Jelenleg 141 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Megtartós tankok?

9 éve 4 hónapja #187955 Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Nálam alapvetően egyszerű a megtartandó tankok listája.
Tier 1- Otsu. (Talán egyszer még hasznát veszem...1 éve nem nyúltam hozzá :D )
Tier 2- Tetrach (Prémium)
Tier 3- BT-7A, Toldi III, FCM 36 pak 40, (Prémiumok)
Tier 4- Valentine II (Prémium)
Tier 5- Chi-Nu-Kai, Stug IV (Prémiumok)
Tier 6- T-34-85, Cromwell, Type 64, AMX 12t, jg. pz .IV.(3 csillagok miatt) KV-85 (122mm :justwait: ) D.max, (prémium)
Tier 7- T23E3, T28 HTC,(prémium) Comet (3-ik csillag/fun)
Tier 8- IS-5 (prémium), IS-3, T32, 50 100, T-44,..........., (random miatt és mert kell a 3 csillag)
Tier 9- T-55A (prémium)
Tier 10- rájuk is kell a 3 csillag :D

Röviden nálam azok maradnak, amiknek van prémium (fél prémium) besorolásuk, amiken megvan a 3 Gun mark (kivétel SU-152 és AMX 13 75) és szeretek velük játszani.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 4 hónapja #187958 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Én szeretem a kis 1-2-3-4 tiert ... sok jó vas van ott is. Meg se próbálom felsorolni.. de t1-t2-t3-ban ami gépágyús és vagy pompom ágyús az mind elgondokoztató ... meg az angol pontos ágyús Cruiserek is.

Ke-Ho-t úgy egy hónapja szereztem be, és élvezem. De Chi-Ha (kínai) és M5A1 is KELL nekem :D ... ezek felszerelve igen durva kis gyilkosok. ( Sokan ugye csak átrohannak rajtuk miközben húzzák az "ágat", meg ha újoncként ér oda hozzájuk az ember, akkor jellemzően nincs kreditje felszerelni őket, nincs hozzájuk skilles legénysége, meg azt sem tudja még olyankor az ember hogy mi mire való :D ... de most hogy visszaveszem őket, igencsak élvezem a velük való funolást.)

Ami még eszembe jut:
- kis orosz T-34 .. én szeretem :)
- KV1 és KV1s .. nekem mindkettő bejött.
- gyors német gépágyúsok, PzIc, Lusch, esetleg Leopard.

- van egy nagyon kevéssé ismert vas, az M7. Ez egy t5 amcsi med ... eléggé "eldugott" helyen van a tech tree-ben, ugyanis a Chaffe UTÁN jöhet, a T21 előtt ... szóval azért épeszű ember aligha húzza ki hogy legyen neki M7-ese ... pedig ez a tank egy istenkirályság!! Hihetetlenül mozgékony, gyors és dombozásban is remek ... és a gyorstüzelő ágyúja (full golddal) megesz mindent amivel szembetalálkozhat. ( Nyilván ez és a t5 Leopard is csak olyan játékosnak ajánlható aki ki tudja farmolni ezen vasak gold-ammo szükségletét ... de cserében élvezetes kis gyilkosok.)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

9 éve 4 hónapja #187991 Írta: bogehu
Megválaszolva: bogehu
Nálam a prémiumokon kívül ezek örök darabok:
Tier 3: Pz.Kpfw. 38 (t), Valentine AT, Marder II
Tier 4: Ke-Ho, Matilda, Hetzer, Marder 38T, T40
Tier 5: T67, Crusader, Stug III G, KV-1
Tier 6: T37, Cromwell, KV-2, T-150, E8, Jumbo, Nashorn, Chi-To, Type 58, KV-85, Jackson, Hellcat, T-34/85
Tier 7: IS, T29, T71, Tiger, Jagdpanther
Tier 8: Ru 251, Borsig, T32, Indien, Tiger II, IS-3, Ferdinand
Tier 9: a T-10 és a T30 esélyes, de még csak jelöltek

Egyszer majd visszaveszem kategória (ha lesz legénység és idő játszani velük):
Luchs, Pz.Sfl. IVb, VK 16.02 Leopard, M6, Comet, SPIC.

Vannak olyan jelöltek is, amelyekkel még nem játszottam, így a lista még bővülhet a későbbiekben.
Mielőtt valaki megkérdezné: szeretem a változatosságot, és hangulatfüggő vagyok, ezért azzal megyek amelyikhez éppen kedvem van. Az összes tank napi rendszeres leszorzózásával meg sem próbálkozom. Pont azért bővítettem az állományt, hogy a görcsös napi szorzózásról leszokjak. Sikerült.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

9 éve 4 hónapja #187997 Írta: javadamka1
Megválaszolva: javadamka1
Pz I C, Hetzer, Pz II G....Iszonyat fun gépek, illetve még a valentine II se rossz. Nekem például megvannak olyan gépek, mint grosstraktor és a T28E-F30, ez utóbbi 2 is hasznos ;). 10-es tankot nem adok el....

9 éve 4 hónapja #187999 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32
@hadtjuk

(Bár te tudod), DE franciáknál sztem 8-asnál tovább JELENLEG nem éri meg menni (10-es kb. mindenképpen felejtős), németeknél dettó...8-astól fölfele jó-jó, hogy nagyot tudnak lőni, de semmi +, amiben többet tudnának a versenytársaiknál...minden másra kb. olyanok, mintha egy Mausra tennél tüzérségi ágyút...0 camo, 0 mobilitás... :pinch:

Ellenben az oroszoknál (mily meglepő, ugye? :whistle: ) simán megéri elmenni a 10-esig...az egyszerűen OP, főleg az AP lőszerrel...mert míg a többi "hátha lövök egy qrva nagyot AP lőszerrel" történet kb. 5-ből 1-2x műxik, ennél 3-4x talál...igaz, csak 1k dmg, dehát ha abból 3-4 bemegy már jóélet van B)

9 éve 4 hónapja #188061 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Nálam ami abszolut viszi a prímet, az a Tier 4 luchs, M8a1, és tier 2 PZII. Ezek low tierben is elég életképesek még. Néha játszom még kis karakterrel, csak hogy képben legyek, hogy mik is változtak, és mert jól esik néha szétlőni pár tankot. Tankot fejlesztgetni már nem akarok, igy általában csak ezekkel megyek. Elc-t megölték szerintem a szóráskép nerffel, és az új fizikával. Engem megőrjít, hogy össze-vissza lövöldöz, és hogy nem hajlandó tolatni. Régen durván jó volt, mostanra meg csak olyan átlagos. Magasabb tierben meg lassan minden egyforma lesz. Van, ami kicsit jobb, mint a többi, de semmi kiemelkedőt nem lehet szerintem találni.

9 éve 1 hete #208535 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Sziasztok, én még kis tierben játszom (fogok is még egy ideig) ott Crusader+Matilda ami megtartos nekem :) Meg elc a francia V-ös könnyű talán, egyre jobban összebarátkozunk :cheer: Pedig eleinte (néha most is) én voltam vele potya kill ellenfélnek :lol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73

9 éve 1 hete #208541 Írta: gwr
Megválaszolva: gwr
Nálam:
Tier1. otsu , a géppuska miatt(jönnek a svédek, jönnek a svédek)
tier2. T45 , jó felkészítő lecke , H35 detto, Cruise I- pontos egylövetű ágyú és mindenkit visz 6 fős legénység.
tier3: CII 5 fős legénység ,2 db ágyú, 94mm-s és 2 fontos, ez viszi a kv1-t, pz38t jó felkészítő.t127 kiképző és felkészítő, pzs35 dettó.
tier4. ke-ho, m8a1, vajon miért . B) Matilda élvezkedés 1,77-tel tölt bia nélkül(90%)
tier5: t34, kiképző és felkészítő, vk 30.01 H mazohizmus
és arty, felkészülés miatt. Teljesen mindegy .

9 éve 1 hete - 2 éve 9 hónapja #208564 Írta: Motazor
Megválaszolva: Motazor
Én a következőket tartottam meg:
Tier1: Leichtraktor
Tier4: Matilda
Tier5: PzIVH, T-34, Kv-1
Tier6: Kv-85, Kv-2, Hellcat, Amx 12t, Cromwell, Amx 13F3
Tier7: Is, T29, Tiger P
Tier8: Is-3, Kv-4, T44, Tiger II, Ferdinand, T-32, T28 Prot, Amx 1390
Tier9: T-10, St-1, T-54, E-75, Jagdtiger, M103, T30
Tier10: Is-7, E100, Jgpz E100, T110E5

9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #208573 Írta: Tomat
Megválaszolva: Tomat

Sziasztok, én még kis tierben játszom (fogok is még egy ideig) ott Crusader+Matilda ami megtartos nekem :) Meg elc a francia V-ös könnyű talán, egyre jobban összebarátkozunk :cheer: Pedig eleinte (néha most is) én voltam vele potya kill ellenfélnek :lol:

Ha még gyakorolnál 2-es tierben, akkor a Pz. II-t se feledd :) (táras ágyúja van, elég jól használható).

9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #208588 Írta: Tekagi
Köszi :) de már tier4-5-ben rontom átlagom, inkább tier 5 :lol: Táras ágyúju tankot nem szivesen használnák, biztos jók de nem jönnek be. Lassan ideje lesz tier 6-ba átlépnem) Ott az amerikai közepes lesz amihez nagy reményeket fűzök, Jumbo. Csak szeretném ha lenne kredit tartalékom meg 5-ös tankokbol kedvencek jól felszerelve. Meg nem ártana megtanulnom játszani is :lol:

9 éve 1 hete #208606 Írta: blslas
Megválaszolva: blslas
Hellóság. A Tier4s szovjet T28at senki nem mondta pedig szerintem brutál op tank. Eszméletlen jó az átütése bár kicsit keveset sebez . Viszont gyorsan tölt. Mozgása is elég jó. Szerintem....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Sics

9 éve 1 hete #208609 Írta: _Szazados_
Megválaszolva: _Szazados_

Hellóság. A Tier4s szovjet T28at senki nem mondta pedig szerintem brutál op tank. Eszméletlen jó az átütése bár kicsit keveset sebez . Viszont gyorsan tölt. Mozgása is elég jó. Szerintem....

Ha mér Tier 4, akkor SU-85B. A látótáv nerf előtt majdnem legyőzhetetlen volt (390 méter, T4-ben!!), de még most is az, csak már nehezen spotol magának, azt hiszem 310 méter vagy mennyi a látótávja.

A lényeg az ágyúján van. 2500-as dpm Tier 4-ben, ez elmond mindent, hatos medeket megveri tűzerőben :trollol:

Kell neki egy jó legénység, egy kis festés, Rammer, EGLD, és egy szabadon választott felszerelés. Ez régen optika volt, de ugye a 310 méteren nem sokat dob, a csigaszem meg nem jó, mert gyakran mozdul a kis td.

Aki kis tierben akar gyalázni és szeret td-vel császkálni, az nyugodtan próbálja ki, nem fog csalódni :happy:

9 éve 1 hete #208618 Írta: FrankeeHUN
Megválaszolva: FrankeeHUN

Köszi :) de már tier4-5-ben rontom átlagom, inkább tier 5 :lol: Táras ágyúju tankot nem szivesen használnák, biztos jók de nem jönnek be. Lassan ideje lesz tier 6-ba átlépnem) Ott az amerikai közepes lesz amihez nagy reményeket fűzök, Jumbo. Csak szeretném ha lenne kredit tartalékom meg 5-ös tankokbol kedvencek jól felszerelve. Meg nem ártana megtanulnom játszani is :lol:

Szia Tekagi!
A Jumbo valóban elég jó tank, viszont kicsit trükkös: a stock torony sokkal jobban páncélozott mint a fejlesztett, viszont lassabban töltesz vele egy picit. Meggondolandó a tesóját, az E8at kifejleszteni. Bár nem annyira páncélozott mint a Jumbo, sokkal mozgékonyabb, jobbak az ágyúkarakterisztikái és sokkal jobb az ágyúsüllyedése. A Jumbo viszont a stock torony 105mm-es trollgun kombóval használva szintén jó játékélményt nyújt. De az a legjobb, ha mind2-t kifejleszted és kipróbálod, szerintem nem fogsz csalódni. :)

9 éve 1 hete #208700 Írta: Tekagi
Köszi :) Én szeretem a lassú gépeket is, el vagyok velük. Matilda meg az 5-ös nehéz tank lassúak :) Viszont az a tűzgyorsaság, töltési idő, pontosság amit tudnak nagyon tetszik. Remélem amerikai közepeseknél is lesz valami hasonló gép :) Jumbonál az is tetszik h 2 irányba lehet rola haladni. Nah de ez már off amiket irok, elnézést :)

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 21 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 11 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.