Jelenleg 140 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Megtartós tankok?

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #226292 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Szia, heavy-nál nekem KV-1 ami megtartos nagyon jó köröket lehet tolni vele még egy olyan noob-nak is mint én :) Meg Crusader, az ami még szivem csücske, könnyű-közepes hibrid szerintem, én nagyon szeretem. T-67 van még az olyan határeset nekem) Szerk: s még T1 amit valószinűleg megtartok.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 8 hónapja #226302 Írta: zetike02
Megválaszolva: zetike02

Hali!

A T-150 érdekelne engem,ki van húzva már nagyon régóta de anno a KV1S fele mentem az IS-re.Szeretnék 6os tierben egy jó heavy tankot,bár az elemzés alatti hozzászólások elég rendesen "elijesztettek".
Szóval érdemes megvenni?Akinek megvan kérem mondja el a véleményét.
Esetleg más 5-6os "fun" tank? (Cromwell B,Type 64,T67,KV2,Su100,Škoda T 40 :sick: ,),ezek vannak.

Jaaaaj de rossz nekem látni a Skoda utáni hányingeres smiley-t, mikor az előtt állok, hogy megvegyem-e.... :blink:
Ötösnek tudom ajánlani ezt a kettőt, ami nekem is megvan: Churchill III - iszonyatosan jó vele játszani, főleg, ha jó a legénységed benne, nekem mindennel felszerelt, 4. skilles legénység van benne, és rengeteg jó csatát mentem vele. A hibája az az hogy lassú, és hát elég pontatlan tud lenni.
A másik, amit nem mindig, sőt szinte sosem tudsz megvenni az a leFH18B2 - teljes női legénységem van benne, már a 3(+1 a női bia) skillt húzom rajta, és eszméletlenül fun. Egyik haveromnak is megvan, és ha egy célpontra lövünk, akkor ott kő kövön nem marad! Gyors töltés, gyors célzás, mondjuk elég kicsi sebzés, de ha láncon tudsz tartani 1-2 célpontot, és a többiek lövik, akkor jön az assist sebzés. Na és az elmaradhatatlan, "gyönyörű szép", "fantasztikus", "megfizethetetlen" francia legénységhang, na így már kerek az egész! :D
Amúgy hatos prémium tankom csak a Dicker Max van, amit nyertem, de nagyon nem szeretem, van vele vagy 10-15 csatám, és kb. ennyi elég is volt vele.

8 éve 8 hónapja #226304 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986

Hali!

A T-150 érdekelne engem,ki van húzva már nagyon régóta de anno a KV1S fele mentem az IS-re.Szeretnék 6os tierben egy jó heavy tankot,bár az elemzés alatti hozzászólások elég rendesen "elijesztettek".
Esetleg más 5-6os "fun" tank? (Cromwell B,Type 64,T67,KV2,Su100,Škoda T 40 :sick: ,),ezek vannak.

Jaaaaj de rossz nekem látni a Skoda utáni hányingeres smiley-t, mikor az előtt állok, hogy megvegyem-e.... :blink:
Ötösnek tudom ajánlani ezt a kettőt, ami nekem is megvan: Churchill III - iszonyatosan jó vele játszani, főleg, ha jó a legénységed benne, nekem mindennel felszerelt, 4. skilles legénység van benne, és rengeteg jó csatát mentem vele. A hibája az az hogy lassú, és hát elég pontatlan tud lenni.
A másik, amit nem mindig, sőt szinte sosem tudsz megvenni az a leFH18B2 - teljes női legénységem van benne, már a 3(+1 a női bia) skillt húzom rajta, és eszméletlenül fun. Egyik haveromnak is megvan, és ha egy célpontra lövünk, akkor ott kő kövön nem marad! Gyors töltés, gyors célzás, mondjuk elég kicsi sebzés, de ha láncon tudsz tartani 1-2 célpontot, és a többiek lövik, akkor jön az assist sebzés. Na és az elmaradhatatlan, "gyönyörű szép", "fantasztikus", "megfizethetetlen" francia legénységhang, na így már kerek az egész! :D
Amúgy hatos prémium tankom csak a Dicker Max van, amit nyertem, de nagyon nem szeretem, van vele vagy 10-15 csatám, és kb. ennyi elég is volt vele.

Skoda?Arról már írtam itt pár helyen,csupa "jót" :sick: Churchill III-am volt még nagyon régen,el voltam vele de aki nem full retard az gond nélkül átüti,PZIVH-val jól lehet őket szívatni a troll löveggel,a tornyát mindig átvitte :silly:
leFH18B2-van és szeretem is,néha mindent eltalál néha meg semmit se :S
T-150ről érdekelne az emberek véleménye,már megvettem majd este kipróbálom,kíváncsi lennék azért azoknak a véleményére akiknek van ! :)

8 éve 8 hónapja #226305 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Mint tudod, a régi KV1S lement T5-be, helyette a KV85 van - ami messze nem olyan már mint előtte. Nem is játszok vele már egy ideje több okból is.
De a T150-et kérdezted - szerintem a T150 "A Heavy" a tierben. Mindenben jó kivéve hogy lassú kicsit, de meg lehet szokni. Már nincs messze a 3. GM és nem volt nehéz eddig elvinni. Én csak ajánlani tudom.

A lenti listádban nagyjából jó vasak vannak, én ide venném még a T37-et és a T34-85-öt és/vagy Rudy-t is.

Hali!

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #226335 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986

Mint tudod, a régi KV1S lement T5-be, helyette a KV85 van - ami messze nem olyan már mint előtte. Nem is játszok vele már egy ideje több okból is.
De a T150-et kérdezted - szerintem a T150 "A Heavy" a tierben. Mindenben jó kivéve hogy lassú kicsit, de meg lehet szokni. Már nincs messze a 3. GM és nem volt nehéz eddig elvinni. Én csak ajánlani tudom.

A lenti listádban nagyjából jó vasak vannak, én ide venném még a T37-et és a T34-85-öt és/vagy Rudy-t is.

Hali!

Köszönöm a biztatást.Szerintem jóban leszünk 10.csata :ohmy:
Mellékletek:

7 éve 10 hónapja #255843 Írta: PePeC
Megválaszolva: PePeC
Valamelyik cikk hozzászólásban olvastam, hogy az M3 Lee-t mint stat húzó trió egyik tagját emlegeti valaki.
Sajnos már nem találom, de ha olvassa, írja már meg, melyik volt a másik kettő :D Jó volna egy kicsit növelni a statom, és a Leevel megyeget is, de a kíváncsiság hajt.

7 éve 10 hónapja #255902 Írta: peterbadbone
Megválaszolva: peterbadbone
Tier 1-6-ig itt az én listám:

Mivel én is klikkerként kezdtem a német ágon, így nekem a Grille lett a kedvenc és biztos, hogy nem fogom eladni, T5-ben szerintem egy igazi állat!

Marder 38T is megtartós.. Brutál, hogy mit lehet azzal a kis TD-vel alkotni. Először én sem vágtam, de a cimborám, aki már nagyon régóta tolja a WoT-ot, megmutatta, hogy mit lehet kihozni belőle...

Illetve, ha már TD és IV tier, akkor az új kínai TD ágon is a SU 76G FT egy nagyon pöpec kis TD.

Én nem kedvelem a "trollgunos játékot", így én a PzIVH helyett a PzIII/IV-et hagytam a garázsban, azzal szeretek játszani.

Franciáknál az AMX ELC bis is eléggé odab@sz! Alap garázskellék :)

Svéd TD-k közül a VI-os Ikv 65 II nálam szintén alap, mert egy igazi kis tetű.

Briteknél a könnyűtankok Heavy-je a Valentine... imádom azt a tankot!

Szovjeteknél T-80, KV-1 nálam alap. KV-1-et nem tudom nem szeretni, pláne, hogy mindhárom kifejleszthető tankot ki akarom húzni vele... de amúgy is egy jó gép. T-80 nekem az igazi fun tank, imádom a fordulékonyságát és az ágyúja is jó.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #255925 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Tier 1-6-ig itt az én listám:

Valentine? A 20 km/h órával hasító (dombnak fel 10 km/h), ezres DPM-mel büntető Leviathán? Respekt, azért ahhoz nem kicsit kell elszántnak lenni! Még a ruszki II verziót csak-csak megértem, mivel az tier limites, és max. IV-es ellenfeleket lát, de azt sosem gondoltam, hogy a brit változattal valaki önként kigurul a garázsvól.

És az ELC? A könnyű tank átalakítás után is ugyanaz a véleményed róla? Ugyan azt még én sem adtam el, de nem is vitt rá az elszántság, hogy kipróbáljam.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani

7 éve 10 hónapja #255926 Írta: -Pannon-
Megválaszolva: -Pannon-
Hali!

Én az első 5 tierből csak a Matilda, Hetzer, T-67 triót hagytam meg, de ezekkel sem mentem már jó ideje.

Üdv.

7 éve 10 hónapja #255931 Írta: peterbadbone
Megválaszolva: peterbadbone
Viccelsz? A Valentine az egyik legnagyobb király! Igazi Acélfal! :) Nem azt mondom, hogy mindig leszorzózom, de hetente biztos megyek vele egy kört... öröm nézni azt, hogy sokan csak egy lassú könnyűtanknak nézik, de szemből meg nem tudják belőni, mert hihetetlen sok mindent lepattint. Azért egy könnyűtankkal acélfalat összehozni, nem rossz érzés és ha csipegetsz is közben akkor jó kis stat tud összejönni. Persze van amikor szétlyuggatnak, mire elérnék bárhova is, de hát ez minden tankkal előfordul.

Nekem az ELC csak az után lett meg, miután változtattak a könnyű tankokon, mert nem játazom túl rég óta, így nekem nincs korábbi tapasztalatom.

Én főleg 6-7-8 tierben játszom (nincs 9-10 szintű tankom) és mivel élvezem az alacsonyabb tierek káoszát, így én a frissen kapott Tetrarch-al is szivesen megyek 1-1 kört, T3-ban pedig egy M3 Stuartban roadolok szivesen. De tervezem egyéb alacsonyabb tierű tankok tartós megvételét is.

7 éve 10 hónapja #255952 Írta: CrossMetal1
Megválaszolva: CrossMetal1
Régi nagy kedvenc :cheer:

Mellékletek:

7 éve 10 hónapja #255961 Írta: seelowe1
Megválaszolva: seelowe1

Régi nagy kedvenc :cheer:

jó is tud lenne a szappantartó
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1

7 éve 8 hónapja #262189 Írta: Doctor_Redfox
Megválaszolva: Doctor_Redfox
Üdv! Összejött a 4 női legénységi tag a karácsonyi akcióban, de nem tudom eldönteni milyen gépbe pakoljam őket. Valami olyan kéne ami álvezetes fejlesztési ág, és t10-ként cw-n is megfordulhat. Szerintetek? Mellesleg mik mennek most a cw-meccseken? Köszi előre is!

7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #262194 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee

Mellesleg mik mennek most a cw-meccseken?

Amik most mentek, kábé az írt sorrendben

HT: 5A, Type5, Super Conq, Maus, IS7 (elvétve 113, 50B, T57)
MT: 907, B-C (TVP)
TD: Strv, E3
SPG: CGC, T92
Light: T100
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Serious_Black, Doctor_Redfox

7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #262195 Írta: Doctor_Redfox
Megválaszolva: Doctor_Redfox
Ez így elég szomorú. Azon gondolkodtam, hogy mivel a t44 ágat nyomom, a régi acc.ról van is velük tapasztalatom, kihúzom a t62-őt, meg az obj. 140-et, és az egyikbe megy a t54 legénysége, a másikba a négy csajszi. Régebben még szerették ezeket CW-n, de ha ez a helyzet amit írsz, felejtős. Lehet free-ből kihúzom az S.C ágát egy darabig, és mikor már csak 4 személyesek a gépek, oda képzem a lányokat... t110-ágat érdemes még húzni, vagy maradjak a Jumbo után a med. ágon?

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 21 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 11 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.