melyik ágon merre menjenek.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 5 hónapja #187813 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Én úgyan kezdő vagyok, de Crusader megmarad garázsban, szinte minden könnyű tankos küldim kész vele. Könnyű tank de max 2 tierrel teszi feljebb.Tier V-VI-ban nagyon jó köröket lehet menni vele :)

9 éve 5 hónapja #187814 Írta: Red_Dragon_HUN
Megválaszolva: Red_Dragon_HUN
Mert FUN: AMX12t, AMX 50 100, Chafee,
Mert OP: T29, T54, M41 Bulldog

Ezek a tankok kiérdemelték az állandó álcafestést...... :P

Ugye ebben a T10 és prémium tankok nem játszanak.
Ez egy szubjektív vélemény természetesen. (az OP)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: p3t3r3z

9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #187815 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

Elemzésekben sokszor olvasni mintegy minőségi jelzőként, hogy "megtartós tank". Mennyire szubjektív kategória ez, vagy vannak olyan jellemzők, melyek alapján körül lehet határolni, hogy mely tankok sorolhatók ide? Lehetne ez a topik arról, hogy kinek melyik és miért.

Kezdőknek is hasznos lehet a téma, ha bizonytalanok, hogy melyik ágon merre menjenek.

Tier 5 - T67, ELC, StugIIIG
Tier 6 - T37, Cromwell, T34-85, T150,
Tier 7 - T29, Bulldog,
Tier 8 - 50100, IS3, 1390, T49, 110, ISU
Tier 9 - E75, E50, T54, T30
Tier 10 - ezeket nem illik eladni :)

Amik még nincsenek meg de megtartósak lesznek (T20, pershing, m46 patton, t54light, obj416, ru, amx30, wz132, 9-es kínai heavy, ST-I, Conqueror)

Prémiumokat direkt nem írtam.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: FrankeeHUN, p3t3r3z

9 éve 5 hónapja #187820 Írta: Tomax96
Megválaszolva: Tomax96

Tier 7 - T29, Bulldog,

Amik még nincsenek meg de megtartósak lesznek (T20, pershing, m46 patton, t54light, obj416, ru, amx30, wz132, 9-es kínai heavy, ST-I, Conqueror)

T-10-ért még mindig nem rajongasz,vagy csak nem játszottál vele? Szerintem te voltál azon a véleményen nemrég,hogy az E75 a legjobb 9-es heavy. T-10 mondjuk heavy-med szerintem,de nagyon jó kis gép.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Serious_Black

9 éve 4 hónapja #187852 Írta: NightShadow
Megválaszolva: NightShadow
Megtartós tankok:

-Prém tank (még ha úgy gondolod hogy kár volt megvenni vagy gyengének gondolod szerintem tier 6 és afelett kidobni háááát.....főleg hogy lehet később buffot kaphat)
-Tier 10-es tankok (gondolom ha már valaki elindul egy vonalon szeretné a tízesét szóval butaságnak tartom kidobálni még ha ritkán is játszik vele)
-Klán által preferált tankok CW/sh vagy csapat csaták stb.
-Személyes küldetésekhez (pl egyszerűbb td esetében tier 6ban meglőni a hp-d 3szorosát mint tier 10ben stb)
-Fun tankok amit csak egyszerűen azért tartasz meg mert szeretsz vele játszani
-wn8 farm tankok (nem egy kék lila játékosnál láttam olyat hogy pl T67-el hármas szakaszba mentek only gold és tankkal már több száz csatájuk volt)

Így kell értelmezni azt hogy mi megtartós tank.

Pl én a T54et kidobtam semmi szükségem rá az OBJ 140 és T62A is jobb med küldik miatt pedig van tier 8as medem de valószínűleg majd az E50 meg fog maradni :) (T30at szerettem még nagyon csak haladni is szeretnék ezért fun-olni nem igazán szoktam van mit kíhúzni)

9 éve 4 hónapja #187854 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci
Megtartos tankok nalam (en altalaban elaom majd idonkent visszaveszem oket):

Tier 5 - nem szeretek itt jatszani
Tier 6 - M6, Hellcat, KV-2 + derp, Cromwell, T34-85, Skoda T-25
Tier 7 - T29, T71
Tier 8 - Amx 50 100, T69, 110 + az osszes light
Tier 9 - Conqueror, T30, Leopard PTA, M46 Patton
Tier 10 - Centurion AX, Leopard 1, T62-A, E5, FV 215b

9 éve 4 hónapja #187855 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03
Nekem az ultimate megtartós tank az ELC AMX, annál több ritkán kell, ha mégis, akkor Tigris I és Valentine II.

9 éve 4 hónapja #187890 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

Tier 7 - T29, Bulldog,

T-10-ért még mindig nem rajongasz,vagy csak nem játszottál vele? Szerintem te voltál azon a véleményen nemrég,hogy az E75 a legjobb 9-es heavy. T-10 mondjuk heavy-med szerintem,de nagyon jó kis gép.

Igen szerintem az E75 a legjobb. :) Viszont hamarosan megveszem a 9-es kínai heavyt és lehet visszaveszem a T-10-et. Anno az IS8-at nagyon szerettem, és annak ellenére, hogy stockról grindeltem cca 100 meccsen keresztül a végére nem lett rossz az átlagom vele. T10 pedig erősebb, mint az Is8 volt.
Sajna a conqueror elérhetetlen távolságban van, pedig az egy titkos befutó lehetne még.

Úgy gondolom, hogy az e75 nagyon bika T9-ben, és nagyon jó kis ágyúja van. Nagyon jól használható páncél, visszatartó erő, sok hp, APCR a prémium lőszer. Szinte bárhol, bármikor fel tudja venni a harcot egy Tier 10-es heavy tankkal 1vs1-ben. Nem rammolható. Erre szerintem egyedül még az ST-I képes, de az a tank sokkal lassabb és egy tapasztalt játékos szétgoldozza hacsak nincs hulldownban.
T10, Conqueror nagyon jó ágyúval ellátott mozgékony tankok a saját nemzeti karakterisztikákkal. Support tankként talán a legjobbak a tárasok és a medek után. Élvezhető játék, de akkor már inkább egy med a mozgékonyság miatt. T10-nél pedig még a legénység is probléma. Hiszen az IS3 és az IS7 szerintem alap részei egy garázsnak, viszont akkor kik maradnak a T10-ben?
WZ - erre nagyon kíváncsi leszek, ritkán látni és nem tűnik rossznak, mondjuk az ágyú pontosságától kicsit parázom.
VKBéla, 9-es Japán (type) heavy - Ezek nekem már túl lomhák, és nagyok. Lehet, hogy frontban nagyon erősek (a rosszabb játékosok ellen), de könnyen megkerülhetőek, trackelhetőek.
M103 - random páncél, és a folyamatos ammorack miatt nem szerettem (lassú is a szar páncél ellenére), papír oldalpáncél, melyet mondjuk a T49 nagyon szeret.
50120 - legjobb support heavy T9-ben, viszont ha nincs mellettede kemény tank amit lőhetnek, akkor már szenvedős a mérete miatt.

Nem volt meg mindegyik, de én így kategorizáltam be őket tapasztalataim és a saját stílusom alapján. Persze majd ha megveszem mindegyiket akkor lehet kicsit módosul a fenti kép.

9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #187904 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
Megtartani azt érdemes amivel szeretsz játszani, olyan hogy "kőtelező" nincs. Hiába mondják, hogy IS3 T32 vagy bármi, ha nem megy vele felesleges. Nekem a T32 nincs is meg mert nekem nem tetszik.

T10-et csupán azért nem adunk el mert kapásból buktál 3 milla kreditet... (az arty kivételt képez :trollol: )
OBJ268-ban nincs legénység, de a tankot nem adom el, hátha kap valami buffot. :izmena:
Ha cserélik a WTE100at a grillére akkor lesz még 1 T10 amibe nem lesz legénység... :trollol:

Én ezek tartottam meg. (van amit csak azért mer elfér, Tog,BT-7 és a hasonló ajándék vackok :happy: )

Ide tenném még a Tigrincset (mikor megvettem a E25-öt gondoltam nem kel 2db legénység fejlesztő tank, hááááá vissza kellene venni) és a T20at (ha lesz felesleges kreditem meg találok valami használható legénységet bele tutira vissza költözik a garázsba.)
Mellékletek:

9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #187922 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32
{Igen, egy gané klikker vagyok - többnyire... :silly: }

Szóval szeretnék pár arty-t is hozzáadni a történethez...HA MEGENGEDITEK... :evil:

FV304 SZERINTEM mindenkinek kötelező darab...annyira lehet vele trollkodni, hogy néha szinte már sajnálom az ellenfelet... :lol: Főként RHM-ág példányai, meg francia gépek tudják értékelni a 11 mp-enkénti 4-500-as szeretetcsomagokat... :woohoo: :cheer: S az ellen lassú tankjainak körülrohangászásáról meg az enemy 'kollégák' boozerálásáról még nem is beszéltünk... :P

8-as francia Lorr arty is elég nagy fun factor-ral rendelkezik a gyorsasága, nagy RoF-ja és pontossága végett (ez utóbbi főleg az utána következőkhöz képest szembetűnő nagyon...SAJNA... :angry: )

A 10-es tankok eladásához meg annyit fűznék hozzá, hogy oké, sokat buksz, meg 10-es, meg minden, DE néha igenis megérheti az eladás, vagy csere (én pl. a GW e100-at cseréltem Obj 261-re...ÉS QRVÁRA NEM BÁNTAM MEG... :lol: [viszont a 10-es B-C cseréjét az M53-ra már lehet...ugyanis az a kis gun-nal ****t sem ér... :angry: :( ])
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

9 éve 4 hónapja #187926 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN
Nem is lehet kérdés:Pz IV H,csakis trollal! :banana:

9 éve 4 hónapja #187928 Írta: hadtjuk
Megválaszolva: hadtjuk

{Igen, egy gané klikker vagyok - többnyire... :silly: }

Szóval szeretnék pár arty-t is hozzáadni a történethez...HA MEGENGEDITEK... :evil:

FV304 SZERINTEM mindenkinek kötelező darab...annyira lehet vele trollkodni, hogy néha szinte már sajnálom az ellenfelet... :lol: Főként RHM-ág példányai, meg francia gépek tudják értékelni a 11 mp-enkénti 4-500-as szeretetcsomagokat... :woohoo: :cheer: S az ellen lassú tankjainak körülrohangászásáról meg az enemy 'kollégák' boozerálásáról még nem is beszéltünk... :P

8-as francia Lorr arty is elég nagy fun factor-ral rendelkezik a gyorsasága, nagy RoF-ja és pontossága végett (ez utóbbi főleg az utána következőkhöz képest szembetűnő nagyon...SAJNA... :angry: )

A 10-es tankok eladásához meg annyit fűznék hozzá, hogy oké, sokat buksz, meg 10-es, meg minden, DE néha igenis megérheti az eladás, vagy csere (én pl. a GW e100-at cseréltem Obj 261-re...ÉS QRVÁRA NEM BÁNTAM MEG... :lol: [viszont a 10-es B-C cseréjét az M53-ra már lehet...ugyanis az a kis gun-nal ****t sem ér... :angry: :( ])

Bocsi nem bírtam ki: Kinek a pap, kinek a paplan. ;)
És hogy ne csak a szívatást érezd, az arty-król: A már említett angol, és ami ágyuk mellett, jelen pillanatban úgy gondolom, hogy megtartom az AMX 13 F3-at. Jó, jó, pontatlan, mint a vak tyúk, de rohangálni, meg felderíteni lehet vele (csak kanyarodni nem). Egyetlen problémám az az, hogy nem tudom, milyen embert teszek a Lorraine-be. Ugyan így nagyon tetszik a galléros (alias G. W. Panther), bár itt a megtartásnak az az indoka, hogy rosszabbnak érzem a nagyobb tier-ű német ágyúkat a kisebb ágyú kitérithatőség miatt. Az orosz ágyuk papíron nagyon jól néznek ki, (tier 7-től 1850 elméleti sebzéssel {tudom a tier 10-es 1700-adt sebez}), de én még a 460 csata alatt (7-8 tier) nem sebeztem 1500 Hp-nál többet, azt is „francia pontossággal”. És akkor még finoman fejeztem ki magam. (Megharagudott az asszony annyi miss-em van… :( )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrangHun

9 éve 4 hónapja #187929 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
Nekem van egy olyan elvem, hogy minden szinten hagyok valamilyen tankot, sosem lehet tudni. Amiket én megtartottam

Tier 2-3 - annyi ajándék prémium tank van, én szerintem abból érdemes valamit a garázsban tartani valamit, amiből egy magasabb szintű tankod felturbózott legénységét bármikor vissza tudod pakolni - ha nem az a szempont, hogy milyen legénységet tudsz visszapakolni, akkor T-127, vagy a SU-76l, akik meg tudták szerezni. Ha ezek valamelyike meg van, akkor nincs másra szükséged. Ha tudsz vele játszani akkor normál tankok közül PzIc, egyébként pedig ezen a szinten a TD-kkel tudsz még érdemi kárt tenni az ellenfelekkel, ha mondjuk T5-be sorsol az MM.

Tier 4 - M8A1 v. Ke-Ho (most volt róla elemzés), ha tetszett, akkor Matilda, ha prémium, akkor Sentinel, gyűjtőknek B2
Tier 5 - T67 v. ELC v. KV-1 (ha trollkodni szeretsz O-I), de itt nagyon sok más tank is működhet, ami a te stílusodnak, vagy éppen az általad fejlesztett ágnak megfelel (T1, T-34, Type T-34, Prémiumok közül Churchill III, Su85l, arty kedvelőknek Bishop
Tier 6 - itt nagyon erős prémium mezőny van, ha van rá keret én azt javasolnám: Cromwell B, Rudy, Type 64 - szegény ember prémiumának meg ott van az első kettő normál változata, ha inkább amcsi párti vagy, akkor majdhogynem bármelyik amerikai megteszi ezen a szinten (Hellcat, T37, T21, Sherman változatok)
Tier 7 - bár nagyon jó könnyű tankok vannak itt, én azért nem javasolnék könnyű tankot, mert ugyanúgy felpakolja őket az mm T10-ig, mint a nagy tesóit jobb ágyukkal és több hp-val. A T7 amúgy is a senki földje, inkább "általmenés", mert nincs SH vagy csapatcsata ezen a szinten. Ha mégis valami, akkor nekem Comet v. T-34-1, ha nehéz párti vagy, akkor IS/IS-2/T29

Tier 8 - ha megengedheted magadnak a prémiumokat, akkor prémium. Normál fejlesztési fáról én nehéz tankot hagynék: IS-3 v. 110 v. 50-100, + a kedvenc könnyű tankod. De sokan nem tudnak megválni a jó öreg (troll) ISU-152-től

Tier 9 a heteshez hasonlóan átalmenés, szerintem olyan tankot érdemes hagyni, ami mentén nem vagy kevésbé érdemes kifejleszteni a 10-est (vagy lesz annál jobb 10-esed): WZ-111, JagdTiger, E-75
T10 - ha végre egyszer elkezdek 10-eseket venni, én biztos nem adok el egyet sem :)

Minél kevesebbet játszik az ember, annál érdemesebb megtervezni melyik ágon meddig akar eljutni.
Azt is érdemes megfontolni, hogy egy adott ágon hány tankot akarsz megtartani. A legénységet mindig érdemes továbbvinni, nem biztos, hogy egy friss legénységgel a korábbi tankod még ugyanúgy fog muzsikálni, mint korábban. Ezen persze tudnak segíteni a "Jutalom" legénységek. Az amerikai szerveren lévő accountomon például úgy érzem, sosincs elég orosz közepes legénységem...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: p3t3r3z, Tekagi

9 éve 4 hónapja #187945 Írta: bodzy
Megválaszolva: bodzy
Alapjában egyetértek Mir4g3 hozzászólásával: Megtartani azt érdemes amivel szeretsz játszani, olyan hogy "kőtelező" nincs. Hiába mondják, hogy IS3 T32 vagy bármi, ha nem megy vele felesleges.
És Morphelo listájával is:
Tier 7 - T29, Bulldog,
Tier 10 - ezeket nem illik eladni

Mindenképpen figyelj arra, ha tovább lépsz egy ágon én a jobb legénységet vittem mindig tovább feljebb, az új legénységet raktam a régi tankba, igy mire elérsz az ágon a csúcsra lesz egy viszonylag jó legénység benne ami ott azért már fontos !!!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: p3t3r3z, Tekagi

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 21 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 10 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.