Hali!
A T-150 érdekelne engem,ki van húzva már nagyon régóta de anno a KV1S fele mentem az IS-re.Szeretnék 6os tierben egy jó heavy tankot,bár az elemzés alatti hozzászólások elég rendesen "elijesztettek".
Szóval érdemes megvenni?Akinek megvan kérem mondja el a véleményét.
Esetleg más 5-6os "fun" tank? (Cromwell B,Type 64,T67,KV2,Su100,Škoda T 40
,),ezek vannak.
Jaaaaj de rossz nekem látni a Skoda utáni hányingeres smiley-t, mikor az előtt állok, hogy megvegyem-e....

Ötösnek tudom ajánlani ezt a kettőt, ami nekem is megvan: Churchill III - iszonyatosan jó vele játszani, főleg, ha jó a legénységed benne, nekem mindennel felszerelt, 4. skilles legénység van benne, és rengeteg jó csatát mentem vele. A hibája az az hogy lassú, és hát elég pontatlan tud lenni.
A másik, amit nem mindig, sőt szinte sosem tudsz megvenni az a leFH18B2 - teljes női legénységem van benne, már a 3(+1 a női bia) skillt húzom rajta, és eszméletlenül fun. Egyik haveromnak is megvan, és ha egy célpontra lövünk, akkor ott kő kövön nem marad! Gyors töltés, gyors célzás, mondjuk elég kicsi sebzés, de ha láncon tudsz tartani 1-2 célpontot, és a többiek lövik, akkor jön az assist sebzés. Na és az elmaradhatatlan, "gyönyörű szép", "fantasztikus", "megfizethetetlen" francia legénységhang, na így már kerek az egész!

Amúgy hatos prémium tankom csak a Dicker Max van, amit nyertem, de nagyon nem szeretem, van vele vagy 10-15 csatám, és kb. ennyi elég is volt vele.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...